Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 366
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Стана  Laughing Първо си казах, че ще си отворя излишна работа, но всъщност работи  Laughing

# 676
Момичета, препоръчайте ми шампоан, балсам и маска, за суха коса, която цъфти и се накъсва много.
Просто вече се виждам в чудо, косата ми расте много бързо, но това не се отразява на дължините, защото много цъфти и или се къса, или фризьора я скъсява.

Също така и хубав хидратиращ крем за лице? По възможност да не омазнява кожата.

И последно..нещо за контуриране и хайлайт?

# 677
Момичета, препоръчайте ми шампоан, балсам и маска, за суха коса, която цъфти и се накъсва много.
Просто вече се виждам в чудо, косата ми расте много бързо, но това не се отразява на дължините, защото много цъфти и или се къса, или фризьора я скъсява.
Няколко пъти писах, кератинови маски ползвам, защото имам същия проблем. Косата расте, а дължината е една и съща... Confused
Тези ползвам
http://www.hair.bg/lorys-braziliya-bgn/xidratirasha-macka-c-arga … ca-lorys-BGN.html
http://apteka.framar.bg/30028329/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B0-%D1%88 … 500-%D0%BC%D0%BB-
Също така много серуми на маслена основа, масла, кристали.
Шампоаните ми са за суха, чупеща се и изтощена коса. Ползвам Балеа, Гарние, Ziaja,

Кремовете за лице ... Rolling Eyes  Регал не са мазни обикновено, добре попиват.

# 678

Също така и хубав хидратиращ крем за лице? По възможност да не омазнява кожата.

И последно..нещо за контуриране и хайлайт?

Не е по темата и се извинявам, но смени фризьора. Имах подобен проблем, само че съм с дълга и омазняваща се коса. Все на една дължина стоеше, при всяко подстригване фризьорката ми се караше, че много я дърпам и все я скъсяваше. Докато не отидох при друга, която ме подстрига навивайки кичур по кичур косата ми, която е почти до кръста. Даде ми професионални кристали с предпазване на косата при сушене и преса. Позлвам ги 5 г и от толкова не съм имала цъфтящи краища.

# 679
  • където ми харесва
А какви кристали ползваш?

# 680
  • Бургас
Днес при Гала показаха как да си направим сами спирала.
Някое от момичетата тук да е пробвало подобно нещо newsm78

# 681
  • София
Изглеждаше много лесно, восък, вода иии май власинките, а черното какво беше? newsm78

# 682
  • Бургас
Не помня  Embarassed Гледах в движение и не запомних всичко.
Трябва да го потърся в предаването им.
Но дали ще могат да се намерят всички необходими продукти в аптеките  newsm78
И дали ще има ефекта на спиралата  Thinking

# 683
  • София
Е те бяха 3 неща Laughing.

# 684
  • при моите деца .....
Да попитам за подходящ крем - скоро ще навърша 40 - кожата ми е смесена.  Противобръчкова грижа.
Също и околоочен.
До 20-25 лв крем сдали е мисия невъдможна?
Някой на Balea?
Ако може със снимка, ще изпращам ММ да купува.
При нас няма.
Благодаря.

# 685
Малко да се посмеете с намаленията в емаг.  Понеже скоро объждахме палитрите на Мейбълин, 20 лв май им беше редовната цена...

http://m.emag.bg/palitra-senki-za-ochi-the-blushed-nudes-01-blus … _CMP-130_744_7045

# 686
А какви кристали ползваш?
Тези
Скрит текст:

# 687
Малко да се посмеете с намаленията в емаг.  Понеже скоро объждахме палитрите на Мейбълин, 20 лв май им беше редовната цена...

http://m.emag.bg/palitra-senki-za-ochi-the-blushed-nudes-01-blus … _CMP-130_744_7045

Всички палитри на Мейбълин са на цена около 13,60 лв в Ремедиум. В този на Витошка днес бяха плътно заредени.  Peace

А иначе за Емаг не се учудвам, те са големи измамници като цяло. Много лоши спомени имам с тях.  Stop

# 688
Момичета, някоя от вас да е пробвала новия фдт на Rimmel Fresher Skin? Доста му се чудих днес в Лили, но реших първо да се допитам до вас   Hug

# 689
Момичета, търся за подарък лосион за тяло, който да мирише луксозно, без бляскави частички и без аромат на плодове, подправки, шоколад и кокос. Да мирише на скъп, луксозен крем. Не съм запозната с асортимента в магазините, не ползвам лосиони. Жената е на 50г., ако това има значение.
Благодаря! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт