Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 800
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз на работа абсурд да имам време за форума, но за сметка на това си тръгнах рано-рано. Няма да мога вече да работя като преди Confused Днес мъжа ми си е вкъщи, той пое ангажиментите около децата, викам си - ще си поработя до късно, че нали имам да наваксвам от болничния. Ми не става Confused Още около 2-3 следобед гърбът ми взе да дава заето, кръста ме заболя, врата ме заболя, ставах, поразкърших се, като седнах - пак същото Rolling Eyes Пописах още 2 часа и болката вече стана нетърпима. Айде - чантата, гащите и ...който - откъдето! Сори, ама това по 10-11 часа вече не мож ми се случи Naughty Просто физически не издържам! Иначе мозъкът ми още е на шест, особено сега като съм починала една седмица, но...тЕлото не ме слуша Laughing

Бебко цял ден не се е обаждал. Липсва ми Blush

# 631
  • София
Аз съм си вкъщи и активно почивам,готвя,чета си,гледам филмчета и така ...  спокойно си минава деня.Разсеяна съм безобразно,все едно съм без мозък.
 Миналата седмица си тръгнах от преглед без да си платя на регистратурата,сетих се в колата,връщах се  ... постоянно правя подобни изцепки и вече ми писна от себе си Grinning
Ако работех,сигурно щях да провалям всичко.

# 632
Мовто бебче в 16г.с+3 дни тежеше 151г.
Много съм щастлива, днес записахме час за подписването и поръчахме диван за хола. Утре щв поръчамв и спалнята Hug Party
Чувството да градите нов дом с половинката е уникалнооо  Party
Сега си задушавам картофки, че така ми се е дояло  Laughing

# 633
Днес ходих да ми мерят шийка и о чудо пак си е толкова колкото беше в началото 35 мм. Контракциите са понамалели, но все пак има, аз си ги и усещам де. И най-лошото, д-рката не ми дава да плувам, а така се бях наточила на СПА уикенд Sad. Тези дни само оферти на хотели гледах. Йога за бременни вика може, ама само да слушаш отстрани  Joy

Да ви се похваля и аз каква изцепка имах тези дни. Вчера отивам в офиса сутринта и викам брях тази мойта дамска чанта защо така ми тежи. Отварям и изваждам една бутилка биричка  #Crazy. А аз предния ден ходих да пазарувам бира за гости вкъщи и купих 4 бутилки, трите ги наредих в една торбичка, четвъртата в ръката. И докато стигна до хладилника и ги нареждам гледам само три, викам брейй къде остана таз четвъртата, връщам се в коридора, няма я. И после съм я забравила. А аз явно още като съм си влязла вкъщи и съм си я мушнала бутилчицата в дамската чанта  Mr. Green, хем бира не близвам и небременна  Grinning

# 634
  • София

Да, уникално ужасно Mr. Green Имам кошмарни спомени от времето, когато с мъжа ми правехме апартамента, в който живеем сега. Толкова кошмарни, че като чуя приятели, че ще строят къща и почвам да им пиша исковата молба за развод Joy Ей тъй, да си имат, че не се знае кога може да потрябва Laughing

Джинджи, съжалявам за спа-уикенда. Но не се отказвайте! И аз на последното ни спа гледах отстрани, докато другите се плицикаха и ходеха по разни процедури, обаче за разходката в Родопите бях първа писта! Страхотно си изкарахме, независимо, че не се възползвах от възможностите на хотела.
Това с биричката беше яко. Ама пак нищо не е - една съфорумка беше забравила в чантата си...риба. Беше се усетила чак като се размирисало Joy

# 635
Gingerina, това ме разби!  Joy И аз сутринта ли, кога ли, реших да сложа кафеварката на големия газов котлон, вместо на малкия. Логика нула, а и никога не съм го правила. Луда работа.  #Crazy
Моята хубавица явно е прихванала упражненията, защото цял ден ми бълбука.  Heart Eyes
Отивам да готвя, че трябва да се яде!  Mr. Green

# 636
  • София
Кой каза спа?
Така ми се ходи ... зимата с половинката мноого обичаме.Хората на ски ходят ,ние на топло спа.Е тази сме пас,но е за добро Simple Smile

# 637
Чувството да градите нов дом с половинката е уникалнооо  Party

Да, уникално ужасно Mr. Green Имам кошмарни спомени от времето, когато с мъжа ми правехме апартамента, в който живеем сега. Толкова кошмарни, че като чуя приятели, че ще строят къща и почвам да им пиша исковата молба за развод Joy Ей тъй, да си имат, че не се знае кога може да потрябва Laughing

Джинджи, съжалявам за спа-уикенда. Но не се отказвайте! И аз на последното ни спа гледах отстрани, докато другите се плицикаха и ходеха по разни процедури, обаче за разходката в Родопите бях първа писта! Страхотно си изкарахме, независимо, че не се възползвах от възможностите на хотела.
Това с биричката беше яко. Ама пак нищо не е - една съфорумка беше забравила в чантата си...риба. Беше се усетила чак като се размирисало Joy
Защо да е ужасно? Ние много се кефим и разглеждаме с удоволатвие!
Той моят е голям мераклия, сам си боядисва, сам ще си реди паркета след няколко дни (е, ще дойде и брат му с един приятел да помагат), но като цяло нямаме търпение, много се вълнуваме. Crazy

# 638
  • София
Защото разправията с майстори е нечовешка. Правилно сте се ориентирали, каквото можете сами - направете си го. Иначе яко късане на нерви и трошене на пари и накрая пак не е баш така, както си го искал. После се почна - обзавеждане. Всяка свободна минута бяхме в някой мебелен магазин, магазин за техника или арх. студио. Един проект, та втори, та трети...Обикаляш, смяташ, сравняваш...Парите свършиш. Айде сега обикаляй и за кредити Crazy И това на фона на бебешки пубертет у току що тръгнало на ясла дете, боледуващо в сряда и в петък Crazy И мъж, който работи по сто часа, та цялата хамалогия легна върху....познай, точно така - върху мен! Просто след няколко месеца вкъщи положението беше предвоенно Mr. Green Как оцеляхме, още се чудя. И сега мъжа ми като си направи устата за по-голям апартамент, му казах, че ще си изкопая землянка на двора и в нея ще живея, ама още един ремонт не мога да направя Naughty

# 639
Здравейте! Преди малко бяхме на преглед - 21 г.с. - 340 грама - сини гащи! 😀 Направи ми "фет.морфология", около 15 мин., нз дали така протича, огледа частите на тялото, главата. Каза,че при препоръка, може да ни прати в Сф, имало 2 центъра, но не виждала нещо притеснително. Попитах за изсл.за Даун, каза че сме го пропуснали..... Другата седмица ми назначи кръв и урина. От следващият път ще трябва да плащам за ехограф по 40 лв. /до сега при всяко посещение ми е правила, и тези по здравна каса съм ги изчерпала/, но каза, че препоръчва такова около 28 седмица.

# 640
  • София
Кой каза спа?
Така ми се ходи ... зимата с половинката мноого обичаме.Хората на ски ходят ,ние на топло спа.Е тази сме пас,но е за добро Simple Smile
Истината е в комбинацията от двете. Цял ден на пистата и вечерта - в горещата вода. Оооооо Heart Eyes Тази година - нъц. С книжка под одеялцето, докато другите се кефят.

# 641
  • Пловдив

...

Когато се похвалихме, че сме си избрали апартамент за тотален ремонт и ние получихме подобни предупреждения  Mr. Green Основният ремонт изправял семейството пред огромно изпитание. Ние не сме имали конфликти. Причината, според мен, е, че половината ремонт го изкарахме, докато още живеехме на квартира. Нанесохме се след като остана лесната част - ремонт на хола и бъдещата детска. Несъмнено обзавеждането ми е любимата част.

