Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 356
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
А кой е добър избор за таз лудата? Не давам замотания Джон, горкичкия Джора също. Да си взима Даариото да я опрашва там безкрайно и да не създава главоболия на нормалните хора.

Ако признаят Джендри е  добър избор.
 Всъщност и Тирион е вариант... Thinking

# 31
Може да загубят войната и Бял Бродник да седне на трона. Денерис се жени за него и ето ви Песента за огън и лед.  Grinning

# 32
  • Варна
Може да загубят войната и Бял Бродник да седне на трона. Денерис се жени за него и ето ви Песента за огън и лед.  Grinning

Денерис трябва да умре, за да има интрига.

# 33
  • Вестерос
Заедно с другите 2 дракона

# 34
  • София
запис
не съм прочел и един спойлер до тук, така че абсолютно нищо не знам и не подозирам.
От една страна е дразнещо да не мога да ви чета, но пък от друга чудесно. Не влизам няколко дена и хоо после за 10 секунди съм изчел 50 мнения.  Laughing

# 35
А кой е добър избор за таз лудата? Не давам замотания Джон, горкичкия Джора също. Да си взима Даариото да я опрашва там безкрайно и да не създава главоболия на нормалните хора.
Само Юрон за нея. Ама книжния, не тоя оръфляк от сериала.

# 36
  • Варна

Джора.... ако оздравее ...
Политически ... Суит Робин Wink
Но Джайм ... абсурд, нито Предела, нито Дорн ще го приемат.

# 37
  • Варна
Скрит текст:

Джора.... ако оздравее ...
Политически ... Суит Робин Wink
Но Джайм ... абсурд, нито Предела, нито Дорн ще го приемат.
Едва ли някой ще пита Предела и Дорн, особено ако Джайм ги бие на бойното поле.
Джора е продавал роби, това не се гледа с добро око във Вестерос. Освен това 62-та бойци на племенницата му определено не са армия с която да се съобразиш. Laughing
Суит Робин става... хаха, Дани ще е ужасена..

# 38
  • Варна
На снимките в Севиля са засечени около 15 основни персонажа. За пръв път след началото на сериала, толкова много основни герои са в една локация.
Споменават се: Джон Сняг, Денерис, Церсей, Джайм, Тирион, Джора Мормон, Сандор Клегейн, Грегор Клегейн, Теон  Грейджой, Давос, Юрон, Бриен, Подрик, Брон, Варис, Кибърн, Мисандей

Сцената, която се очаква да се заснеме според фенове може да се сравнява с пристигането на Робърт в Зимен хребет.

Малко снимки:
Скрит текст:
Бриен и Джайм;

Хрътката и Брон:

Джайм и Юрон

Джора:

# 39
Тихо и кротко се престраших да се запиша, след като толкова време само тайно ви четях.
Благодаря за всички спойлери - не ми пречат въобще да си вихря въображението и да си намествам моя си филм в главата.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 13:07 от Вечерница

# 40

Хахаха, добре го раздават Троянците от едноименния филм Simple Smile

# 41
# 42
  • Варна
Благодаря за темата!

# 43
Запис и от мен. Не ви бях чела от август и ми дойде добре да ви прочета наведнъж плюс снимките от новия сезон. Значи още 7 месеца до тогава. За книгата нали знаете пролетта на 2017- та

# 44
  • срещу двата комина :)))
Запис и от мен. Не ви бях чела от август и ми дойде добре да ви прочета наведнъж плюс снимките от новия сезон. Значи още 7 месеца до тогава. За книгата нали знаете пролетта на 2017- та

има ли официално инфо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт