Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 639
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Вестерос
Бриен може би е изключение също. В книгите има кофти зъби и по-мъжко лице.

# 631
  • Разпиляна във въображението
Добре са си актьорите иначе сериалът нямаше изобщо да се снима при ниската възраст на участващите, ако се целеше чак такава максимална близост до персонажите в книгата.

# 632
Искаш да кажеш, че много от главните герои в сериала изглеждат по-зле от литературните им оригинали и че литературните оригинали са описани по-красиви, отколкото са ги представили в сериала?

Да. Единственото изключение е Джора. Е, и Тирион, но там вече става въпрос за генетични аномалии.

Сандор изглежда в пъти по-добре от литературния оригинар, там цялото му лице е обгорено, а тук само са го "поопърлили" .
не знам какво се разбира под "ниска възраст на  учиастващите"

В Интървю с "вампир" Кирстен дънс е на 12 години и гори вампири, на толкова е и  Линдзи Лоън в "клопка за родители" в Сам вкъщи 1 и 2  Макколин Кълкин е съответно на 10 години и 11 години и се разправя с бандити,  в Шесто чувство  Х.Джоел Осмънт е на 10 години и посреща духове,  в Леон  Натали Портман е на 14 години и стреля по мутри с пистолет.  

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 12:00 от Джон Сняг

# 633
Може, няма да споря, и аз започнах да чета книгите след като бях изгледала вече 5 сезона и явно съм свикнала с актьорите.
Просто освен за Тирион и за Джора, Аря, Бриен, Рамзи, Тивин, Хрътката и Даарио съм си създала впечатление че в книгите са описани по-грозни от актьорите. Но не съм изчела книгите докрай, а и съм пристрастна заради първата среща със сериала Simple Smile
Ааааа и Денерис, която в сериала от всеки огън излиза все едно от СПА център Grinning (но сериалната Денерис по принцип не ми харесва)

# 634
  • Варна
Бриен според мен си е еднакво грозна и в книгите и в сериала. Аря също е попадение. Е, Мейси е малко по-бузеста, но не е фатално. Дани трябва да изглежда като елф, а не като доячка от краварника. Хрътката в книгите вярно е с по-лош белег, но пък е млад, доста по-мускулест от Рори и необгорената част от лицето му не е никак зле.
Даарио си е красавец и в книгите и в сериала, просто различен тип красавец. Trollface

# 635
  • Вестерос
Аз имах предвид по външни отличителни черти, не за възраст. Примерно Бран- червеникато =кафява коса и сини очи, Джон- сиви очи и т.н. Неща , които са направени нарочно така в книгите, а тук в сериала са пренебрегнати. Не отричам, че Лена е хубава, но Церсей е наистина красавица неземна Grinning Има доста подобни примери. Да приятни за окото са повечето актьори, но бях леко разочарована като съм прочела кой как изглежда и вече с други очи ги гледах.Примерно змиите доста по красиви си ги представях, както и Марджъри, за мен Натали не е красива. Даже ми е грозновата още от Тюдорите.

# 636
Дани трябва да изглежда като елф, а не като доячка от краварника.

Joy Joy Joy

Право в десетката!  Joy Joy Joy

# 637
 за Мен пък Натали е едно от малкото попадения. Аз в ролята на Станис си представях някой като Марк Стронг или да речем Джейсъм Стейтъм, а за Мелисандра - да речем Ева Грийн, или Оливия Уайлд, доста по-млада  женаи  и с не толков а издължени черти на лицето.
Сандор, Бриен, Тирион са много по-грозни в книгите, Берик също не е цвете. Церсей съм си я представял по-отпусната - да речем Порша де Роси или Дреа ди Матео,  а  Денерис - гларус,, с бяла коса и лилави очи. Джон съм си го представял с права коса и без бузи, малко като Дж. Марсдън (Циклоп в Х-мен)

# 638
Дани трябва да изглежда като елф, а не като доячка от краварника.

Joy Joy Joy

Право в десетката!  Joy Joy Joy
Поне едни лилави лещи да и бяха сложили, мамка му! Толкова да ме дразни.
Предложението за Дакота Фанинг си е на място. Сякаш по хваща окото.

# 639
  • Варна
Що бе Джони така за Берик? Хубав си беше в книгите , че и млад -  на 24. Даже Джейн Пули се беше влюбила в него на Турнира на Ръката.

# 640
Това за Дани беше наистина добро Simple Smile Но пък толкова ли щеше да е сложно да и опърлят перуката в сериала? Grinning A Емилия изначално не я харесвам и може би заради това не харесва сериалната Денерис като герой. Като започне да хвърля едни кравешки погледи и ми олеква целия образ, който уж трябва да създаде.
Това с цветовете на очите също не мога да го разбера... какво толкова щеше да стане ако го бяха спазили?

# 641
  • Вестерос
Да очите на Дани и мен ме дразнят много, както и на Бран Grinning Визерис беше попадение сякаш.

Съгласна съм, поне с гола глава да беше излязла от огъня.

# 642
Да очите на Дани и мен ме дразнят много, както и на Бран Grinning Визерис беше попадение сякаш.

Съгласна съм, поне с гола глава да беше излязла от огъня.

Визерис беше попадение. Съгласен съм. Дотук с попадение според мен - Робърт, Тивин, Санса, Аря, Бран като по-малък (доста се промени), Марджери, баба й, Давос, Теон. Стивън Дилейн не е точно човекът който съм си представял (Марк СТронг), но бива.
напълно далеч от образа  за който съм имал идея са Лина Хеди, Питър Дънклидж, Кит харингтън, Карис ван Хютен. (акрисата играеща Мел трябва според мен да е с поне 10 години по-млада и с много по- меки черти на лицето), Кейтлин и Нед не са също точните образи както съм ги виждал. Нед си го представях някак по слаб и източен - да речем Джереми Айрън.

Хексе, Берик бе красив само за една слугинско момиче като Джейн Пули, защото бе рицар. За някой като Санса бе в най-добрия случай "средна хубост". 24 години, съвсем не са малко години по стандартите на онова време, гледаш нче на 14 -15 години момчетата вече ги женят, че и на война ходят. на 17-18 години си достоен да бъдеш лорд, а на 20 си дъртофелник. Малцина доживяват годините на Хостър тъли или Бриндън Черната Риба, мъжете от онова време средно са умирали на 35-40 г. Нед Старк е чудесен пример - надали имаше и 35 години  когато си бе направил пет деца и почина
Защо Берик да не е красив за Дж. Пули? Той и Теон беше "мъжествен" за нея, като се имаше предвид в какво Рами бе превърнал Смрад. Това не са трезви оценки, а породени от емоции.

П.С. Абе неизгорима - неизгорима, как не й изгоряха дрехите на Денерис? мистерия! Той бате АРни като цъфне в Терминатор от бъдещето е гол от горе до долу, но Денерис се повява от огъня с дрехи? hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 13:11 от Джон Сняг

# 643

П.С. Абе неизгорима - неизгорима, как не й изгоряха дрехите на Денерис? мистерия! Той бате АРни като цъфне в Терминатор от бъдещето е гол от горе до долу, но Денерис се повява от огъня с дрехи? hahaha hahaha hahaha hahaha
А, имаш да вземаш. От главната юрта на дотраките излезе дибидюс. Ама косата и беше недокосната.

# 644
Дрехите и изгоряха, добре че бяха дракончетата да и покрият женствеността Grinning Но косата беше почти като след посещение при стилист Капанов Grinning

Общи условия

Активация на акаунт