Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 463
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Сешоар Remington AC9096 Silk - с точки от Лили

Супер мощен е! Изправя много добре косата, има и тънък концентратор. Суши два пъти по-бързо косата в сравнение със стандартен сешоар. Прическата става като с професионален сешоар във фризьорски салон.
Тежичък е, но не ми пречи за домашна употреба за 10-15 минути.
С две думи - заслужава си!
УжасТ...Имам точките и само само чудя дали да го взема.ММ ми повтаря, че си имам сешоар.Сега вече трябва да го купя  Mr. Green Благодаря за инфото  bouquet

И аз това ще направя. Още в края на лятото като пазарувах и ми дадоха точки реших че ще си взема нещо. Бях хвърлила око на машата, но приятелка ми каза че не била хубава. Доста слаба и не си струвала. Сешоара ми се стори най-добър от всичко. Точките ги имам, дори с 1 отгоре мисля. Crazy
Имаше нещо за извиване на мигли сякаш. Отзиви за него? Thinking

Много ме е яд, че миналата година не можах да си купя онази маша. А май се доплащаше 38 лв за нея и си заслужаваше. ooooh! Обаче като нямах нито една точка и нужда от никаква козметика... Crossing Arms

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 09:34 от iv4enceto_91

# 91
  • Варна
Здравейте ,да питам за мнения за този ?

# 92
  • sofiq
Цитат
Имаше нещо за извиване на мигли сякаш. Отзиви за него? Thinking

И аз да попитам за отзиви,чудя му се много Thinking

Преди време бях пробвала подобен уред на eylure,но не правече нищо.

# 93
Ивче, има, да- маша за мигли. Гледах клипове и четох доста отзиви преди време и повечето момичета са на едно мнение- бавно загрявала и изисквала много време за работа и общо взето една обикновена, механична извивачка за мигли била по- лесна и удобна за работа.

# 94

Блогърки из Европа са му големи фенки.
Аз, тъй като имам два Фдт-на в момента, само го тествах на ръката, но ми изглеждаше доста покривен и с лека консистенция, струва ми се подходящ за всякакъв тип кожа, при много мазна може би няма да издържа много без база. Peace

# 95
  • Варна
Тази сутрин пробвах червената маска на Лореал, ексфолиращата.
Първите ми впечатления са положителни - има много лек, приятен аромат на нещо тревисто newsm78
Нанася се лесно на лицето, консистенцията не е нито прекалено гъста, нито рядка. Има фини ексфолиращи частици.
Аз я оставих около десетина минути и все още не беше засъхнала напълно, така че я отмих лесно. Веднага след това лицето ми беше съвсем леко зачервено (заради споменатите частици), но в никакъв случай неприятно раздразнено, болезнено или опъващо. Нанесох крем, който кожата "изпи" по-бързо от обичайното и в момента я чувствам малко по-свежа, отколкото съм свикнала. Може и да си внушавам Flutter

След ден - два ще пробвам и черната, да видим колко е озаряваща. Зелената засега не мисля да купувам, имам други почистващи и матиращи маски в момента.
Струва ми се обаче, че няма да са особено икономични, което при тези невисоки цени, не е проблем. Ако са добри - ще подновявам.

# 96
  • София

Скрит текст:
Покривен, издръжлив, много бързо засъхва и блендването е почти невъзможно, по мое мнение по подходящ за мазна кожа. PeaceМоята е нормална, усещам лицето си сухо, дори ако го смеся с друг ФДТ, а най кофти е, че много подчертава порите и там където са по широки направо се виждат от разстояние. Confused

# 97
  • София
Моля за мнение на това червило http://www.catrice.eu/bg/ustni/chervilo/detaili/catrice-cosmetic … p-artist-010.html. Наистина ли не изсушава устните и се задържа до 6 часа?
Чудя се между него и http://www.essence.eu/bg/produkti/ustni/bljask-za-ustni/e/produc … matt-lipgloss-05/. Кое бихте препоръчали вие?

# 98
Скрит текст:
още не съм стигнала до проба, но:

снимката е от стелажа на ДМ:

цветовете тук се виждат ясно:

Скрит текст:

утре пак ще ходя - не видях новите маски на лореал за лице  ooooh!

такаммммм, пробвах черния вариант на L'oreal Magic Retouch Instant Root Concealer Spray
косата ми е боядисана черна и е с бели корени, т. е. би трябвало да най-добрият вариант за тест
напръсках обилно, наистина обилно, корените на пътя, т. е. не бих нарекла спреят икономичен
независимо от дозата, корените ми не станаха абсолютно черни, т. е. за мен черното от спрея е по-малко черно отколкото от боята, но според децата няма разлика - все пак аз се вглеждам, а те хвърлят едно око както всеки друг би ме гледал
косата ми в корените на пипане е зацапана след изсъхване на спрея, в огледалото изглежда добре
когато прокарвам пръсти през пътя си, те се зацапват в сиво, но не много, т. е. трябва да се избягва пипане на косата
възглавницата след една нощ не е изцапана, защото съм пръскала само пътя /косата ми е сравнително дълга и с бретон напред/
на втория ден пътят вече не е толкова черен колкото беше първия ден и според мен има нужда от подновяване на цвета
боята от спрея се измива чудесно след баня
с няколко думи: чудесен продукт за спасяване при неочаквана ситуация /примерно официално събитие след един час/, която не позволява боядисване с обичайната боя, но определено не е ежедневен продукт - все пак мисля винаги да имам един спрей запас в шкафа
до колко подходящи са другите цветове и какви са техните характеристики, не мога да преценя - все пак черното е най-лесния цвят - или е черно, или не е, няма нюанси  Joy
75 мл. за около 12.50-13.00 лв. в ДМ и Лили

# 99
  • София
Мерси Бубанка Hug. За съжаление не е това, което ми се искаше, но дет викаш, става за спасяване на ситуацията. Grinning

# 100
да, за спасяване е идеален продукт, но да го слагаш за три дни между миене и миене не е вариант според мен

# 101
В краен случай е чудесен спрей за велурени обувки!  Crazy

# 102
  • Варна
Моите три продукта са :

1.Молив за вежди Cаtrice Ash
2.Rimmel Wake up ФДТ
3.Essence I love NUDE 05 my favorite tauping ( ползвам ги за контур на лицето )

# 103
Моля за мнение на това червило http://www.catrice.eu/bg/ustni/chervilo/detaili/catrice-cosmetic … p-artist-010.html. Наистина ли не изсушава устните и се задържа до 6 часа?
Чудя се между него и http://www.essence.eu/bg/produkti/ustni/bljask-za-ustni/e/produc … matt-lipgloss-05/. Кое бихте препоръчали вие?

Лично аз второто не бих го препоръчала, но тук някои момичета го харесват. При мен не беше трайно и буквално изчезваше в старите опаковки. За това на Катрис не мога да кажа  Peace

# 104
И при мен Essence изчезваше в старите опаковки. Това уж е същото според мнения тук, но е значително по-трайно, даже при мен доста трайно.

Общи условия

Активация на акаунт