Ин витро в АГ болница "Свети Лазар"

• 54 478
  • 424
  •   1
Отговори
# 75
В една друга тема споменаха, че спермограмата, която се прави, била някаква по-разширена с морфология и е важно всичко да е точно. Щом в болницата имат модерна лаборатория, значи най-добре там да си върви всичко.
Ще вземем под внимание това за въздържанието, щом се запишем за консултация да сме готови и за изследвания.

# 76
Да, и ние такава пуснахме, във вторник имаме час да коментираме резултатите.
Въздържанието е задължително, ако искате да имате реални резултати.
Ани, благодаря, за пушачите не го знаех, той от време на време запалва цигара, но не е пристрастен.
Криси, ще гледаме да наваксаме. Simple Smile

# 77
Успех момичета, дано да нямате мъжки фактор, че е още по-трудно когато са комбинирани.
И аз съм другата седмица на преглед, да видим какво ще се реши.
Ако зависи от мен, искам вече да почваме...

# 78
Здравейте, в събота беше Бабин ден, пожелавам ни догодина да имаме повод да го празнуваме!  Hug

blue ocean, предполагам че са говорили за разширена спермограма. Спрямо резултатите на спермограмата ще се реши какви изследвания и при него да направят. Дано нямате проблеми.  Praynig

Ади, успех утре, да кажеш как е минало.  Praynig

Ела, стискам палци и ти скоро да стартираш.  Hug

# 79
Благодаря, момичета.
На пръв поглед референциите на спермограмата сякаш изглеждат добре, ама ще видим утре как ще я коментира доктора. Дано не се налага и при двама ни да се третира.

Ella, и аз съм нетърпелива за развитие. Aма знам, че трябва стъпка по стъпка.

# 80
С много търпение трябва да се заредите, пътя не е лек. Постоянно  се сблъскваме с различни предизвикателства, но когато има индивидуален подход, нещата се получават. Толкова неща  трябва да се напаснат за да се получи, направо е като магия.
Адриана, как мина консултацията?
Криси, мерси, ще посетя темата.

# 81
Днес по БТВ в Преди обед в студиото бяха гости доктори от Свети Лазар. Беше много интересно, имаше интервю и с майката на бебе, родено 6 седмици преди термина при тях, и си е живо и здраво. Водещият лекар е била д-р Николова, тя занимава ли се с репродуктивни проблеми?

Това, което казвате за пушенето. И то ли влиза във въздържанието преди спермограма? Мъжа ми е пушач по принцип, макар и не от най-заклетите. Смятаме до края на седмицата да се обадим да видим, кога ще може да идем.

# 82
Блу, общия гинекологичения статус, може при Николова, но с ин витро се занимават д-р Лачев и Клисурска, която ще направи анализа на спермограмата.

Доколкото знам тютюно пушенето вреди принципно на мъжете, едва ли ако  спре цигарите за три дена ще окаже влияние.

Изпуснала съм предаването, жалко.

# 83
Консултацията мина добре, спермограмата е в норми. Показателите не разкриват нищо притеснително, значи добре сме я разчели.  Продължаваме нататък с микробиология, вирусология, при мен ще трябва да се провери и проходимост на тръби.

И аз не съм засякла предаването, може ли да се гледа някъде?

# 84
Ади, това, че нямате мъжки фактор е много добра новина, че мъжете трудно го преживяват. Надявам се и при теб да няма проблеми, има много двойки където проблема е психологочески.

blue, това е повод да го накараш да спре цигарите, защото оказва влияние.

Предаването го гледах, това се казва силен човек, явила се на изпит по ядрена физика с 40% разкритие, после лежала за здържане!
На фейсбук страницата на болницата го има
https://web.facebook.com/SvetiLazarHospitalBulgaria/posts/719834431511427

# 85
Да, това е предаването.  Наистина браво на майката, но и браво, че в болницата имат всички тези условия. Само при тях има такъв тип кувьози в сектора за недоносени бебета. 

Значи казвате по-добре за цигара въобще да не помисля преди изследванията.  Пък после ако трябва  ще мислим как въобще да ги спира.

Adriana,  дано и следващите ви резултати са добри.

# 86
Ади, все пак имате добър старт, нямате мъжки фактор. Тръбите как ще ги проверявате, със снимка ,лапароскопия или худротобация?

Ани, направо ме изуми тази жена от предаването, нямам думи...

Блу, Свети Лазар наскоро чества 18-ет годишен юбилей и не знам дали това е причината, но всички сектори са с най- модерната апаратура и това води до качествено медицинско обслужване.

# 87
Благодаря за линка, изгледах го! Колко важно е в такива случаи и оборудването и специалиста.
Ако се инвестираше повече в такива неща, цялостното ни медицинско обслужване би било на съвсем различно ниво.

Криси още не сме говорили подробности. Предполагам, че доктора ще реши, какъв метод е подходящ при мен за да се види проходимостта. Като стигнем до там ще видим.

Да им е честита годишнината, не знаех, че са цели 18, ехаа!

Ани, не знам дали е възможно да се окаже на психологическа основа, ще видим. Как си ти, как се развиват нещата при теб?

# 88
Криси, да, и аз много се впечатлих, от друга страна като не се фиксираш в проблемите,  по-лесно се получава.
Ади, стъпка по стъпка се решават нещата, ще видят ултразвука какво ще покаже, ако се окаже, че има проблем с тръбите, аз бих направила направо лапароскопия, но Лачев ще каже.

blue ocean, пуснахте ли вече спермограма?

# 89

blu, по темата за цигарите, щом не е толкова заклет пушач, ще измислите нещо, ако се окаже проблем. И моят е така, по малко, ама не редовно. Не го мисли това от сега Simple Smile

Ани, защо би искала направо лапароскопия?

Общи условия

Активация на акаунт