Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Аз единствено се надявам това бебе да не е по-зле от предишното. То трудно май, но знае ли човек  ooooh!
На Руми на сайта има режим за бременни също, може да пробваш. Въпреки че на мен лично ми е трудно да спазвам режим (само веднъж съм се опитвала) и си го приспособявам доста.
Baby, браво за хубавия преглед. Срамежливко няма да избяга, все някога ще се покаже Simple Smile

# 406
  • Пловдив
Вечер са най-активни мушмороците. Уви, и след като се родят е така smile3507

ММ е оптимист и подготвя дребосъчка още от сега да влиза в режим. Говори ѝ как нощта е за спане, като си лягаме я целува (т.е. мен целува по корема) и я призовава да заспива. Ако даде резултати, ще патентоваме метода хаха

# 407
  • София
А Руми също е бременна. Толкова се радвам за нея Heart Eyes Хубавите хора заслужават да им се случват хубави неща!

Единственият Биг брадър, който съм гледала, е първият. Зимата беше, 2004/2005г. и това, като рече, че няма да спи!!! - ела да видиш екшън, всяка нощ, всичко живо нанка, аз дремя пред тв, зяпам тъпотии, а той си играе по спалнята. Никога няма да го забравя, разката ми се фамилията! Продължи с месеци...А си загасил лампата и си се опитал да го приспиш - включва сирената. Направо бях smile3511

# 408
Хаха, belinda, подсети ме аз как се възмущавах, че в дните през седмицата нощем дават големи глупости по тв. Иначе уикендите имаше разни филми. Никога няма да забравя как обикалях като сомнамбул стаята в родилното с дерящо се бебе на ръце по цяла нощ. И се чудех какво по дяволите не правя както трябва  ooooh!

# 409
  • София
Оу, вие още от родилното сте било гръмогласни Shocked Моите там още мъркаха като котета, нямах сили да врякат кой знае колко. Ела да видиш след един месец, като позагладиха косъма, какъв пауър им дойде Laughing

# 410
Да, всички така ми се чудят, че децата в началото само ядяли и спяли. Ми добре  Joy
Чуваше се от асансьорите моя младеж.

# 411
  • София
И моята щерка ревеше още от родилното и никога няма да забравя като отидох да питам сестрите какво да правя и защо реве бебето, как ми казаха, че повече биха се притеснили, ако не реве Shocked

Иначе първата година беше доста тежка със сучене на поискване и ставане по няколко пъти на нощ. Даже си спомнях, че си броях съня като си събирах сега един час, после още 2, после още 2 = общо 5 часа за цялата нощ...Сега като слушам как новородени бебета на приятели спят по 12 часа непробудно, как да не им завиди човек. И тъй като повечето са на адаптирано мляко от началото, си мисля, че явно кърмените бебета се будят повече, защото кърмата или не им достига, или не е достатъчно хранителна.  Rolling Eyes

# 412
  • София
Да бе...До дете си е. Номер едно - не спа 3 години, качваше по кило 7-800 първите месеци, как мислиш, дали не му е достигала нехранителната кърма. Номер 2 - винаги е бил елегантен, никога наднормен, спеше сладко-сладко, с максимум 1-2 будения за сукане, след което веднага заспиваше отново. Много малко зор съм видяла с това дете, в сравнение с първото. А са гледани и кърмени еднакво. От гевезлък се будят, трябва да ти е гадно, не за друго Mr. Green

# 413
Аз познавам поне 3 (ако се напъна може да се сетя за още някое) изключително кърмени бебета, които си спят по цяла нощ от раждането. Не знам вече...
Да ти кажа ако се е събуждало само за ядене и е заспивало е супер  Laughing

# 414
И тъй като повечето са на адаптирано мляко от началото, си мисля, че явно кърмените бебета се будят повече, защото кърмата или не им достига, или не е достатъчно хранителна.  Rolling Eyes
Е, не това не е така, със сигурност. И моят докато беше само на кърма качваше по кило и 600-700 на месец и имаше нощи, в които не се будеше, а и такива, в които се будеше по 10 пъти. Simple Smile

# 415
  • София
Абе минава и се забравя всичко...Аз преди няколко дни имах момент на слабост, когато ме хвана паниката за гърлото и си викам - луда жено, какво направи?? Как ще будуваш по цели нощи на тия години, как ще пишеш домашни с малкото и ще следиш тийна да не клинчи, как ще менажираш целия цирк?! Как ще спи мъжа ти в тоя малък апартамент, всичко се чува, а той вече не е на 25 да носи бебе цяла нощ и на сутринта да иде на работа? Ами после - ясли, болести, как ще отсъстваш от работа? И седмокласник тамън тогава...И така, заля ме вълната на ужас и безумие, прилоша ми, пък ми мина Laughing То и без това, сега и да се вайкам, файда няма Joy

# 416
А бе, чак да се забравя, не се забравя  #Crazy. Аз и в момента мога книга да напиша по въпроса  Laughing
Обаче и мен ме е страх, на моменти много. Май най-много се плаша как ще се отрази на бъдещия батко, другото вече съм го играла веднъж, знам че все някога минава. Но като го знам Малчо какъв е чувствителен много ме е страх. Ей го, вчера ми каза, че Кирчо му казвал, че е бебе, защото няма приятели. А той е готов с всички да играе и на всички се усмихва и радва. Много ми е добричък и наивен, не знам как ще се оправя в този сложен свят Sad

# 417
  • София
Ще се справят. Моят мъничкият е същият. Мислех, че като тръгне на училище, ще се промени, но не. Светът има нужда и от чешити Simple Smile

# 418
  • София
И моята щерка е много чувствителна и доверчива. Предпочита да отстъпи, вместо да се скара с приятелите си. Опитвам се да я убедя, че така те ще я използват и че трябва да се научи да отстоява желанията и правата си. Иначе такъв тип деца са много лесни за гледане, защото са изключително отговорни, съвестни и изпълнителни, но за живота е по-добре да се опитваме да ги възпитаме поне малко по-борбени. 

# 419
  • София
Точно така е. Като съм само с малкия - все едно съм без дете. Каквото и да кажа, отговорът е "добре, маме!", става и го прави. Единствено ми се запъва за някои активности - не иска да кара колело, ски, казва - ами то пък не може на всички да им харесва Simple Smile Не че не е прав...но няма да го оставя на мира. Най-малкото щото ми писна всички да са на горе на пистите, а аз да мъкна шейна по баира... Тази зима му е крайният срок и вече трябва да започне да кара, без някой да го варди нон стоп. А аз тази година ще си заредя четеца едно така...стабилно...и ще си взема апартамент с камина! Докато те карат, аз с одеялцето пред каминката с книжка, ех, размечтах се Heart Eyes

Спирам да писателствам и ставам да се раздвижа с Руми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт