Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 378
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Този и аз го харесвам.

# 631
Като си взема Буржоа ще пиша как е ,това ще е другата седмица сигурно,защото имам още доста от Лореал,а и не е толкова лош

# 632
  • Казанлък
Какво е намалението тази седмица в Лили?

# 633
Някой има ли впечатления от този хайлайтър за лице на Мaybelline ?

https://www.beauty.store.bg/p188697/maybelline-face-studio-maste … jtyr-za-lice.html

# 634
  • Стара Загора
Какво е намалението тази седмица в Лили?

По-напред съм го писала, в сайта на Лили също го пише още от неделя вечерта е публикувано..
-20%
СТИЛИЗАНТИ. ЧЕТКИ И АКСЕСОАРИ ЗА КОСА

# 635

https://www.beauty.store.bg/p188697/maybelline-face-studio-maste … jtyr-za-lice.html

Пробвах го няколко пъти и според мен не върши особена работа, хайлайтът почти не си личи. Но ако искаш по-естествен и съвсем лек блясък, ще си доволна от него.  Peace

# 636
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми някое хубаво тоалетно мляко за очен грим. Ползвах на Дева с лайка, но искам да го сменя, доволна съм и от лосиона на Биотен, но предпочитам сега тоалетно мляко да взема. bouquet

# 637
Защо търсите начин да замените продукт, от който сте доволни? newsm78 Наистина не разбирам Rolling Eyes
Ползвах какви ли не млека и мицеларни води, и Дева с лайка, лосионът на Ейвън за почистване на очен грим, и мицеларната вода против изсушаван на Микса са моите продукти. Не търся нищо ново, за да експериментирам върху кожата си като опитно зайче. Докато ги намерих, експериментирах, след тях - не.

# 638

Пробвах го няколко пъти и според мен не върши особена работа, хайлайтът почти не си личи. Но ако искаш по-естествен и съвсем лек блясък, ще си доволна от него.  Peace

Благодаря ти за отговора !  yes

# 639
Момичета, препоръчайте ми някое хубаво тоалетно мляко за очен грим. Ползвах на Дева с лайка, но искам да го сменя, доволна съм и от лосиона на Биотен, но предпочитам сега тоалетно мляко да взема. bouquet

Ползвала съм какви ли не скъпи тоалетни млека и всички ми лютяха много на очите и ми дразнеха кожата.Единственото ,което не люти и върши чудесна работа за мен е на ПА-ПА (Кря-Кря ) и струва около 1,80 лв .

# 640
  • Пловдив
Защо търсите начин да замените продукт, от който сте доволни? newsm78 Наистина не разбирам Rolling Eyes
Ползвах какви ли не млека и мицеларни води, и Дева с лайка, лосионът на Ейвън за почистване на очен грим, и мицеларната вода против изсушаван на Микса са моите продукти. Не търся нищо ново, за да експериментирам върху кожата си като опитно зайче. Докато ги намерих, експериментирах, след тях - не.

Бижу, аз също си купувам отново и отново продукти, от които съм доволна, включително тоалетното мляко Дева. А причинита да искам нещо  различно от двата споменати от мен продукти са: тоалетното мляко Дева с лайка го ползвах 2-3 години поред, много е ефикасно, но започнах да чувствам нещо като тежест в очите след употребата му, отделно от това вече ми поомръзна. А лосионът на Биотен ми е страшно неикономичен, свърши за отрицателно време, а и предпочитам тоалетно мляко пред лосион. Peace Peace Peace  
Михаела K., благодаря за идеята! Има ли го в ДМ и Лили?

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 19:33 от marzeliva

# 641
В Лили със сигурност,аз от там си го купувам.  Yum

# 642
  • Бургас
Здравейте, моля да ми препоръчате очна линия с дебела четка?
Последно купих тази на Флормар, но не съм доволна.

# 643

На Голдън роуз очната линия с твърд писец е супер.  Peace

# 644

На Голдън роуз очната линия с твърд писец е супер.  Peace
На Лореал писалката също. Peace
Ох, сега видях, че искаш четка...

Общи условия

Активация на акаунт