Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 759
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Вестерос
 Rolling Eyes Дани и Джон и няма да ни разкрият кой е третият  #Cussing out

# 166
Според мен третия ездач е Тирион, защото имам съмнения, че баща му не е Тайуин, а самия Егон. Освен това той много добре се справи с двата дракона като бяха в подземията заключени. А според мен само един ездач може да бъде толкова близък с тях.
Ама  това са си мои разсъждения.

# 167
  • Варна
Според мен третия ездач е Тирион, защото имам съмнения, че баща му не е Тайуин, а самия Егон. Освен това той много добре се справи с двата дракона като бяха в подземията заключени. А според мен само един ездач може да бъде толкова близък с тях.
Ама  това са си мои разсъждения.

КОй Егон? newsm78 Регар може би имаш предвид?

В 9 епизод на 6 сезон показаха,че трите дракона могат да действат само с един ездач. newsm78
Е, то във сериала всичко е възможно. Исках да кажа, че няма нужда от трети ездач, ако имаме два живи дракона.

Освен ако Джонката не стане КН (както имам такава теория) и яхне Визеврион.

# 168

Ерис има предвид  Laughing който бил хвърлил око на Джоана (майката на Тирион), когато тя е била придворна дама на жена му Grinning

# 169
 Sick а КН може ли да "кара" дракон?
И къде е Бран в цялата история, обещаха му, че ще може да лети, поне в сериала е така,
книгата не съм я чела  Confused

# 170
  • Варна
Sick а КН може ли да "кара" дракон?
И къде е Бран в цялата история, обещаха му, че ще може да лети, поне в сериала е така,
книгата не съм я чела  Confused

Той вече лети. В съзнанието на гарван.

# 171
Ама  това са си мои разсъждения.

В 9 епизод на 6 сезон показаха,че трите дракона могат да действат само с един ездач. newsm78

Е, то във сериала всичко е възможно. Исках да кажа, че няма нужда от трети ездач, ако имаме два живи дракона.

Освен ако Джонката не стане КН (както имам такава теория) и яхне Визеврион.

Сцената как Денерис се разправя с флота на господарите показва,че няма нужда от друг ездач.
Скрит текст:
Не мисля ,че в книгите ще падне Вала с дракон-зомби.
В книгите мисля,че ще си ги има тримата ездачи,а Валът може би ще бъде преодолян с Рога на зимата.

# 172
В книгите мисля,че ще си ги има тримата ездачи,а Валът може би ще бъде преодолян с Рога на зимата.

Аз залагам на Бран, като си мисля, че и в сериала може да го натъкмят така

# 173
Благодаря и аз за новата тема, в която се включвам кажи-речи на средата!  Hug
Лятото спрях да ви чета и изпраднах в абстиненция, сега набърже наваксах като пропуснах основните спойлери. Други ги знам от фейсбук, то като следиш там сериала и видиш два-три постера ти се нагласят някои неща.

За да не е празен коментар -
Том Хупър вече е част от каста на 7 сезон
http://watchersonthewall.com/tom-hopper-cast-game-of-thrones
Ще има общи снимки с Джеймс Фолкнер. Не се уточнява каква роля ще играе, но се предполага че ще е Дикон Тарли, тъй като Фреди Строма е зает с друг филм.
Получих сърцетуп!  Embarassed Докато чакаме новия сезон на троновете гледаме Black sails, така че с удоволствие бих гледала още малко Том Хупър, имайки предвид че и платната почти ги изгледахме и приключват.

Скрит текст:
Леден дракон изобщо не би ме изненадал, опитвам да чета на детето Леденият дракон на Мартин, та колко му е и в троновете да се появи. Още сме в началото на книжката и не знам много за този сорт дракони, но си съществуват в митологията на Мартин.

# 174

Ерис има предвид  Laughing който бил хвърлил око на Джоана (майката на Тирион), когато тя е била придворна дама на жена му Grinning
Точно него имах предвид,благодаря за поправката. Нали в книгите е бил рус, с две различни очи. Сега тепърва ще разберем.
Да, Хексе е права, че Денерис може и трите дракона да командва, но не може да мине без трима ездачи

# 175
  • Вестерос
 Rolling Eyes Eрис с различни ли ли беше? Аз не помня такова нещо. Тирион е с различни очи.

# 176
Rolling Eyes Eрис с различни ли ли беше? Аз не помня такова нещо. Тирион е с различни очи.
Не Ерис, а Тирион имам предвид.

# 177
  • Вестерос
Затова е хубаво да се уточнява   Peace

# 178
  • Варна
A-A-A-A-A.....

Laughing

Скрит текст:

И  Joy
Скрит текст:

# 179