Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 747
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Прозорците са на залата в края. Говоря за първите кадри, когато минава по тъмни коридори със свещници. Светлината там няма нищо общо със светлината в края. Прекалено тъмно е, за да е залата.
Церсей и ледения й дъх...това ми хареса.

# 151
  • Варна
Okoто на Саурон е Властелина на пръстените. Simple Smile

Иначе показват кралицата на Железния трон, кралицата на Драконов камък и кралицата.. опа краля на Севера.
Сетих се за трите кралици на Кутрето... затова ми стана смешно.
Джони няма какво да прави в криптите, или е Зимен хребет или на вала.
Зимата иде и трите кралици трябва да се обединят ако искат да победят врага... друг е въпросът  дали ще направят.
Ще има подли номера със сигурност.
Нямам търпение..
Скрит текст:
(Макар, че вече повечето от сценария така или иначе го знаем... Rolling Eyes)

# 152

Джони няма какво да прави в криптите, или е Зимен хребет или на вала.

Залата ми прилича на тази в Зимен хребет. Как няма какво да прави - там е гробът на майка му и погребаната тайна за произхода му. Според спойлерите,
Скрит текст:
Бран му казва кой е, точно пред гроба на Лиана.

# 153
  • Варна
Залата ми прилича на тази в Зимен хребет. Как няма какво да прави - там е гробът на майка му и погребаната тайна за произхода му. Според спойлерите,
Скрит текст:
Бран му казва кой е, точно пред гроба на Лиана.

В случая е показано как "главните" заемат троновете си. Тронът на Джон не се намира в криптите а в ЗХ, а може би и на Вала. Освен това ми се струва, че зад него гори огън в камина, няма как да е в криптите.

# 154
Ама Хексе, камината е накрая, в залата с прозорци. Говоря за тъмния коридор по който върви преди да стигне залата. Прекалено тъмно е, сякаш под земята. После става светло и широко и бам ...камината.
Джон трон няма, двете кралици сядат на троновете си, а той остава прав. Или пък сяда на стола, който може да мине и за трон на Краля на севера Thinking

# 155
Не иска да сяда на мястото на "баща" си, го приемам аз..

# 156
Сега разбрах. Ама те криптите не са ли в ЗХ? Тоест бил е долу и се качва горе в залата. Аз също очаквам да отиде там, толкова иска да знае все пак коя е майка му. Много важен момент
Хексе такива завеяни като мен още нищо не знаят за сценария  Embarassed видях само кадри от снимачната площадка по-назад

# 157
Той - тъжен,те двенките - луди.  Mr. Green Laughing  Joy

Не прилича да е в криптите.Освен ако нямат ново осветление.

# 158
  • Варна
Извинявам се, но отдавна не съм ви следила.., а идва нов сезон.

# 159
  • София
И аз да се запиша, много хубав трейлър, нямам търпение.
Извинявам се, отдавна не съм влизала в темата, чува ли се нещо за 6-та книга?

# 160
  • Варна
Забавно промо на НВО, актьорите от Троновете в новите си костюми.

# 161
  • Варна
Хайде, започна GoTT ... в превод Игра на Трейлъри и Тийзъри! Пак ще настане едно гледане на кадри под лупа ...

Mr. Green

Санса пак с някаква простотия на врата:
Скрит текст:

А този пръст вече е култов.. Laughing
Скрит текст:

# 162
  • Варна
Tова явно са трите кралици.. Joy

Хареса ми аналогията с окото на Саурон. Wink
Лейди Уент, а какво ще кажете за съвсем нова концепция? Не трите кралици, трите глави на дракона?!?!
Церсей вместо Тирион ... като се замисля и Лудия крал не е изгорил толкова хора, колкото Церси в предния сезон! Mr. Green
 За твое съжаление обаче, това означава че Николай трябва да умре! Mr. Green

# 163
  • Варна
Регар както винаги е грешал.
Скрит текст:
От изтеклите спойлери става ясно, че едното драконче дава фира, т.е нужни са само двама ездачи.

# 164
В 9 епизод на 6 сезон показаха,че трите дракона могат да действат само с един ездач. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт