Искам да кажа ... (93)

• 58 255
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Не зная дали съм ви разказвала нещо смешно свързано с второто ми раждане, дано не се повтарям. Втората  ми бременност беше много проблемна, рискова и т.н. Когато раждах сина ми, мъжът ми се похвалил на всичките си колеги още като ме закара при първите контракции в болницата, а раждането се проточи три дни - форцепс и аз със счупено ребро, кошмар. Реших, че съм родила толкова трудно, защото е разказал на толкова хора, имаше някакво глупаво поверие. Та с дъщерята съм твърдо решена да поправя тази "грешка". Оставям сина в градината и тръгвам за работа (работех до последно) и усещам, че ми изтичат водите. Да де, но съм обещала, че като го взимам от градина ще го водя на Макдоналдс. Отивам до там, купувам едно детско меню и се връщам, за да го оставя на баба му да му го занесе. През това време вече "протичам" доста сериозно и карам бързо към кабинета на лекарката си, тя ми слага някакво хапче за предизвикване на контракции и ме изпраща към болницата да я чакам, като няма никаква идея, че всъщност аз си шофирам сама. Спирам пред болницата, вадя сака от багажника и тръгвам към входа. Срещу мен върви млад мъж с палто (май месец е ). В момента, в който се изправя срещу мен, рязко отваря палтото и от долу гол и готов за атака Shocked. Праснах го невъзмутимо със сака в главата, но така силно, че чак го съборих и си продължих, защото си бързах да си раждам, преди мъжът ми да ми звънне да ме провери как съм  Crazy. Явно съм си била в някакъв шок, защото дори не се стреснах, чак после осмислях случката и се смеех.А като разказах на мъжа ми, хич, ама хич не му беше смешно.

# 286
  • някъде ... тук ...
Хахаххаа, Бъни Laughing Прас със сака hahaha

Жаки, много са хубави Hug

# 287
Абе Бъни....  Joy Joy Joy

Жаки, Мими е голяяяма красавица! Овеликолепната няма да я коментирам изобщо  Heart Eyes

# 288
Бъни, много ме разсмя  Joy

# 289
  • София
Ох, бе Бъни Joy
Ха, аз казах, още преди две ли, три ли години, че Мими ще стане красавица, гледам прогнозите ми се сбъдват Simple Smile

# 290
  • Телиш/Плевен
Бъни, представих си направо цялата картинка. Joy

За Жаки и Мими открай време се знае, че ще наследят хубостта на майка си, та поредната снимка просто потвърждава това. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 291
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мими си беше хубавица и преди, но Жаки е голяма изненада - беше пухкава бузеста сладурана, а сега са се оформили прекрасни черти. Отключителна и овиколепна!

Бъниии, ега ти късмета! Мислех, че са останали в миналото тези с палтата - едно време ходеха с шлифери.

# 292
Жаки, много хубави децата. Simple Smile

Някоя от Вас поръчвала ли е кутия.за храна.  Но като.за голям човек, не малка, детска.
От къде и доволни ли сте?

# 293
Aх, какви чудни деца сте показали! Напълнихте ми сърчицето!!!! Hug

Аз си мечтая за синеоко бебенце, че моя човек е с най-красивите, небесно сини очи на света, майка ми също, аз съм с пъстри, по-скоро зелени..  Heart Eyes Искам да е малко, синеоко и дебело! И да го гушкам и целувам постоянно!! Ох, тая тема не е за мен, постоянно рева напоследък (основно от прекалена емоционалност и радост, не от нещо лошо) и покрай историите ви така съм се отприщила...  Blush

Довечера занимаваме на Пампорово, дано е красиво, есенно и шарено, да не са изпопадали всички листа и красотии!
Heart Eyes
 Нашето беше такова. Казваме й Бузан заради огромните бузки и рулца, които имаше. Бузките все още си стоят, но не е вече бебе Simple Smile

Скрит текст:

Пожелавам ти едно вълшебно изкарване на Пампорово и скоро и бебе, досущ като това, което описа  Hug

Наваксвам с четенето постепенно, но разкошни деца сте показали!  bouquet
Девойките на Давиз и на Жаклин са прелестни! bouquet

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 19:23 от Анонимен

# 294
  • някъде ... тук ...
Онзи ден купих от Икея тази. Вътре има 3 вадещи се отделения.

# 295
  • Някъде там
Толкова красиви деца.. Heart Eyes такова настроение ми донасят.
Същите кутии поръчах и аз.Много съм доволна Сесил. Сега имало и нови някакви там.
Девойките днес са ужасни..отговарят,цупят се.лигавят се..направо ме изкараха извън нерви,добре че отидоха на урок че бяха на косъм да останат без телефони.Откакво са се върнали от училище са направо невъзможни. ooooh!

# 296
  • Пловдив
В новия мол беше страшна лудница, доколкото видях няма нещо по различно от всички останали молове.
Мен не ме ли видя? От 10 до 13 бях там и обикалях.

.......... Срещу мен върви млад мъж с палто (май месец е ). В момента, в който се изправя срещу мен, рязко отваря палтото и от долу гол и готов за атака Shocked. Праснах го невъзмутимо със сака в главата, но така силно, че чак го съборих и си продължих, защото си бързах да си раждам, преди мъжът ми да ми звънне да ме провери как съм  Crazy ........
Joy Joy Joy Joy

# 297
  • София
Запис,че изпуснах нишката пак.

# 298
  • тук-там
В новия мол беше страшна лудница, доколкото видях няма нещо по различно от всички останали молове.

Манго има ли? newsm78 Хвърлила съм око на един червен пуловер, но ... го искам на живо, че то на картинка...

# 299
  • Пловдив

Манго има ли? newsm78 Хвърлила съм око на един червен пуловер, но ... го искам на живо, че то на картинка...
Не, нищо няма! Няма Манго, няма Зара.....

Общи условия

Активация на акаунт