Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 113 001
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Пациент съм на доц. Андреева от май 2015г. Имам 4 инсеминации при нея. При три от тях - първа, втора и четвърта имаше бременност. При първата и последната биохимични, а при втората ембрион без сърдечна дейност. Третата я направи на запушена тръба за която беше ЗАБРАВИЛА. Тогава не бях убедена, че е запушена, защото при хидротубацията не беше категорична. Каза, че може би е направила спазъм, но когато при четвъртата стимулация се бяха образували хубави фоликули в ляво се обадих, тя каза че е запушена. За 3 години нямам изследвани хормони освен тези съпътстващи процедурите. През цялото време си повтаряше, че ми трябват 4 инсеминации, за да пускаме документи за фонда. Накрая дори не ми написа тя епикпизата, а ме изпрати при Ваня Бандарска (мисля че беше) която се държа доста грубо поради факта, че трябва да и върши работата. Поисках си всички резултати. Направиха се на важни и пропуснаха да ми дадат резултата от хидротубацията. В последствие го получих, но без подпис на лекар разбира се. Има само печат. За 3 години имам едно изследване  за тромбофилия назначено от нея. Сама си назначиф ТСХ, и тя се учуди, че е високо. Няма да се върна повече там, основно заради нея.

# 646
Др Кой, разбирам огорчението ти. Аз изпитах подобно разочарование от моя док., който пропусна да ми каже колко фатално може да е намаленото ниво на околоплодните води. Бясна съм и не спирам да треперя всеки път като отида в болницата, но продължавам да ходя.
В Щерев има и други, много добри специалисти, можеш да се поинтересуваш за всеки един от тях.
Аз си избрах друга док и за момента нямам забележки, вдъхва ми много кураж и увереност. Готвя се за ЗЕТ през септември.
И все пак, каквото и да си решила, събирай и подавай документи, напоследък одобряват по-бързо.
Успех и кураж!

# 647
sylviana, аз съм от доволните пациенти на доц. Андреева .При нея съм от 2012 год. имам доста процедури извършени също от нея . При нея забременях 2 пъти , тя ми е следила бременностите и имам две прекрасни деца , да са ми живи и здрави  и дай Боже на повече нейни пациенти да помага.
По напред в темата съм писала какъв е бил казуса при нас , ако не ти се търси , мога да ти пиша на лични , но в темата няма да се повтарям .
За отношението и , определено е сдържана , не говори много , но пък поне при мен си свърши работата .
Др. Кой , съжалявам , че при нея не си успяла и ти пожелавам да си намерила своя лекар и заедно с него правилния подход при вас и скоро да гушкаш своята/те рожба/и Grinning .

# 648
Имам две близки приятелки. Едната забременя с първото си дете по естествен път, но под наблюдението и с консултациите на д-р Андреева, износи и го роди живо и здраво. Решиха, че искат второ, дълго време се опитваха, направиха инсеминация и забременя с близнаци, които също износи и роди живи и здрави. Другото момиче, след неуспешна първа бременност и прекъсване в 5-ти месец, направи необходимите изследвания и с помощта на д-р Андреева забременя и вече има едногодишно момченце.. И двете са много доволни, ако нямах своя лекар там определено щях да съм при д-р Андреева.

# 649
  • София
Момичета, тези от вас които са минали през пункция имам питане относно болничния: "Могат ли да ми напишат друг вид манипулация"?Не искам в работата да се разбира, че съм в процедура!

# 650
  • София
Супер!Това в деня на пункцията ли се изяснява?

# 651
Супер!Това в деня на пункцията ли се изяснява?

Да, кажи им го няколко пъти, и на лекаря и на сестрата, да си сигурна, че няма неразбрали.

# 652
Болничният с друга диагноза е по-кратък. Май 7 дена ми дадоха. На мен ми стигнаха. Ако ти е близка личната лекарка можеш и с нея да говориш за болничен.

# 653
Аз си взех 1 или 2 дни болничен, не помня, повече не ми беше нужен. Моята работа е лека, в офис, зависи какво работите.

# 654
Момичета, др Арабаджи дали е в отпуск?

# 655
 Не съм сигурна за следващата седмица, но тази беше в отпуск.

# 656
mumpeto, ton4etyyy, благодаря ви за споделеното, момичета. надявам се доц. андреева да успее да помогне и на нас. хареса ми това, че изглежда е склонна да изчаква, да пробва с консервативно лечение и да дава шанс на организма да се пребори/стабилизира сам,  сякаш не прибързва с насочването към оперативни процедури и арт, преди да се увери, че наистина има нужда от такива.

да ви попитам, пуснах си изследвания в клиниката, казаха да звънна по телефона за резултати. как става това - ще ме свържат с лаборант, лекар, или просто мацката от регистратурата ще ми ги прочете?

# 657
Здравей. Според мен, когато се обадиш, ще ти кажат номерчето, с което сама да си ги проверяваш в системата, там всеки пациент има нещо като досие, по всяко време може да влизаш, да разпечатваш и прочие. Ако обаче си пускала цитонамаска, резултатът от нея ще ти го пратят на имейла, трябва да ги помолиш специално за това, от изследванията единствено тя не се качва в електронното досие. Може да коментираш резултатите по телефона (кажи, че искаш да ти звънне д-р Андреева) или лично по време на консултация. Wink

# 658
благодаря, Гери. едното изследване е цитонамазка, имам и 3 броя кръвни и мб, та ми беше странно как става това проверяване на резултат по телефона.
в една друга клиника, в която ходех, резултат по телефона е да те свържат с лекаря, който поглежда резултатите в системата и казва има ли нещо притеснително или не, без много-много обсъждане и всъщност на пациента не се дава копие от нищо. а като поискаш изрично, започва едно мотане... тук обаче звучи добре. Simple Smile

# 659
sylviana , позвъни и си поискай парола за он - лайн платформата . Там в електронното ти досие , както е писала и другата съфоромка , се качват всички изследвания , които ще ти се правят и са ти правени, без ЦМ. Така ще можеш сама да си проверяваш следващите пъти без да им звъниш. Доц. Андреева днес не е на работа , затова звънни в понеделник сутринта ( ако не е отпуск) и поискай да ти се обади. Обикновено оставяш тел номер и тя звъни след , като приключи по обяд с пациентите си . Има вероятност да ти се обади и специализантката и , но това не бива да те притеснява , те обсъждат първо двете изследванията , мила е и обяснява подробно . Успех и дано доц. Андреева е твоя лекар и скоро се похвалиш с положителен тест ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт