Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 375
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Вестерос
Момичета, препоръчайте ми някое хубаво тоалетно мляко за очен грим. Ползвах на Дева с лайка, но искам да го сменя, доволна съм и от лосиона на Биотен, но предпочитам сега тоалетно мляко да взема. bouquet
аз от години ползвам тоалетното мляко на Natural Rose .

Установих, че от сс на биотена се изривам  #Cussing out Май трябва да мина само на пудри, за сега от няколко пробвани ми излизат подкожни пъпки, само от на мейбалин нямам проблеми. Снощи дадох пореден шанс на тру мача , още като го свалих и бях пак пъпчасала  Confused Cry

# 646
  • Стара Загора
Момичета, препоръчайте ми някое хубаво тоалетно мляко за очен грим. Ползвах на Дева с лайка, но искам да го сменя, доволна съм и от лосиона на Биотен, но предпочитам сега тоалетно мляко да взема. bouquet

Преди 2 седмици съвсем случайно заради аромата си взех тоалетно мляко на козметика Христина с екстракт от виолетка и останах много приятно изненадана. Мога да кажа, че разтваря без проблем спиралата и дори идея по-добре от мицеларната вода (в момента съм с Микса), ухае страхотно и точно на виолетките в Инсоленс (Герлен). Не дразни очите, мога да го нанеса и след почистване с памучен тампон вместо тоник. Оставя кожата мека, гладка, леко хидратирана и подхранена. Не изсушава и ми е много комфортно след него. Имат няколко вида, като с кокоса също ухае Crazy

http://www.kozmetikahristina.com/bg/cistici-mleko-1/ струват по 3 лв

Току що дори свалих грима си с него, като на едното око сложих тампон с двуфазния лосион за водоустойчив грим на Avon, а на другото млякото на Христина. Ами наистина по-бързо и с по-малко търкане сваля, не изпитвам никакъв дискомфорт, докато лосиона ми дразни леко и се налага да търкам. Трябват ми около 4-5 тампона, но имайте предвид че аз нося наистина пълен грим. В момента нося онзи новия фдт на Есънс (с коректор) - камуфлаж ли беше, пудра, хайлайтър, руж, контур, спирала, сенки, очна линия.... В момента който го изразходя, ще си купя отново. Heart Eyes
Консистенцията му е като на лек лосион за тяло, не е течна и водниста.

# 647
  • Пловдив
Tiffany Aching, iv4enceto_91, благодаря ви за идеите, записвам си ги в списъчето. bouquet

# 648
Знаете ли къде в София мога да намеря тази козметика на Христина?  Hug

# 649

Това за препоръка за очна линия с твърда четка. Изсъхва бързо и цвета става плътен, красив, матов. Не се рамазва докато не го сваля вечер, около 12 часа при мен седи, като накрая последните няколко часа не е толкова наситен цвета, не е толкова матов.

# 650
  • София
Това в Лили и ДМ го няма. Rolling Eyes

# 651
Да, аз от техния сайт си го бях поръчала преди време, заедно с няколко други продукти. Но доста хора са писали в темата, че се намират и по кварталните магазинчета продуктите им.

# 652
  • където ми харесва
Малко тъп въпрос, но все пак...
Знам че и в ДМ и в Лили има комплекти с четки за гримиране...
Препоръчайте нещо.
Имайте предвид, че съм далеч от поставяне на грим професиално, по-скоро съм новак (да не кажа, че до сега винаги съм ползвала наличните апликатори и четки от сенките, които съм купувала.
Благодаря 😚

# 653
  • София
В ДМ имат четки на Ебелин, но с беден асортимент, а в Лили на Екотуулс има доста варианти, в комплект и по единично. Peace
А да, има четки и на Аура...

# 654
Малко тъп въпрос, но все пак...
Знам че и в ДМ и в Лили има комплекти с четки за гримиране...
Препоръчайте нещо.
Имайте предвид, че съм далеч от поставяне на грим професиално, по-скоро съм новак (да не кажа, че до сега винаги съм ползвала наличните апликатори и четки от сенките, които съм купувала.
Благодаря 😚

Има четки за руж и пудра на Есенс, които са добри. Има и четки на Аура и на Екотулс, които са по-скъпички и според мен не си струва човек да даде двайсетина лева за една четка. Като за начинаещ бих ти препоръчала четките на Импала, има ги в Елитис и в кварталните магазинчета и са по-евтини. Около 3 до 5 лв в зависимост от четката (тези за руж и пудра са по-скъпи). Вземи си плоска четка за сенки и четка за блендване на сенки - на първо време тези двете са ти достатъчни за очите според мен.  Peace

# 655
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Глас и от мен за тази очна линия на ГР:

Импала имат хубави, но и ужасни четки.Много зависи от четката.На Аура са хубави четките като за начинаещ.Екотулс също.
Аз пък съм на мнение, че има четки за по над 20лв, които нямат сравнение с евтните, но това е друга тема.

# 656
  • където ми харесва
Благодаря много! bouquet

# 657
Като сте заговорили за очи линии, да се включа с питанка пак...
Имам 2-3 на Катрис от типа писалки. Когато  притисна към ръката си писеца, пишат нормално. Когато ги слагам обаче на окото, сякаш не пускат цвят... А на клепача няма как да упражнявам такъв натиск, защото най-малкото ще разваля формата на самата линия. Очевидно не са изсъхнали, но явно някъде бъркам?  Rolling Eyes

# 658
вероятно в ъгъла, под който е самата писалка - по един начин в насочен писеца, когато пишеш върху ръката, съвсем друг е наклонът, с който гримираш окото

# 659
  • Чукарландия
мицеларната вода против изсушаван на Микса

Бижу, дай моля те линк или снимка, коя точно е тази вода на Микса! Hug

Глас и от мен за тази очна линия на ГР:

Къде мога да открия такава очна линия, имайки предвид, че не съм от София? В тукашните Лили и ДМ я няма?!? Това гел очна линия ли е или течна? Hug

ПП Имам тоалетното мляко с кокос на Христина, като се загледах в състава - пълно е с парабени. Не, че в другите няма, но това пък е бъкано... Joy

Общи условия

Активация на акаунт