Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 44 723
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Лондон
Фиорето, изобщо не съм на ти с месото, повдига ми се от него, но се мъча да ям. Понякога пробвам и цвекло, ядки и яйца, които също не са ми от любимите.

Димитринадид, и аз пия витамини pregnacare, които се надявам да компенсират до някаква степен ако има липса на хранителни вещества. Даже има някакви с омега 3, за които се чудя дали да взема сладващия път.
Да, аз тези с омега 3 пия, но се чудя до кога да ги пия  newsm78

Аз мисля да ги пия през цялата бременност, освен ако някой доки не ми каже да ги спирам.

И при мен работата е натоварена, но поне е микс от стоене на бюрото и движение, обаче и двете не ми отърват. Като седна ми се доспива, а като се движа наоколо се изморявам, да не говорим, че през 30 мин трябва да ходя до WC. Нямам угодия!!! Confused

# 646
  • София
Димитрина, много на сериозно ми взимаш писанията Wink Аз се шегувам, разбира се /донякъде Twisted Evil/. Радвам се, че при вас нещата текат лежерно Hug

# 647
Ааа, само си приказваме, на мен ми е много приятно, цял ден седя сама като кукувица, само тези дни по цял ден съм някъде, иначе по цял ден си прекарвам самичка, ММ е в аптеката, от аптеката по други задачи и добре, че ви открих та да има с кой да си лафя Laughing Joy bouquet

# 648
  • Пловдив
Нашият ремонт пък мина чудесно,хем малкия беше на 7 месеца.Но аз обожавам да избирам мебели и цветове за стаите.А ММ е много послушен Simple Smile Ако може огромен апартамент да вземем,бих се заела веднага.Но уви Sad Днес съм на ФМ и много се радвам Simple Smile

# 649
  • София
kati12 , чакаме после да пишеш как е минало!

И ние минахме през основен ремонт и наистина е много хубаво да градите дом с половинката.Обменяте идеи,планирате ,е не липсват и ядове понякога с майстори и мръсотии,нестандартни размери баня,кухня и коридор,но  нещата станаха както ги искахме и като цяло и сме доволни.Имаме малко довършителни работи по коридора и ... разбира се бебешка стая,но като й дойде времето.

В този ред на мисли гледах бебешки креватчета в интернет,знам колко е рано още,но си набелязвам неща и си представям как съм с гОООлям корем и пазарувам за бебчето Heart Eyes

# 650
  • София
Хормоните ме тръшнаха със страшна сила тази сутрин. Ако ви кажа за какво се разревах, няма да ми повярвате ooooh! Егати...

# 651
О, ще ти повярваме, и нас ни тръшкат.  Joy

# 652
  • където мечтите се сбъдват
Аз пък съм станала много раздразнителна и паля от четвърт  Twisted Evil
Днес съм на преглед при нов АГ-на частно.Дано всичко е наред,че май и аз получавам контракции чат пат.
За ремонтите-ние сега започваме ремонт за сефте.Миналата година си взехме този апартамент,който става за живеене  що годе,но въпреки това ще претърпи тотален ремонт по наш вкус.Сега ще присвоим част от източната тераса към кухнята,че тя не е достатъчно голяма.После започваме детската-паркет,стени,таван,врата,парно и т.н. Дано е готова до април.

# 653
  • София
Момичета, искам да попитам тези от вас, които са на магнерот - как го приемате? Има ли някакъв проблем да е заедно с витамините? Забравих да питам док, а не ми се звъни сега за тая глупост.

# 654
Момичета, искам да попитам тези от вас, които са на магнерот - как го приемате? Има ли някакъв проблем да е заедно с витамините? Забравих да питам док, а не ми се звъни сега за тая глупост.
Белинда, ако във витамините ти има желязо е желателно поне два-три часа да има интервал между едното и другото. Магнезия и желязото си пречат едно на друго да ги усвои организма.  bouquet

# 655
Добро утро и от мен Simple Smile)
И аз цял ден на работа хич не ми е интересно хаха, само във форума зяпам  hahaha, ама така чаткам на клавиатурата та пушек вдигам от работа  Joy
Bubble  и аз знам че е рано ама нали все обичам да съм си подготвена, гледам си в интернет цени модели, легла, колички, и смятам да откривам шопинг сезона по край коледните намаления, рано рано колко да е рано  newsm53.
То си ми е радост  Blush Пък и не се знае колко подвижна ще съм последните месеци , та да нося чанти и торби.

# 656
  • София
Има желязо, сега погледнах. Ясно, от утре почвам витамините на обяд, когато не вземам магнезия Peace Благодаря!

Аман от хапчета! А тези инжекции, които ще трябва да слагам от другия месец, ги няма никъде. Изобщо не знам какво ще правя Rolling Eyes

# 657
Belinda, кажи си, ще те разберем. На мен от снощи ми е криво. Келешчето ми хвърли дистанционното при положение, че му казах 3 пъти да не го прави, та си фраснах палеца в масата като подскочих. После има наглостта и да ми се изцепи с "к'во ме зяпаш", че и да го повтори и потрети. Попита си... ушите да се извини и снощи, и сутринта. Успах се, понеже е спах добре заради палеца (да, още ме боли, а няма синьо или нещо такова), насмалко да ме заскобят, после пък задръстване, светна и някаква шашава лампа на колата (нова ни е, свиквам ѝ още на простотиите), в офиса само глупости и 100 неща висят, понеже чакам някой друг да си свърши работата. На всичко отгоре и ръцете ми нещо изтръпват и двете. Е, как да не ми се иска да се свия някъде, да порева и да си поспя после?!  #Cussing out Не знам как ще го избутам тоя ден.  Confused

# 658
  • София
А аз още не съм отишла на работа, въпреки камарите, които ме чакат, защото чакам куриер, който според смс-а трябва да дойде до 12:30. Да има късмета да не дойде и да се окаже, че съм си пропиляла предиобеда, заради него, ще ги навра на кучето в ... нали се сещате. Поне се наспах.

# 659
  • Пловдив
Ние снощи гледахме "Сами вкъщи" и на една сценка така се разхилих, че следващите 5 минути от детското съм ги изтървала. От смях се разревах чак и слез като спря да ми бъде смешно, си се разревах  Crazy мъжът ми стоически понесе поредната ми луда хормонална битка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт