Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 875
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Успокоихте ме, момичета. Мислех, че само аз го имам това напрежение в пикочния мехур и честото ходене до WC, без понякога да имам много за пишкане..
Благодаря ви bouquet Heart Eyes

# 331
  • Варна
И на мен ми се случва това с пикочния мехур, но доста по рядко. Сигурно нещо се размества вътре, като застава точно на пик.мехур понякога. По често ме боли диафрагмата, много взе да ми става дискомфортно като стоя седнала  Confused
Скрит текст:
Другото странно което забелязвам, цвета на урината ми се промени от месец или повече насам, и е много ярко жълта, на моменти леко зеленикава  newsm78 изследванията на урина са ми добре. Странна работа.

# 332
И на мен ми се случва това с пикочния мехур, но доста по рядко. Сигурно нещо се размества вътре, като застава точно на пик.мехур понякога. По често ме боли диафрагмата, много взе да ми става дискомфортно като стоя седнала  Confused
Скрит текст:
Другото странно което забелязвам, цвета на урината ми се промени от месец или повече насам, и е много ярко жълта, на моменти леко зеленикава  newsm78 изследванията на урина са ми добре. Странна работа.

Витамини пиеш ли? Мисля, че витамин Б оцветяваше в ярко жълто.

# 333
Доста сте изписали от последното ми влизане във форума, за което много се радвам.
Днес най-накрая успях да потренирам малко, бях си поставила по-висока цел, но като за начало съм доволна, разтрепериха ми се краката. С килограмите по моя кантар съм +2,3(с 300гр повече от последния преглед) до 29.11, когато пак ще ме измеря кой знае колко ще са. Ще правя и аз някакъв режим до празниците, тогава естествено ще си отпусна душата и средата на януари, зависимост как е наддаването режимът ще е по-сериозен. За сега ще се ограничавам от хляба, пакетираните боклукчиви храни, газираното и мазнотиите (макар че много обичам джънк)
За дрехите втора употреба питаше някой: Аз пазарувам от магазин Мания в Младост 1 и Зиг заг пак в Младост 1. Изпадат страшни неща. Миналата пребенност си намерих два панталона (Н&М по етикет) за по 3лв всеки Simple Smile Като имам път натам определено ще ги посетя
Венците и при мен са много зле. Аз по принцип имам проблем с тях, но през бременноста е нещо страшно. Още днес ще си купя Сандрин да се жабуркам с него и ще питам кои шуслерови соли препоръчват за зъбите. Ако някои има представа ще съм благодарна да сподели, а също и по колко гранули се приемат
Изтеглих си приложение на телефона, което да ме подсеща кога да си пия витамините, кога магнезия, кога ми е прегледа, кога трябва да си взема болничния и разни такива неща, защото съм станала страшна забравана Simple Smile
Това е от мен за сега, на 18-ти съм на ФМ и нямам търпение и аз вече да узная полът Simple Smile

# 334
  • Варна
Да, Пренатал пия, съдържат доста от б групата като гледам.  Mystery solved благодарение на манха  Laughing  bouquet

# 335
belinda, аз миналата седмица се зачудих дали да не си поискам няколко дена болничен, че да си полежа, но бързо се отказах. Нещо и на мен не ми понася  Laughing

# 336
teddyblue моята урина пък е безцветна.  Tired Не знам дали,защото пишкам през 30мин или е от бялото течение,но в сряда като отида на ЖК ще пусна необходимите изследвания. Аз на 12 съм на ФМ тогава ще съм в 18г.с. . Не е ли рано,като ви чета вас вие все сте след 20г.с. .  newsm78

# 337
Здравейте Момичета Simple Smile
аз най-после изчетох всичко, с гости отпуски не бях в ритъм , сега съм на работа и мога редовно да ви следя Simple Smile)
Орион - четох че си в чуденка за имената и аз съм така. Имах едно само за момче, но така стана, че моята приятелка ми го взе (малко ми стана неприятно, при положение че и бях казала за това име че го сънувах и мисля така да си кръстя детето някой ден) и сега не върви и аз така да кръщавам, въпреки че за сега доки не  ми е потвърдил, но каза май момиче, та ще мисля друго.
Димитрина- ти и аз до колко си спомням вървим горе долу еднакви седмици ( аз съм 18г.с + 3 дни) пишеш че усещаш бебенце вече, а аз още нищо  newsm78.  Какво е я кажи да се ослушвам да очаквам, че няма търпение, чета  че и други мами вече със сигурност знаят че е от детенце ...
За яденето да ви кажа, аз на последък даже ям по-малко, от начало такъв глад ме гонеше  hahaha, сега мога и да не ям цял ден (но не го правя). Задължително нямам кое знае какво, но да ви кажа имам непоносимост към свинско във всякакъв вид, домати не искам да ям, и сладко. Но за това пък от 2 месеца ям само марули и краставици само това ми се преяжда Simple Smile джънк никога не съм ядяла и сега не ми се яде.
Unchita - за помелото аз го обожавам, хапвай си го с чиста съвест, ако се интересуваш прочети има страшно много витамини в него Wink
gingerina - дано и при теб всичко вече да е наред, и да не се скъсява повече стискам палци да не се налагат процедури  Praynig
Ох доста изписах извинявайте.  Crazy
И последно имам едно питане. Чета че доста от вас имат допълнително здравно осигуряване. Аз нямам, но мъжа ми има. Посъветваха ме да се възползвам, но как? възможно ли е това и какво трябва да направя. Приятелка ми каза че им възстановили парите за лекарства за раждане?
Някой дали е запознат?