Ние също планираме спа уикенд. Док не дава някои спа удоволствия, но на масажи не мога да откажа.

# 642
Наскоро си ремонтирах кухнята,основен ремонт всичко ново,окачен таван,драскана мазилка,абе всичко от пода до тавана.Всичко аз избирах,само той сглобяваше и правеше всичко останало.Обаче и двамата сме големи инати,захванем ли се за нещо отиват часове в спор.Поръчах аз един диван от Виденов,разопакова го и изведвъж ми вика-късото идва на стената,а дългото към вратата.  Shocked Откачих,а аз мерих, струвах,подреждах, всичко си пасва идеално!!!!  Tired Обаче като каза НЕЕЕ!!!Дивана вече платен,скандал голям.Аз си го нагласям така както трябва да е,а той пак Не та Не!!Добре,че зет му е оправен,та качиха дивана и той си пасна както трябва.Радвам се,че не обзавеждахме целия етаж иначе щях да откача.Всичко правим постепенно,надявам се големи ремонти повече да не правя,ако ли не ей тогава развод хахахаа  Crazy .Е сега вече остава детската стая,но тя ще е след доста време. Heart Eyes

# 643
Защото разправията с майстори е нечовешка. Правилно сте се ориентирали, каквото можете сами - направете си го. Иначе яко късане на нерви и трошене на пари и накрая пак не е баш така, както си го искал. После се почна - обзавеждане. Всяка свободна минута бяхме в някой мебелен магазин, магазин за техника или арх. студио. Един проект, та втори, та трети...Обикаляш, смяташ, сравняваш...Парите свършиш. Айде сега обикаляй и за кредити Crazy И това на фона на бебешки пубертет у току що тръгнало на ясла дете, боледуващо в сряда и в петък Crazy И мъж, който работи по сто часа, та цялата хамалогия легна върху....познай, точно така - върху мен! Просто след няколко месеца вкъщи положението беше предвоенно Mr. Green Как оцеляхме, още се чудя. И сега мъжа ми като си направи устата за по-голям апартамент, му казах, че ще си изкопая землянка на двора и в нея ще живея, ама още един ремонт не мога да направя Naughty
Belinda, така е, но ние приключихме с майсторите. Сега само се боядисва, слага се паркета и се вкарват мебелите. Ние купуваме според парите, които ги имаме (половинката ми е много против кредитите и дума не дава да се каже) Но ще си направим сега най-нужното, а другото а течение на времето. Имаме 3 бани, но само една ще направим за сега (на другитте 2 само плочките са налепвни). На нас също няма кой да ни помага, сега само мъжа ми работи и е по-тегаво, но ще се справим. Най-хубавото е, че никой не ни се бърка, за всичко сами си решаваме  Whistling

# 644
  • Бургас
Защото разправията с майстори е нечовешка. Правилно сте се ориентирали, каквото можете сами - направете си го. Иначе яко късане на нерви и трошене на пари и накрая пак не е баш така, както си го искал. После се почна - обзавеждане. Всяка свободна минута бяхме в някой мебелен магазин, магазин за техника или арх. студио. Един проект, та втори, та трети...Обикаляш, смяташ, сравняваш...
Абсолютно. И ние го минахме това в началото на годината. Не знам при вас как е, но нашия апартамент беше изрушкан до бетон /беше като след бомбардировка  Laughing/ и го правихме от - до.  Мъжът ми за четири месеца се сдоби с доста бели коси  Laughing. И наистина -даваш една торба пари и накрая пак нещо ти вади очите. Вечер като лежа в леглото и си пусна лед осветлението така си личи гадната шпакловка на тавана, та около полунощ моя майстор яко го сърби гъза.

Общи условия

Активация на акаунт