Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 877
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Аз леко свалям даже още, намърдала съм се в един панталон за бременни, който ми беше тесен преди 2 месеца. Но всичко това е на цената на това, че все още ми се гади, даже повече тези дни. Като ям кисело мляко и сирене, ми става горчиво в стомаха, кашкавал не искам да виждам дори. Плодове ми се ядат и от тях ми се гади след като ям. А корема имам чувството, че е по-малък от предните ми две бременности, а влизам в 5-ти месец.
teddyblue, как да ти се ходи на работа при това положение, ужасно е направо, този човек няма ли съвест. И на мен хич не ми се ходи на работа, как ми се мързелувааа вкъщи.
Стискайте ми палци, утре д-рката ще ми гледа пак шийката и каза, че ако се скъси още ще ме праща на серклаж, а мен така ме е страах Sad.

# 316
аз съм само 1кг отгоре - върнах си 3кг, с които бяха отслабнала през 3-тия месец заради повръщането и към тях качих само 1кг над нормалното за мен тегло. Нещо нямам и особен апетит - ям си колкото и преди. Нямам и желание за конкретна храна т.е. не ми се преяждат разни неща само една салатка прави изключение  Simple Smile

# 317
  • София
Ейй, Джинджи, още ли с това гадене, ужас Sad

# 318
  • София
Тя не й е казала, че не знае дали всичко е наред, а просто нищо конкретно не й е казала Laughing
Какво асимилира бременния ми мозък от прочетеното е друг въпрос  ooooh!
 Всичко ще е наред , stefanel Hug

gingerina , дано ти е наред шийката и не се скъсява повече.И аз на моята много й треперя. Но дори и да се наложи серклаж,няма страшно,важното е да е сложен навреме.

# 319
gingerina, стискам палци всичко да е наред с шийката!
Nerreida, много ме боли кръста мен. На моменти направо не мога да си намеря място, дори бях решила, че е от бъбреци, но не. Много от рано се почна  ooooh!
За прахосмукачките - имам няколко познати с една малка Zelmer, която е с размерите на обикновена прахосмукачка, без воден филтър. Много са доволни. Но и на мен упражнението със сипването на вода, разнасянето и после миенето на филтъра не ми се струва много приятно, та засега си карам с обикновена. Иначе си купих много хубав моп на Виледа и се родих с него, много добре чисти, наистина.
Моите килограми вече клонят към 2,5-3 отгоре. Тежат да му се не види Sad
И последно - днес съм много щастлива, започвам 20 седмица, в края й ще съм преполовила бременността Simple Smile

# 320
  • Пловдив
gingerina, дано не се скъсява повече. Като знаеш за проблема на време и се наблюдава - всичко ще е наред. Стискам палци и аз. Дано да минава вече и гаденето.
Манха, с теб си вървим заедно и аз съм в готовност за преполовяване вече. Казах на ММ, че сме почти по средата, а той с изненада: "Чак сега ли?" хаха И аз с килата вече съм в плюс 2,5-3.
Прахосмукачката ми е Zelmer с воден филтър. ММ я избра и много ѝ се радва - предимно той прахосмучи. На мен ми е досадно обслужването на "животното" след всяко чистене. Но трябва да кажа, че чисти супер и не оставя този аромат на прах като старата ни прахосмукачка.
Забравих да се похваля, че минах профилактичен преглед при зъболекар. Не бях ходила от миналия ноември. Нямам никакви зъбни проблеми, дори за почистване нямах нищо. Лекарката се изненада в колко добро състояние са ми венците. Много съм доволна.

# 321
  • София
Аз съм много зле с венците от една седмица. Вирусът ме удари там, възпалиха се жестоко, до степен да ме боли, когато се храня. И десният лимфен възел под челюстта ми е подут зверски, от тази страна и венците са ми по-възпалени. Много е гадно! Пробвах със смрадлика - не мина. Сега жабуркам с мазнина, да видим. Ще си купя и някакъв гел за венци.

# 322
  • Варна
Ей това е моето животно http://www.pazaruvaj.com/prahosmukachki-uredi-za-pochistvane-c31 … 017136-p38308678/
Поизлъгах, изглежда е малко по малко от 10 кг. но обслужването и е ...за хора с мерак, а не мързеливи като мен сега  Grinning  Като оставим обслужването настрана, и аз съм доволна, много добре чисти и дори имам чувството че освежава въздуха.
Gingerina, стискам палци и аз.  Praynig
Моята шийка май не сме я мерили, а това серклаж дори не знам какво е  Confused . Ще подсетя док на следващия преглед. Как ще издържа до 25-ти за прегледа не знам... Толкова мнооого време  ooooh!
Stefanel, спокойно, ако е имало нещо притеснително е щял да ти каже, но наистина е доста гадно така да те претупа  Sad
Ех,  снощи и аз усетих някакво наместване и после потупване отвътре... Дали е бебчо не знам, но се надявам  Simple Smile
Bubble, Той и ММ ми повтаря, че шефа ми си гледа кефа, но все си мислех че поне малко и за мен мисли, (макар и да не го показва), не защото ми е шеф на работа, а защото ми е роднина. Та.. вече доста се съмнявам. Както и да е.

# 323
Здравейте и честит топъл понеделник. Моите килограми вече са 3 отгоре. Ужас ужасен. Ям само боклуци и не тренирам, защото няма време, работя 2-3-4 работи и едвам издържам фронта. За капак чистя и готвя за вкъщи и на смени за кооператива на малката. Лекинко ми идва в повече. Кажете някой пазарува ли дрехи за бременни секънд хенд и откъде. От предната бременност нямам нищо. Тогава докато си проличи и стана лято, за където имах роклички, те роклите ми все като за бременни бяха в този период.

Вече искрено чакам малко почивка преди раждснето.

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 12:44 от christal11

# 324
Аз съм много зле с венците от една седмица. Вирусът ме удари там, възпалиха се жестоко, до степен да ме боли, когато се храня. И десният лимфен възел под челюстта ми е подут зверски, от тази страна и венците са ми по-възпалени. Много е гадно! Пробвах със смрадлика - не мина. Сега жабуркам с мазнина, да видим. Ще си купя и някакъв гел за венци.
Бел, защо не пробваш с вода за жабурене Listerine, синята много помага за венци и като цяло за устната кухина. Познава една, две майчици, които така си лекуваха венците по време на бременност.

Аз да се похваля от днес съм официално болнични, минах покрай болничния през УЗ и понеже баткото беше с нас, Док ме гледа половин час. Показва му ръчички, краченца, сърчице, какво ли не, даже пикочния мехур, броиха и пръстчета на ръце и крака Simple Smile Всичко каза, че е супер за сега, да спра с да пия но шпа и магнезии, имало магнезии във витамините, евентуално ако има нужда от повече ще бъде по-натам, махна ми и едното желязо, та сега останах само с желязо и витамини. Което ме устройва, че вече се бях изнервила много от тези хапове. и така. Доволна съм и от прегледа и от болничния. Да се похваля, че имен ме додбутва отвреме на време човечето, но не можахме да го видим какво е. Беше се свило, даже Док ме кара да се поразходя да го размърдам, ама не! Баткото и свекървата бяха с мен и и двамата останаха доволни. А човечето се почесваше по главата и не ни отрази много.  Следващия ми преглед е на 17-ти ноември на ЖК и после на 24-ти на ФМ при Сигридов, та този месец няма да се оплаквам от липса на прегледи. Иначе като си гледам снимките от предния преглед съм изкарала почти цял месец без преглед, последно съм била на 10-ти октомври Simple Smile От къде това търпение не знам.
Малко дълъг стана поста, ама вчера бях на избори целия ден до никое време даже, та съм ви изпуснала. Сега ще понаваксам има няма 60 поста Grinning

# 325
  • София
Абе то проблемът с моите венци не е от бременността, ами от гадния вирус, дето ме тръшна. Като мине болестта, ще минат и венците най-вероятно, но записвам си всички препоръки и ще пробвам, докато нещо подейства.

# 326
Здравейте, момичета.
Днес ми излезна резултата от микробиологията - СТЕРИЛНА Е.
Само се чудя, защо при първата урина ми  казаха, че са много лоши резултатите и имам много бактерии newsm78 newsm78
А да ви питам, вие имате ли дискомфорт в покочния мехур. Все имам чувството, че ми се пишка и ме боли мехура..а като ми го гледаха с ехограф ми казаха, чв нищо ми няма. newsm78
Венците и на мен са ми зле иначе. При всяко миене на зъбите ми кървят, но мисля, че е нормално през бременността.
А за прахосмукачка не мога още нищо да кажа, стягаме апартамент и след месец ще пазаруваме уредите. Няма  търпениеее  bouquet Party

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 13:41 от dimitrinadid

# 327
  • Sofia
Хей, май сте се активизирали тук за сметка на фейсбуук.  Simple Smile
Нямах никакво време напоследък - много работа, а и една картонена торта за рождения ден на малката ми взе здравето. Първо реших да я правя аз, но установих, че нямам време и нерви. После я поръчах, но като я взех видях, че е толкова нескопосано направена, че скоростно я довърших моята. В крайна сметка детето се радваше, навърши четири миналата седмица  Heart Eyes
Иначе бях успяла да ви изчета и стигнах до неприятните новини. Много се разстроих и не ми се пишеше после, имах чувството, че каквото и да кажа ще бъде адски тъпо. Sad
Днес съм си вкъщи, бях тръгнала да се разболявам и си пуснах болничен. Май успях да стопирам положението, пу-пу. Лекувам се с мед, лимони и.. много чесън  Blush
Утре съм на преглед, надявам се да се потвърди полът. Иначе за ФМ се записах за 6.12 при Марков. Тогава ще съм 22г.с.

Относно килограмите - аз съм +3 отгоре, което бива, предвид повишения ми апетит и манията за junk food. С предишната бременност се запалих по здравословното хранене, ядях само био, движех се много. След това продължих в същия дух, спортувах много и започнах да изглеждам много по добре, отколкото преди да родя. Тъкмо видях плочки на корема и зарязах всичко, омръзна ми животът ми да се върти около храненето и готвенето за следващия ден и разнасянето на храна в кутии. Започнах да уча нов език и спрях да спортувам, за една година качих около 7 килограма, но си се харесвах, защото преди ми бяха изчезнали напълно гърдите, които и без друго се бяха променили доста след раждането. Сега, откакто забременях, само джънк фууд ми е в главата, това бебе ще е голям калпазанин  Laughing

Пазете се, всички са болни.  Hug

# 328
dimitrinadid, аз съм с подобни оплаквания за пикочния мехур. Постоянно ми се пишка, а не винаги има какво. Предполагам, че пак се притиска като с предишната бременност.
Asalea, успех на прегледа утре и да ти е жива и здрава малката Simple Smile Аз тъкмо започнах да обмислям откъде да поръчвам този път картонената торта и с какво да я пълня. Адмирации, че си се справила сама  Hug Че и клуб да запазвам. Моя е декември.
Аз след като спрях да кърмя реших да влизам във форма и също доста се бях вманиачила по правилното хранене и спортуването. Доста добре из
Таня, честит болничен и браво за обстойния преглед. А малчо да не се крие толкова Laughing Май само моя си развява достойството на всеки преглед. Ако не друг, Сигридов ще ти каже 100%. Аз съм при него на 21-и, всъщност това ми е най-скорошния преглед. После на 29-и ЖК и на 5-и декември при Димитров. Да видим докъде ще го докарам.

# 329
  • София
И аз съм така с пикочния мехур понякога. Даже веднъж си помислих, че имам контракция - усещането беше са втвърдяване и лека болка ниско долу. Да, ама като се изпишках, мина Laughing Не се е вдигнала още матката достатъчно и според мен притиска, затова.

Общи условия

Активация на акаунт