# 338
Lily, аз имам към Уника. По принцип имам възможност да включа членове на семейството срещу доплащане с отстъпка. Предполагам и мъжа ти може, но първо питай как стоят нещата за пакетите за следене на бременност и раждане. При нас например трябва да се сключи мисля поне 6 месеца преди бременност, та може и да няма смисъл да го правиш сега. Иначе на мен ще ми възстановят нелоши суми, много съм доволна, че точно тази година увеличиха пакета Simple Smile
Baby, втората фетална се води 15-23 седмица, като преди 18-19 май я водят ранна. Някои специалисти предпочитат да е по-късно, за да е по-оформено бебето, други да е по-рано, за да може да се реагира ако има проблеми.

# 339
  • Варна
teddyblue моята урина пък е безцветна.  Tired Не знам дали,защото пишкам през 30мин или е от бялото течение,но в сряда като отида на ЖК ще пусна необходимите изследвания. Аз на 12 съм на ФМ тогава ще съм в 18г.с. . Не е ли рано,като ви чета вас вие все сте след 20г.с. .  newsm78
Заради честото пишкане е,  това е хубав знак. Когато пия повече вода, и при мен е безцветна. Асоциира се с това че приемаш добро количество течности Simple Smile
Ох да ме видите мен, само ми дайте един болничен за месец, такива хубави занимания ще си намеря, голям кеф ще ми е  Party и без това отпуските винаги са били кът

# 340
Теди, с предната бременност си пуснах болничен 45 дни преди раждането. С голямо нетърпение го чаках и после се побърках вкъщи Simple Smile Може би за 2-3 дена ако е... Не виждам просто какво ще правя толкова време.

# 341
  • София
Без да съм запозната, мога да ти кажа, че трябва мъжът ти да провери какъв е обхватът на осигуровката му. Защото, да, принципно има и такива, които обхващат и членове на семейството за някои осигурени рискове, но каква е точно на мъжа ти, няма как да знаем Simple Smile

Заинтригувахте ме с това помело. Аз опитах само веднъж, преди повече от 5 години, стори ми се отврат, изхвърлих го и оттогава не съм купувала. Но пък щом толкова хора го харесват, може просто аз да не съм уцелила навремето - я е било зелено, я нещо друго. Ще опитам пак Flutter

Теди, знам ли. По принцип съм от хората, които винаги си намират какво да правят, ама сега, като ми е и лошо и не мога да излизам, направо не се трае Sick Ей го, сега отидох само до книжарницата, дето ми е на 15 минути и времето е топло, купих си една книга, седнах с детето на една площадка за малко и като се върнах, се почувствах смазана. Болна съм си и това е Sad

# 342
Мерси Манха - веднага ще му кажа да пита и дано да не съм изтървала съвсем срока.
И мерси Белинда - ще ходя да разпитвам какво му включва допълнителното, може да има полза, за какво в крайна сметка му го плащат нали така?

# 343
  • София
Baby, не е рано. С предишната бременност точно в 18-та седмица бях на ФМ. Сега Марков ми каза в 19-та. Така че си тамън навреме.  Peace

И аз с венците съм зле. Аз уж съм свикнала, мааалко се е позасилило кървенето, ама съм решила да си поръчам на Дядо Коледа електрическа четка за зъби. Те уж по-добре чистели междузъбните пространства.

belinda
, и аз не съм фен на стоенето вкъщи. Затова се надявам до последно да си бачкам. А на теб ти давам последна седмица почивка и в неделя с мен на йога  Wink

А за допълнителното здравно, и аз мислех да потърся начини да се възползвам от това на мъжа ми, но разбрах, че зависи от пакета. При него специално не се предлагаше с опция да включва раждане, а то друго не си заслужава, при положение, че изследванията са ми безплатни от ЖК.

# 344
И аз с венците съм зле. Аз уж съм свикнала, мааалко се е позасилило кървенето, ама съм решила да си поръчам на дядо Коледа електрическа четка за зъби. Те уж по-добре чистели междузъбните пространства.
Няма да сбъркаш! ММ има проблем с кървящи венци от край време, откак е с електрическа четка и сменяме накрайниците една идея по-често от препоръчаното е много по-добре.
belinda, бързо да оздравяваш, ама мнооого бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт