Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 83 169
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Станис атакува от ДК и се проваля! Ако вземе Бурните земи, Дорн и Предела ще я последват(плана на "Егон")... през Моста на ... (забравих) и с блокада откъм морето КЧ е паднал...

Това не е причината за провала му. Драконов камък е собственост на Станис, откъде да атакува?
Освен това не съм убедена, че Денерис ще иска да атакува КЧ с армия. за нея това са нейните хора, нейния народ. Може да е достатъчно да кацне с един дракон на площада и града да е неин. Кой знае.
Във всеки случай, става ясно, че приоритет й става битката с Другите, а не ЖТ.

Всъщност в някои спойлери, които изтекоха, не знам дали верни или не, Денерис губи битката при КЧ и тогава тръгва на север.

# 226
  • Варна
Лейди Уент,  едностранната атака на Станис Е причина за провала му! Денерис отива да си вземе трона на баща си. Другите не ги знае нито тя, нито Тирион!!

# 227
  • Варна
Лейди Уент,  едностранната атака на Станис Е причина за провала му! Денерис отива да си вземе трона на баща си. Другите не ги знае нито тя, нито Тирион!!
Причините за провала са много, но сред тях не е, че е тръгнал от Драконов камък
Скрит текст:
Основната причина за провала на Станис е Тирион, според мен.. Laughing
Както и да е. Денерис ще научи на някакъв етап, за Другите, докато е на ДК и ще реши да тръгне на север.
Очевидно не иска чак толкова трона на баща си, буквално. Ще се задоволи с трон от обсидиан.

# 228
Веско,според спойлерите и трейлъра ("sit down next to me"  Wink ) в крайна сметка ще има обединение на армиите срещу голямата заплаха.Денерис ще си смени приоритетите,защото иначе ще й се наложи да положи задник на замръзнал Железен трон.

# 229
  • Варна
Да, ясно е, че ще смени приоритетите, но формално се връща за ЖТ.
Трона от обсидиан (не беше ли просто голям камък) не е ли наследствен на Джон?Wink
А няма ли опасност като се върне на рожденото си място пак да се завихри някоя буря? newsm78

# 230
Скрит текст:
Основната причина за провала на Станис е Тирион, според мен.. Laughing
Основната причина е Кутрето, който сглобява съюза между Ланистърите и Тирелите. Без това, усилията на Тирион щяха да останат напразни.

# 231
  • Вестерос
Виждате ли картинката ми? Снощи се виждаше картата, днес не  Thinking

# 232
Не се вижда.

# 233
  • Вестерос
Оправих го.

За мен е най-логично точно към ДК да отиде, всичко друго не би ми се вързало за Денерис.  Peace

Ето примерно Егон тръгна по друг път. Но не мисля, че тя би направила като него, а точно както каза Хексе да се легитимира пред другите лордове  и да превземе фамилната си крепост

# 234
  • Варна
Тифани, не ли иронично, че "Егон". "син" на Регар и наследник на ДК тръгва през Бурните земи търсейки съюз с Дорн. А Денерис, чиято фамилна крепост е КЧ и вече има всички необходими съюзи се набутва в ДК. Просто идеята на сценаристите е, че тя ще ходи към Вала и й скъсяват пътя за да пестят телепорти.Simple Smile

Идеята да имаш голяма войска е да я разгърнеш на голяма площ, особено кавалерията. Станис си сбута войската на кораби и пловината изгоряха за 5 мин, а другата дебаркираха на северния браг на залива. Разбира се трябва да се отдаде заслуженото на Тирион, но като цяло вината си е негова.

# 235
  • Вестерос
Денерис са я чували, но Егон не са. Това също може да се приеме като довод тя да не минава през земите. А и все пак в сериала Дорн са мишки.

# 236
https://vesti.bg/lyubopitno/shoubiznes/aktiorite-ot-igra-na-tron … azhdeniia-6068378

Според новия договор Емилия Кларк, Кит Харингтън, Николай Костер-Валдау, Питър Динклидж и Лина Хийди ще получават по 2,56 милиона долара за всеки епизод от седмия и осмия сезон на поредицата.

smile3508 smile3508 smile3508

После - защо намаляли броя на епизодите, защо няма бюджет за Дух и драконите в един епизод... Те пак като не ги направиха в по 3 епизода....  Laughing

# 237
  • Варна
Жалко, не се надявах лудото Ленче да доживее до 8 сезон. Confused

# 238
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може да не им стигне бюджета и да спестят откъм заплати Mr. Green

# 239
  • Варна
Не е ясно дали са я чували. И Хексе мисли, че ще я приемат с отворени обятия, но като се замислиш това е дъщерята на Лудия крал, която води хорда Дотраки и 3 дракона. Да не говорим , че във Вестерос е глад, а тя води и хиляди "емигранти" бивши роби ... Може да разчита само на Предела и Дорн, които и по време на бунта са били с Таргите, а едните както каза са мишки, а другите ги води Баба ... Без личното й присъствие едва ли ще тръгнат нанякъде, затова трябваше да слезе в Бурните земи.

А Ленчето може целия 8-ми сезон да я разкарват насам-натам гола и да викат "Срам! Срам!" ... за толкова пари сигурно ще се навие! Joy

Общи условия

Активация на акаунт