Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 224
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Хексе, мерси за темата!  Hug

Не споменаха валонкара в сериала, нищо чудно змиите да я светнат.
Ще ми е интересна срещата между Денерис и Джейми, въпреки че Тирион я е осветлил по въпроса с убийството на баща и.

# 16
  • Сидни
Цоп...нямам търпение!

# 17
И на мен ми е интересно как би протекла една среща между Дани и Кралеубиеца  Laughing

# 18
  • Варна
Някой да ме светне какво изпускам.. newsm78
Защо за Дани е най-просто да се ожени за убиеца на баща си и какво трябва да се светне Дажйм за Церсей?

# 19
Да я "светне" = убие Grinning
Дани да се жени за Джайм, а не за Джон = ще е неочаквано и в стила на Мартин.

# 20
Не, не. Имам предвид, че чисто логически, за самият трон - Ланистър и Таргариен - така тронът е бетон. А че е убил баща й - нагледали сме се на убийци със съвест. Пък и самият персонаж на Джайм се промени много в положителна насока. А и нека не забравям, че баща й е бил Лудия крал, който е изгарял хора за забавление. Трябвало е да умре.

# 21
На Таргариен не им трябват Ланистър за да си бетонират трона. Все пак 300 години са царували без лъвовете. Ето, накрая се появиха и всичко се скапа. Wink

# 22
  • Варна
Запис.

# 23
Ако Джайм и Денерис се срещнат, ще се случи ... Дракарис Simple Smile

# 24
  • Вестерос
Дани никога няма да се омъжи точно за Джайм

# 25
За Церсей ще се погрижат Пясъчните змии, и без това до сега бяха безполезни.
Peace Или Юрон.
С него явно ще са съюзници. Не че пречи в даден момент да я свитне де.
Вижда ми се крайно неубедително да вкарват каквато и да е интрига в борбата за ЖТ в момента. Дори и без дракони Денерис би трябвало да насмете Ланистърите за нула време. Има Предела (само те са кажи-речи равностойни на Ланистърите), Дорн, най-добрата част от железния флот, неопетнените, дотраките. Какво препятствие е Церсей за Бога! Ама нали е любимка на Д&Д, очаквам да я изкарат голяма сила. Tired

# 26
Запис.
Дали ще изпишем темата преди да почне сезона? Simple Smile

# 27
Запис.
Дали ще изпишем темата преди да почне сезона? Simple Smile

Както е тръгнало, най-вероятно ще се пише по-малко по време на самия сезон, защото вече всичко ще се знае  Laughing

И запис и от мен  Simple Smile

# 28
  • Варна
Запис! beer3
Джайм е ужасен избор за Денерис, а и кой ще се върне в Кастърли рок ... Тирион ли?

# 29
А кой е добър избор за таз лудата? Не давам замотания Джон, горкичкия Джора също. Да си взима Даариото да я опрашва там безкрайно и да не създава главоболия на нормалните хора.

Общи условия

Активация на акаунт