Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 343
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, някоя с впечатления от течния озарител на Аура? Любопитен ми е, а не ми се разкарва само заради него.  Blush

# 706
Момичета, откъде поръчвате продукти на Боди Шоп? Хареса ми и на мен спа серията, ценово нещата са ок, но откъде е най-изгодно и бързо да поръчам? Hug
И да благодаря на всички, включили се по моя въпрос. Blush

От безмитните магазини на летището. За Летище София със сигурност знам, че зареждат.

elian, относно лосионите за тяло:
Bettina Barty имат много интересни аромати - Мускус, Черна перла и подобни. Доволна бях, ползвала съм ги преди мнооого време, защото са огромни разфасовки и ми омръзнаха. Има ги и в Лили, и в Елитис (за ДМ не съм обръщала внимание). Simple Smile
Бих казала, че са подходящи за подарък, ако бюджетът ти е под този на The Body Shop и Rituals. Peace

Ползвах преди време лосион на Бетина Барти - Мускус. За мен ароматът беше доста натрапчив, а консистенцията му - тежка и мазна.

# 707
  • София
Момичета, някоя с впечатления от течния озарител на Аура? Любопитен ми е, а не ми се разкарва само заради него.  Blush
Бронзовия много ме беше впечатлил и мен, заплюх го за някога.... Whistling

# 708
  • София
Бронзовия много ме беше впечатлил и мен, заплюх го за някога.... Whistling

Аз на по-светлия нюанс се чудех дали може да се използва и за друго, освен за хайлайтър.

# 709
  • София
За какво искаш да го използваш?
Може под фдт, да го смесваш с фдт, друго какво се сещаш? Laughing

# 710
  • София
Ами освен за смесване с ФДТ бих го смесвала и с коректора, стига да позволява и да не е някакъв брутално блестящ.
Имам едно тестерче на перления ББ крем на Скин79, което смесено с коректор, се справя чудесно със сенките под очите, но вече ми е на привършване и се оглеждам с какво да го заменя.  Grinning

# 711
  • София
Блестящ е, но чак брутално не мисля, смесен с коректора мисля, че ще е екстра. Ходи си цъкни една помпичка в контейнерче, ако ти се намира и пробвай вкъщи. Grinning

# 712
  • Стара Загора
Блясъка е много фин и няма да имаш проблем при смесването според мен. Аз съм го пробвала на скули и съвсем деликатно озаряваше. На мен ми е лек. Laughing

# 713
  • София
Хм ... цените на Боди шоп в Парфимо са доста ниски, чак се съмнявам. Ясно, че политиката е като на Енцо, ама  Laughing Ще взема да поръчам нещо, да видя дали е истинско. Който е поръчвал, как са?
Иначе от официалния им интернет магазин за Бг поръчвам аз - https://mybodystore.bg/

# 714
Скрит текст:
И аз ще поръчам лосион на Боди шоп. Ако има нещо, на което не мога да устоя, то това са лосионите за тяло. Какво ви е мнението за този https://mybodystore.bg/losion-za-tjalo-moringa.html

# 715
  • Вестерос
Да знаете за тези от Варна в Рефреш има доста от лосионите на Севънтийн на 12 лв и стотинки.

# 716
ароматът на серията с моринга е пристрастяващ
самият лосион не съм ползвала

# 717
  • София
Аз имам Моринга масло,  силен, много траен цветен аромат.  Дрехи, пижами, стая, всичко ухае с часове, дрехите - до пране  Mr. Green Аз не си падам много по цветни аромати, но за любителите ще е омайно наистина.

# 718
ароматът на серията с моринга е пристрастяващ
самият лосион не съм ползвала

Проблемче значи  Laughing но ще си направя (още) един подарък, Коледа идва все пак, имам си оправдание  Crazy Blush

Аз пък не харесвам плодови и изобщо сладникави аромати и по описанието в сайта само на този се спрях.

# 719
  • София
Аз поръчах три масла, споко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт