Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 374
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
от години съм на мнение, че "Христина" е боклукчава козметика /купувала съм неща още преди години, когато 'авторката' я бъркаше сама/, последно ползвах продукти преди 1-2 години и все още не виждам причина да променя отношението си към нея

# 661
Бижу, дай моля те линк или снимка, коя точно е тази вода на Микса! Hug
Тази
Скрит текст:

# 662
  • София
от години съм на мнение, че "Христина" е боклукчава козметика /купувала съм неща още преди години, когато 'авторката' я бъркаше сама/, последно ползвах продукти преди 1-2 години и все още не виждам причина да променя отношението си към нея

Абсолютно! Много ме дразнят, защото претендират за чист състав, не знам с какви протекции са, но съставите изписани на опаковките им, според мен са некоректни и непълни.

# 663
вероятно в ъгъла, под който е самата писалка - по един начин в насочен писеца, когато пишеш върху ръката, съвсем друг е наклонът, с който гримираш окото

Предполагам, че има нещо такова. Но реално няма как да обърна писеца под друг наклон, ако искам да не изглеждам като клоун след нанасянето Laughing Май ще си взема една течна и ще се реши проблемът...

# 664
Здравейте момичета...нека се включа и аз в темата относно очната линия..Аз също бях доволна от тази със златната капачка на GR, но от известно време са я развалили и сменили облика и...в момента навсякъде я има с черна капачка...Така че и аз търся усилено сега Rolling Eyes Rolling Eyes..някоя,която няма нито да се напуква и рони,нито ще се размазва отгоре на клепача тип туш...Прочетох хубави мнение относно гел очната линия на Лореал...някой ако я е изпробвал,моля да сподели мнение Simple Smile

# 665
Гел очната линия на Loreal е много добра, лесна за нанасяне и дълготрайна на моя мазен клепач. От водоустойчивата на Catrice http://www.catrice.eu/bg/ochi/ochna-linija-moliv-za-ochi/detaili … terproof-010.html също съм много доволна, няма размазване при мен.

# 666
Моя приятелка също използва гел очната линия на Лореал и е много доволна.Вече й е трета опаковка,много лесна за нанасяне и не се размазва изобщо.  Rolling Eyes Аз също съм много доволна и от тази :
https://www.beauty.store.bg/p175347/l-oreal-super-liner-supersta … super-liner-.html

# 667
Гел очната линия на Лореал е страхотна, но може да е трудна за нанасяне в началото за хора, които досега не са имали опит с гел очни линии. Изисква практика, особено ако ще си правите очна линия с крилце, а не просто очертаване на горния клепач. Но всяко нещо се научава с опита, така че определено си струва  Peace

# 668
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Глас и от мен за тази очна линия на ГР:

Къде мога да открия такава очна линия, имайки предвид, че не съм от София? В тукашните Лили и ДМ я няма?!? Това гел очна линия ли е или течна? Hug

Тази е течна и се нанася много лесно, а четката(писец) е голям.При нас на щанда на ГР в Лили последно я имаше.В Елитис също.

Гел-очната линия на Лореал е наистина много хубава.Тази на Maybelline също.Прави са обаче момичетата, че за нанасянето на гел-очна линия се изисква време да свикне човек.Не е като с течните, но не е и невъзможно.

# 669
  • При децата ми
Здравейте, по въпроса за очната линия на "Голдън роуз", да кажа и аз: В нашия град и аз не открих никъде тази със златистата капачка, пък не е като да нямаме магазини. Преди седмица някъде си купих тази с черната капачка и съм доволна. Не мога да кажа дали има разлика между двете.

За друго влязох в темата аз: Препоръчайте ми шампоан изчистен откъм състав, т.е. да става за дете. Не е много малко детето, но все пак?

# 670
Здравейте, по въпроса за очната линия на "Голдън роуз", да кажа и аз: В нашия град и аз не открих никъде тази със златистата капачка, пък не е като да нямаме магазини. Преди седмица някъде си купих тази с черната капачка и съм доволна. Не мога да кажа дали има разлика между двете.

За друго влязох в темата аз: Препоръчайте ми шампоан изчистен откъм състав, т.е. да става за дете. Не е много малко детето, но все пак?
На Милва шампоаните са без вредни и агресивни съставки.   Peace

# 671

На Милва шампоаните са без вредни и агресивни съставки.   Peace

Освен SLS-a.  Rolling Eyes
В някои от шампоаните им може и да няма, но в немалка част има. Ако ще и да е с по-малка концентрация.
Иначе наистина са по-леки от повечето шампоани.

# 672
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми някое хубаво тоалетно мляко за очен грим. Ползвах на Дева с лайка, но искам да го сменя, доволна съм и от лосиона на Биотен, но предпочитам сега тоалетно мляко да взема. bouquet

Ползвала съм какви ли не скъпи тоалетни млека и всички ми лютяха много на очите и ми дразнеха кожата.Единственото ,което не люти и върши чудесна работа за мен е на ПА-ПА (Кря-Кря ) и струва около 1,80 лв .

Днес купих това тоалетно млекце. Simple Smile Още след първата употреба вече ми е сред фаворитите при тоалетните млека. Суперлеко, щадящо и ефективно! Михаела K., благодаря ти, ако не беше писала, въобще нямаше и да го забележа на рафта. Peace

# 673
Момичета, препоръчайте ми някое хубаво тоалетно мляко за очен грим. Ползвах на Дева с лайка, но искам да го сменя, доволна съм и от лосиона на Биотен, но предпочитам сега тоалетно мляко да взема. bouquet

Ползвала съм какви ли не скъпи тоалетни млека и всички ми лютяха много на очите и ми дразнеха кожата.Единственото ,което не люти и върши чудесна работа за мен е на ПА-ПА (Кря-Кря ) и струва около 1,80 лв .

Днес купих това тоалетно млекце. Simple Smile Още след първата употреба вече ми е сред фаворитите при тоалетните млека. Суперлеко, щадящо и ефективно! Михаела K., благодаря ти, ако не беше писала, въобще нямаше и да го забележа на рафта. Peace

Супер! Радвам се ,че ти е допаднало и ти харесва !  newsm03

# 674
  • Вдън горите тилилейски
Като сте заговорили за очи линии, да се включа с питанка пак...
Имам 2-3 на Катрис от типа писалки. Когато  притисна към ръката си писеца, пишат нормално. Когато ги слагам обаче на окото, сякаш не пускат цвят... А на клепача няма как да упражнявам такъв натиск, защото най-малкото ще разваля формата на самата линия. Очевидно не са изсъхнали, но явно някъде бъркам?  Rolling Eyes

Пробвай това: https://wearingblack.com/2015/02/05/eyeliner-trick-did-you-know/

Общи условия

Активация на акаунт