Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 357
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Елиан, разгледай маклата на Боди шоп.  Моринга например мирише силно и цветно.

# 691
Елиан, разгледай маклата на Боди шоп.  Моринга например мирише силно и цветно.

Вивиан, благодаря! Боди Шоп нямат магазини, нали? Само онлайн са и няма как да се уверя, че това, което купувам, ми харесва на 100%, а дамата заема отговорна позиция и подаръкът го правим група колеги.

# 692
  • Стара Загора
Момичета, търся за подарък лосион за тяло, който да мирише луксозно, без бляскави частички и без аромат на плодове, подправки, шоколад и кокос. Да мирише на скъп, луксозен крем. Не съм запозната с асортимента в магазините, не ползвам лосиони. Жената е на 50г., ако това има значение.
Благодаря! Heart Eyes

Виж асортимента на L'erbolario и The Scottish Fine Soaps Company. От първите не съм сигурна дали ще намериш подобен аромат, но качеството им е добро. Вторите имат или поне за мен описаното от теб съвпада с Au lait. Има ги в някои магазини, но виждам че са налични в енцо и някои други сайтове, в случай че не ви се обикаля.

http://www.enzo.bg/kozmetika/?f=1-3-24638-27448&ppcbee-adtex … smetika+%C5%99ady

Ако сте склонни да поръчате и от чужбина - Rituals. От дрогерията харесвам на  Laura Vandini един лосион, но пък е с блестящи частици и не познавам другите им продукти за тяло.
Боди Шоп не бих препоръчала за тази възрастова категория, освен луксозната им серия Spa of the world.

Обаче от тях не съм имала, за да препоръчам аромат. Имат с Японска камелия и още 1-2. Отдавна се точа и на горния комплект от нея, но ми идва соленичък като цена. Blush
Ако имате по-голям бюджет, питай в темата за Сефора. Със сигурност ще ти предложат нещо добро момичетата.

# 693
Момичета, търся за подарък лосион за тяло, който да мирише луксозно, без бляскави частички и без аромат на плодове, подправки, шоколад и кокос. Да мирише на скъп, луксозен крем. Не съм запозната с асортимента в магазините, не ползвам лосиони. Жената е на 50г., ако това има значение.
Благодаря! Heart Eyes

Виж асортимента на L'erbolario и The Scottish Fine Soaps Company. От първите не съм сигурна дали ще намериш подобен аромат, но качеството им е добро. Вторите имат или поне за мен описаното от теб съвпада с Au lait. Има ги в някои магазини, но виждам че са налични в енцо и някои други сайтове, в случай че не ви се обикаля.

http://www.enzo.bg/kozmetika/?f=1-3-24638-27448&ppcbee-adtex … smetika+%C5%99ady

Ако сте склонни да поръчате и от чужбина - Rituals. От дрогерията харесвам на  Laura Vandini един лосион, но пък е с блестящи частици и не познавам другите им продукти за тяло.
Боди Шоп не бих препоръчала за тази възрастова категория, освен луксозната им серия Spa of the world.

Обаче от тях не съм имала, за да препоръчам аромат. Имат с Японска камелия и още 1-2. Отдавна се точа и на горния комплект от нея, но ми идва соленичък като цена. Blush
Ако имате по-голям бюджет, питай в темата за Сефора. Със сигурност ще ти предложат нещо добро момичетата.

Ивче, благодаря, много изчерпателно! Ей сега ще погледна Шотландските сапуни къде ги има офлайн, ако не -ще обмисля поръчка. Ще прегледам и на Вандини асортимента, поне ги има навсякъде.

# 694
Моля ви, слагайте такива гигантски цитати в скрит текст.
А ако ме питате, макар че не ме питате, на никого не е необходимо да цитирате всичко това, очевидно е към кого е отговора и във връзка с какво... Tired

# 695
  • Варна
Малко тъп въпрос, но все пак...
Знам че и в ДМ и в Лили има комплекти с четки за гримиране...
Препоръчайте нещо.
Имайте предвид, че съм далеч от поставяне на грим професиално, по-скоро съм новак (да не кажа, че до сега винаги съм ползвала наличните апликатори и четки от сенките, които съм купувала.
Благодаря 😚

Цената на четките на Аура са до 11-12лв( четката за пудра и хайлайт).Заслужава си от тях да имаш-четката за блендване(около 7лв е.), изключително мека и професионално направена.
За новак ти трябва-четка за пудра, руж, скосена четка за вежди/очна линия, четка за блендване, плоска за нанасяне на сенки и един бюти блендър(ебелин 7-8лв.), ако обичаш ФДТ.
Инвестицията в хубава четки за грим е добра, защото ще получиш прецизен резултат, ако дадеш 2лв. за нескопосана четка, която ти дере лицето и не постигаш хубав ефект-няма смисъл.Да не забравяме, че и много ефтините четки се разпърцват доста бързо.
За пудра можеш да опиташ да си намериш кабуки на Cаtrice

Четка за очна линия/вежди има на Cаtrice, която е двойна(скосена и тънка)
Руж-Ессенс или Аура
Бленд-Аура
Бюти Блендър-Ебелин
Плоска сенки-Аура

Екотулс са малко скъпи, но хубави четки.

# 696
  • София
Екотулс, поръчани от ибей не са скъпи.

# 697
elian, относно лосионите за тяло:
Bettina Barty имат много интересни аромати - Мускус, Черна перла и подобни. Доволна бях, ползвала съм ги преди мнооого време, защото са огромни разфасовки и ми омръзнаха. Има ги и в Лили, и в Елитис (за ДМ не съм обръщала внимание). Simple Smile
Бих казала, че са подходящи за подарък, ако бюджетът ти е под този на The Body Shop и Rituals. Peace

# 698
Спа серията на Боди шоп е просто невероятна. Ползвам я и не мога да и се наситя. Heart Eyes Hug bouquet

# 699
Не е точно по темата, но видях, че коментирате четки. Аз ползвам тези:
https://m.aliexpress.com/item/32654705991.html?aff_click_id=13e2 … atform=y#autostay
Много са хубави, евтини и в много готина кутийка.  Peace

# 700
Момичета, откъде поръчвате продукти на Боди Шоп? Хареса ми и на мен спа серията, ценово нещата са ок, но откъде е най-изгодно и бързо да поръчам? Hug
И да благодаря на всички, включили се по моя въпрос. Blush

# 701
Момичета, откъде поръчвате продукти на Боди Шоп? Хареса ми и на мен спа серията, ценово нещата са ок, но откъде е най-изгодно и бързо да поръчам? Hug
На мен ми ги носят от чужбина и не мога да ти помогна. Има сайт български в който се продават, но спа серия няма. Тя е най-луксозна.

# 702
# 703

Тук има уж повече неща на Боди шоп  https://mybodystore.bg/bath-body/bath/shower-gels.html

# 704
Мерси, разгледах всичко, няма я спа серията, но ще комбинирам два продукта и подаръкът е готов! Иде ми да ги изям всичките Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт