Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 113 046
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Аз днес успях. Избрах от менюто май 2 за проверка на статус на изследване. И ми вдигнаха от регистратурата.
Мога да се похваля с чиста мб и цито 1 група. Продължаваме напред!

# 526
Можете ли да споделите каква е практиката на Д-р Юнакова?Стимулация и на какви изследвания държи?Питам за да направя сравнение със старата клиника в която бях. Там ме натъпкаха с максимални дози хормони и направих хиперстимулация

С малко закъснение - моят опит с д-р Юнакова е 2 инсеминации, първата с биохимична, втората с бременност и прекрасно здраво детенце.
Тя по принцип не обича да натоварва с много изследвания и лекарства. Аз се преместих при нея от друг лекар, който ми беше пуснал абсолютно всички стандартни изследвания + генетично. Д-р Юнакова ми е назначила само микробиология и тестове за СПИН и Васреман. Нищо друго (но аз нямах сериозни здравословни проблеми). Стимулацията беше най-леката възможна, въпреки че съм на възраст - ако си намеря рецептите, ще пиша допълнително. С 2 думи - максимално щадяща за пациента от гл.т. лекарства  и излишни изследвания, но си следи изкъсо резултатите , процедурите и самата бременност. След първата инсеминация, не ми промени стимулацията, само ми даде да пия някакви хранителни надбавки за 1 месец (за подобряване качеството на Я) и нищо друго. Резултатът беше положителен, за коеот ще съм й благодарна цял живот

# 527
Можете ли да споделите каква е практиката на Д-р Юнакова?Стимулация и на какви изследвания държи?Питам за да направя сравнение със старата клиника в която бях. Там ме натъпкаха с максимални дози хормони и направих хиперстимулация

С малко закъснение - моят опит с д-р Юнакова е 2 инсеминации, първата с биохимична, втората с бременност и прекрасно здраво детенце.
Тя по принцип не обича да натоварва с много изследвания и лекарства. Аз се преместих при нея от друг лекар, който ми беше пуснал абсолютно всички стандартни изследвания + генетично. Д-р Юнакова ми е назначила само микробиология и тестове за СПИН и Васреман. Нищо друго (но аз нямах сериозни здравословни проблеми). Стимулацията беше най-леката възможна, въпреки че съм на възраст - ако си намеря рецептите, ще пиша допълнително. С 2 думи - максимално щадяща за пациента от гл.т. лекарства  и излишни изследвания, но си следи изкъсо резултатите , процедурите и самата бременност. След първата инсеминация, не ми промени стимулацията, само ми даде да пия някакви хранителни надбавки за 1 месец (за подобряване качеството на Я) и нищо друго. Резултатът беше положителен, за коеот ще съм й благодарна цял живот
Здравейте, моля да споделите какви са били добавките,  благодаря предварително.

# 528
Скрит текст:

Пих Омега Прим Ойл - не повече от месец, по 1 хапче дневно и го спрях веднага щом ми дойде МЦ . Не знам дали е помогнало , но не навреди.

# 529
Скрит текст:

Пих Омега Прим Ойл - не повече от месец, по 1 хапче дневно и го спрях веднага щом ми дойде МЦ . Не знам дали е помогнало , но не навреди.
Много благодаря

# 530
Здравейте, момичета. Пълен ужас, за пореден път едно и също.
Аз бях пациентка на др. Билчев, съвсем на случаен принцип и сега съжалявам за това. След успешно ИКСИ, въпреки че той не успя да ми направи трансфера и при двата опита, в 23 г.с. ми казва, че са ми намалели водите и бебето е малко назад в развитието си. Изписва ми Биогейм и следващ преглед сле 20 дни. Без притеснения си ме праща вкъщи да си чакам следващата консултация. Съответно, на следващата дата получавам шокиращата диагноза „тежка ретардация на плода”, в МД направо изпаднаха в шок как ми е изпусната бременността и ме питат защо не съм насочена по- рано, и т.н., и т.н. Последствията са предполагам ясни... да не обяснявам за мъката и трагедията, която изживях. Та така, един съвет от мен: ако сте избрали тази клиника за самата процедура- ок, но за проследяване- внимавайте, по-добре някъде другаде.
Стискам палци скори всички да стигнем до така желания резултат.  Praynig

# 531
Здравейте, момичета. Пълен ужас, за пореден път едно и също.
Аз бях пациентка на др. Билчев, съвсем на случаен принцип и сега съжалявам за това. След успешно ИКСИ, въпреки че той не успя да ми направи трансфера и при двата опита, в 23 г.с. ми казва, че са ми намалели водите и бебето е малко назад в развитието си. Изписва ми Биогейм и следващ преглед сле 20 дни. Без притеснения си ме праща вкъщи да си чакам следващата консултация. Съответно, на следващата дата получавам шокиращата диагноза „тежка ретардация на плода”, в МД направо изпаднаха в шок как ми е изпусната бременността и ме питат защо не съм насочена по- рано, и т.н., и т.н. Последствията са предполагам ясни... да не обяснявам за мъката и трагедията, която изживях. Та така, един съвет от мен: ако сте избрали тази клиника за самата процедура- ок, но за проследяване- внимавайте, по-добре някъде другаде.
Стискам палци скори всички да стигнем до така желания резултат.  Praynig

Съжалаявам за загубата ти и ти желая скоро време да изкараш една прекрасна бременност с щастлив финал.  bouquet Hug Heart Eyes
За Билчев е изписано много , че не става. Аз лично съм била два пъти при него и се моля да са ми последните. Но не мисля, че е ок да слагаме всички доктори от клиниката под общ знаменател, заради това, че един от тях е НЕКАДЪРНИК.

# 532
  • София
Узрях психически да се върна отново там и да си поискам документите. Да де, ама ми дадоха резултати от лабораторни изследвания и от прегледи, като няма и помен от фоликулометриите преди инсеминациите. Вчера когато отидох и си ги поисках ми изсипаха всички лабораторни изследвания и протоколите от прегледите. Бяха разбъркани, все едно вятъра ги е вял някъде. Тъпо и упорито седнах и си ги подредих в колата отвън по дати и установих, че ми липсва протокола от хидротубацията. Още по - тъпо и упорито се върнах и си го поисках, заедно с резултатите от цитонамазките. Цитонамазките си ги получих, но за протокола се опитаха да ме пратят при лекарката, защото не го била нанесла в системата (правена е на 21,01.2016г). Казах, че не мога да чакам и помолих, ако може да го приготвят и да мина днес да си го взема. Когато отидох да го взема, мястото за подпис на лекуващия лекар беше празно и небрежно ме пратиха на касата за печат. На касата попитах за подпис и отново последва опита да ме набутат да се видя с докторката, но аз отново прецених, че психически не мога да си го причиня , та сега си имам протокол без подпис, но с печат и заключение в което са описани две вероятности - едната тръба вероятно е запушена, а другата вероятно е проходима.
Третата инсеминация ми беше направена на фоликул в яйчника от към запушената тръба. Ще ми се да имам доказателство, за това което казвам и въпроса ми е имам ли право да си поискам протоколите от фоликулометриите преди инсеминациите.  Това мисля са онези зелени листчета, на които пишеше размерите на фоликулите, но пък ги нанасяше и в системата, поне привидно?

# 533
Др. Кой, искрено ти съчувствам. Но, както се казва, „целта оправдава средствата”. Само и само са стигнем до мечтите си, какво ли не правим и какво ли не преглъщаме. Аз се чудех дали да надтоявам да си преместя замразените ембриончета, но като чета какво се случва с документацията, не ми се мисли какво може да се случи с моите снежинки.
Успех! Всичко ще е наред.

# 534
Здравейте, момичета! Влизам с въпрос относно БХС и ултразвуковия скрининг в Щерев. Пациент съм на клиниката, преди месец коментирахме с док и се разбрахме за датите за изследванията. Запазих си час за Д-р Петя Чавеева за 13.06. Тогава с моята док коментирахме и как точно ще протече прегледа, но напълно забравих. На сайта чета, че първо се отива на прегледа, а след това веднага се дава кръв и на следващия ден резултатите се коментират с лекаря, при който е проведено изследването. Вчера се обадих в клиниката, за да потвърдят това и да знам, как да предупредя, че ще отсъствам от работа, момичето по телефона ми каза. Отивате 2 часа по-рано в лабораторията вземат ви кръв и после с резултатите отивате на прегледа  при д-р Чавеева. newsm78

Някой от вас, който наскоро е минал през това, може ли да даде малко повече инфо, относно последователността  Mr. Green

# 535
Др. Кой, аз също се преместих от Щерев в клиниката, която си избрала. Нямах желание дори да приближа до Щерев и не си взех досието. Занесох основните изследвания и мои пресъздадени протоколи в ексел - медикаменти, дози, на кой ден от МЦ и размер на фоликули. Протоколите не бяха най-важния показател, в новата ти клиника ще започнат от начало, вероятно ще ти предложат да стартирате на естествен цикъл, за да се запознаят с организма ти (естествено зависи от случая).
Идеята ми беше да не се притесняваш, ако не ти дадат протоколите от Щерев, защото вероятно няма. Успех!

# 536
Здравейте, момичета! Влизам с въпрос относно БХС и ултразвуковия скрининг в Щерев. Пациент съм на клиниката, преди месец коментирахме с док и се разбрахме за датите за изследванията. Запазих си час за Д-р Петя Чавеева за 13.06. Тогава с моята док коментирахме и как точно ще протече прегледа, но напълно забравих. На сайта чета, че първо се отива на прегледа, а след това веднага се дава кръв и на следващия ден резултатите се коментират с лекаря, при който е проведено изследването. Вчера се обадих в клиниката, за да потвърдят това и да знам, как да предупредя, че ще отсъствам от работа, момичето по телефона ми каза. Отивате 2 часа по-рано в лабораторията вземат ви кръв и после с резултатите отивате на прегледа  при д-р Чавеева. newsm78

Някой от вас, който наскоро е минал през това, може ли да даде малко повече инфо, относно последователността  Mr. Green

Здравей,

както са ти обяснили на регистратура - взимат ти кръв и после си на преглед. Резултатът излиза за около 2 часа. Когато аз ходих , за мой късмет , се беше прецакала системата и не ми бяха излезнали резултатите. Прегледа ме Чавеева и се разбрахме, като излезнат кръвните изследвания да се чуем, ако има проблем. Имай предвид, че се чака при нея, не знам в колко ти е часа, но си го предвиди и това, ако ще отсъстваш от работа. Успех  bouquet

# 537
Ms. M, много ти благодаря. Часът ми е от 10:30ч. Ще отида сутринта в 8 до лабораторията, после ще си почакаме. Направо ще си взема 1 ден от работа, за да не се притеснявам, че ще закъснявам много  Peace Дай Боже, всичко да е наред, пък ще чакам, няма проблем  Mr. Green

# 538
  • София
След като снощи писах във формата за контакти на болницата за това как мога да си получа протоколите от фоликулометриите ето каккъв беше отговора:
Здравейте,​ ............,
​                       

Благодарим Ви, че се свързахте с Медицински комплекс „Д-р Щерев".

​Копия от протоколите може единствено по решение на Вашия лекар при нас да се получат. Виждаме ,че това е д-р.........
. Необходимо е с нея да разговаряте .Днес е на разположение , в кабинет от 14:00 до 18:00ч. Заповядайте за да уточните.
А какво става, ако докторката прецени, че няма да ми ги даде?
Много ми е горчивото вече от тях!

# 539
Не им се моли, никоя клиника няма да ти изисква протоколи от друга. Само епикризи от операции. Дори и изследванията са с кратка давност.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт