Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
За мен нормално дълго кърмене е дотолкова дълго, колкото и майката и бебето искат и се чувстват добре. "Каката" я кърмех 8 месеца, като първоначално целта ми беше да стигна 6-месеца, а след това колкото повече, толкова по-добре, щеше ми се до годинката да откараме, но истината е че на мен ми беше по-малко търпението и желанието. В един ден тя просто спря да се буди за сутрешното хранене в 6 часа и аз не настоявах да я будя. С това бебче се надявам да съм по-търпелива и да стигнем до годинката Simple Smile

Някой от вас вече имат по два пола, сменени и т.н, а аз доти и предположение нямам Grinning Надявам се в новата тема вече и до моето име да има щъркел Simple Smile

# 511
Здравейте, момичета bouquet
Ще ме приемете ли такава, малко позакъсняла с включването при вас Simple Smile
От известно време ви следя, но докато ви прочета и не ми остане време да се впиша, а толкова неща имам да кажа, но...едно по едно ще наваксам
За мен е сбъдната мечта да съм сред вас, бременна за първи път, след трето инвитро, малко съм напред с ЕГН-то, но...не беше по наша вина Simple Smile
Започнах  с двуплодна бременност, но за съжаление в 9 г.с. разбрахме, че едното е спряло да се развива. Май и за това чак сега започнах да казвам на хората около мен и на колегите, все ми се е свило сърцето. Но пък вече всичко е наред и чакаме следващите прегледи с нетърпение...
Миналата седмица бях на 2-ра ФМ  и се оказа, че ще имаме син! Беше изненадка за мен, защото предния път предположенията бяха за момиче и аз бях започнала да мечтая в розово, ама вече съм във всички цветове, само да ми е живо и здраво.
Термин 11,04, ще си чакаме най-мечтаният подарък с ММ, че и двамата сме Овни, чакаме малчо, да си станем едно щастливо стадо  Party

Желая ни много лек, спокоен и безавариен бременен период   и дано имам повече време да пиша и да ви чета Hug bouquet

# 512
fioreto  Добре дошла Simple Smile

Момичета аз малко тъп въпрос но си направих лентичка за седмиците и незнам как да си я добавя в профила ?  newsm78
Къде трябва да го поставя този линк?  ooooh! за да се вижда както вашите  Confused

# 513
  • Пловдив
Фиоре, иска ли питане - разбира се, че си добре дошла! Честити сини гащета. Наистина сте заформили стадо хаха

# 514
fioreto, добре дошла.
Lily, лентичкте се добавят в профила ти, в полето "Подпис:"

# 515
fioreto  Добре дошла Simple Smile

Момичета аз малко тъп въпрос но си направих лентичка за седмиците и незнам как да си я добавя в профила ?  newsm78
Къде трябва да го поставя този линк?  ooooh! за да се вижда както вашите  Confused
Лили,  като влезеш в настройки на профила има място за подпис - там се слага Simple Smile

# 516
Здравейте! Аз вече едвам гледам. Цял ден чистя. За кърменето не мога нищо да кажа, понеже кърмих едва месец и половина. Имах огромно желание, но въпреки всички усилия кърмата ми спря. Изпаднах в депресия, плачех от сутрин до вечер, обвинявах се... Надявам се сега да успея да кърмя по-дълго.

# 517
много неща сте обсъждали Simple Smile
за пипането на коремите - засега никой няма апетит към моя корем освен детето и ММ, което ми е идеално

за кърменето - аз кърмих до годинка и 1 седмица. отбих го постепено и без драми. не ме кефи да ходи вече и да ме дърпа да суче, при положение, че лапа почти всякаква храна. (мое си мнение, не го натрапвам на никого)

добре дошли на новите попълнения - леко и незпроблемно бременеене  bouquet

# 518
fioreto добре дошла  Simple Smile
Да се похваля днес бях на преглед и всичко е наред, прегледаха от до момата, всички органи са както трябва, вече  е 200 грама - 17 седм. Плацентата се е вдигнала доста, мога да ходя на йога, въобще доктор Михова каза да дишам спокойно и да се радвам на бременността Grinning. И

# 519
Добър вечер на всички!  Hug

Добре дошли на новите мамита!  Hug

Много теми пак са обсъдени, та се включвам с това, което запомних.
За пипането на корема - голямо пипане, ръцете ми все та и предния път така бях. Знам, че не трябва, но все да го докосна  Embarassed
За кърменето - 1 година и 6 месеца. Голямо приключение ми беше в началото, защото всички мои познати майки не приемаха кърменето, а точно обратното. Много ми беше странно, но си кърмех детето и се дърпах да му давам да суче. Отбиването беше лесно, но и детето помогна.
Киселини - имам си от седмица всеки ден. Бях забравила какво е чувството. С първата бременност само в петия месец нямах. Спасявам се с много вода, мляко и газирана вода - в малки количества.

# 520
Малее сега надникнах за сефте от много време, имало активност Laughing
Супер.  Викам си, бе чакай да надникна, имаше мами които казаха , че няма да ползват фб групата.. та да знам , че и тук тече лафче Heart Eyes

# 521
Моето човече не го бях усеща както трябва от миналата седмица.Днес ми се наложи да попътувам малко повече,ей голямо ритане падна.  Laughing
Да ви питам като усетите бебето и то примерно да речем около пъпа ти става едно по-твърдо,изявяват ли желание бащите да го докоснат?Днес сутринта се напипваше,казах му да си сложи ръката,а той не!!!Много го е страх,иначе ми пипа коремчето,но трябва ли да усети някое движение категорично отказва. #Crazy

# 522
Baby, моя няма търпение да стане извънземно и да си вижда ясно като мърда Simple Smile

# 523
  • София
Обади се бебчо Heart Eyes Уф, отдъхнах си Simple Smile

Бейби, хората сме различни Simple Smile И като сензитивност, и като изживяване на емоцията, и във всичко. Това, че съпругът ти не иска да контактува с бебето по този точно начин, не означава, че няма да бъде добър баща. Не го сравняай с останалите, защото и ти не си като другите, нито аз, нито който и да било. Всички сме различни и това точно е хубавото Simple Smile
Особено, ако ви е за първи път, нормално е да е малко шокиран от случващото се в корема ти Laughing

# 524
Belinda имам един аборт и той го е страх,радва се,но тихичко в себе си.Аз знам,че той ще е добър баща,личи си,но е страхлив.

Общи условия

Активация на акаунт