Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 233
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
По скоро пожелателно мислене.  Laughing

# 46
  • Вестерос
Няма никакво инфо или някой е хвърлял боб  newsm78

# 47
  • Варна
Ако имаше информация за излизането на книгата, нямаше да мине толкова тихомълком.

Днес са снимали сцена в Севиля,  участвали са Церсей, Варис, Мисандей, Джора, Джон, Кибърн, Дани и Тирион. В същата сцена са се снимали Хрътката и Планината, според информациите, въпреки общата сцена на двамата братя, Клегейнбоул е нямало. Grinning

# 48
Може да сте го коментирали, но не съм засичала, и сега ми попадна - гледам филмчето "Spooks: The Greater Good" - за първите 5 минути фиксирах трима от героите на Троновете -

Очаквам до края на филма да имаме някой Ланистър Simple Smile)) Може и дракон Simple Smile

# 49
Може да сте го коментирали, но не съм засичала, и сега ми попадна - гледам филмчето "Spooks: The Greater Good" - за първите 5 минути фиксирах трима от героите на Троновете -

Очаквам до края на филма да имаме някой Ланистър Simple Smile)) Може и дракон Simple Smile
Grinning И аз го гледах снощи.Мисля си - този терорист е жив дотрак. hahaha И проверявах откъде ми е познат.
Между другото в Замунда е качен първи епизод на Medici: Masters of Florence  Heart Eyes

# 50
  • Вестерос
4-ри от епизодите ги им в пиратите

# 51
Отново спойлер за предстоящия сезон, много от нещата вече знаем, но тук има някои интересни подробности.

Спойлер!

Скрит текст:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3915320/SPOILER-ALE … acebook_Australia

Нищо за турнира в Харънхол, но ще има ретроспекция на сватбата на Регар и Лиана.  Twisted Evil

# 52
Благодаря за спойлерите, много ми харесаха. Да видим каква част ще се окаже истина.

# 53
  • София
Тихо и кротко се престраших да се запиша, след като толкова време само тайно ви четях.
Благодаря за всички спойлери - не ми пречат въобще да си вихря въображението и да си намествам моя си филм в главата.
Цитирам, за да не се повтарям  Hug Simple Smile
Привет и от мен! В момента се каня да гледам "Spooks: The Greater Good" понеже го мернах по тв и си го потърсих, успешна седмица Simple Smile

# 54
Отново спойлер за предстоящия сезон, много от нещата вече знаем, но тук има някои интересни подробности.

Спойлер!

Скрит текст:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3915320/SPOILER-ALE … acebook_Australia

Нищо за турнира в Харънхол, но ще има ретроспекция на сватбата на Регар и Лиана.  Twisted Evil
Има добри неща,дано се окажат истина.
Скрит текст:
Харесва ми тревогата на Тирион,провокирана от проявлението на някои черти на характера на Денерис.Определено на джуджанко не му върви откъм сестри. Mr. Green
Ситуацията с Кутрето и Старките също изглежда логична. smile3521
Ролята на Кибърн за ефективен отпор на драконите също звучи интересно.
А от всички изтекло досега най ми харесва,че Джон не е особено впечатлен от лелчето си.
Странно ми звучи намирането на документ за анулиране на брака между Регар и Елия,при положение,че за Таргариените не е ненормално да си имат повечко съпруги.Освен това при такова анулиране какво става със статута на децата му от Елия? newsm78

# 55
Скрит текст:
Сериалния Рандил Тарли си е за трепане Simple Smile
Иначе на снимките се вижда как Джон си играе с глава макет на дракон, но пък Денерис държи зелена такава. Тоест дракона може и да е Регал, не Дрогон.
Аря и Нимерия, чакам Simple Smile

# 56
Колкото повече чета спойлери и статии относно новия сезон, толкова повече нямам търпение да започне  Laughing, а има толкова много време дотогава..  Sad

# 57

Скрит текст:
Общо взето:
Положителни (за мен) - Нимерия, Джейми се обръща срещу Церсей
кофти - Олена ( newsm45 ), Визерион, секс между Джон и Денерис

Относно анулирането - че как пък точно са си узаконявали браковете Таргариените, че да се стига изобщо до анулиране?  newsm78 Пък и нали сами са си върховенство на закона - за пред кой закон ги правят тия врътки?

# 58
Скрит текст:
За ничий закон. За информация просто. Нощния страж също не се "подчинява" на никой, ама мейстерът им праща гарвани до цитаделата да се знае кой умрял, кой станал шеф и т.н. Предположително и на Регар мейстерът е пратил някой гарван в клюкарника, да се знае просто къде какво се случва.

# 59
 Тhe bear.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт