Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 605
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Мелисандра обяви Станис за АА, само на базата на този меч и после започна да си съчинява факти. В сериала дори окото й не трепна, когато нейният поборник загина с цялата си войска.

Туранага
Скрит текст:
в книгите, точно преди да го наръгат Джон наду Рога, който плени от Манс, но Тормунд се съмняваше, че това въобще не е Рога на Зимата....но дали пък Тормунд казва истината? Нещо повече - знаем, че който надуе Рога  който се призозоват дракони умира, и имаше чудене дали Рогът на Джон е еднотипен.

# 706
  • Варна
Мелисандра обяви Станис за АА, само на базата на този меч и после започна да си съчинява факти. В сериала дори окото й не трепна, когато нейният поборник загина с цялата си войска.

Туранага
Скрит текст:
в книгите, точно преди да го наръгат Джон наду Рога, който плени от Манс, но Тормунд се съмняваше, че това въобще не е Рога на Зимата....но дали пък Тормунд казва истината? Нещо повече - знаем, че който надуе Рога  който се призозоват дракони умира, и имаше чудене дали Рогът на Джон е еднотипен.
Пленения от Манс рог изгоря с Дрънчащата ризница. Мелисандра сама създаде меча на Станис с негово знание.

МОЛЯ ТЕ, спри да си измисляш факти.

# 707
Може и роговете да си останат неупотребени и в книгите и в сериала. Ама щеше да е интересно Церсито да се сдобие с един такъв. Да събори Вала или да си "упитоми" дракон Simple Smile
п.п. Не мисля, че другите ще минат по замръзналата вода.
Валът трябва да падне. Ще е много зрелищно Wink

# 708
Хексе
Скрит текст:
ей за това тук ставаше въпрос.  Нямам претенцията да знам кой точно е този рог и какъв е фекта от него, но очевидно все от някъде са взели този рог.:

"Ужаса на великаните надигна рога и изсвири отново, дваж по-дълго и дваж по-силно от първия път. ........... Джон се свлече на колене. Напипа дръжката на камата и я изтръгна. В студения нощен въздух раната димеше.

— Дух — прошепна той.

Болката го обля. „Бодеш ги с острия край.“ Когато третата кама го порази отзад между раменете, изпъшка и падна по очи в снега. Така и не усети четвъртия нож. Само студа… " Спирам дотук, за да не те дразня

Туранага ще е много зрелищно да падне, и аз го искам, но дали ще има пари?

имаше една песничка "ще падне лондонският мост...какво ще правиме тогава"

# 709
Хексе
Скрит текст:
ей за това тук ставаше въпрос.  Нямам претенцията да знам кой точно е този рог и какъв е фекта от него, но очевидно все от някъде са взели този рог.:

"Ужаса на великаните надигна рога и изсвири отново, дваж по-дълго и дваж по-силно от първия път. ........... Джон се свлече на колене. Напипа дръжката на камата и я изтръгна. В студения нощен въздух раната димеше.

— Дух — прошепна той.

Болката го обля. „Бодеш ги с острия край.“ Когато третата кама го порази отзад между раменете, изпъшка и падна по очи в снега. Така и не усети четвъртия нож. Само студа… " Спирам дотук, за да не те дразня

Кой е ужаса на великаните? Явно че някой друг, а не Джон надува някакъв рог (не се знае какъв). Джон е зает да бъде наръгван по това време.

# 710
Хайде да не пишем за книгите, в темата за филмите, освен като е наложително. УМишлено дадох спойлер.
Скрит текст:
. Джон Сняг, пред теб стои самият Тормунд, Ужаса на великаните, Високоречия, Духача на рога и Трошащия ледовете. Тук пред теб също така е Тормунд Гръмовния юмрук, Мъжът на мечките, кралят на медовината на Ръждив замък, Говорещия на боговете и Бащата на ордите

# 711
  • Варна
Така както си го постнал все едно че е непосредствено преди смъртта на Джон.. Много ти е дълго многоточието. На Вала и зад него непрекъснато ползват рогове. В случая Тормунд го надува за да привлече внимание Цитирал си втория сигнал на Тормунд, ето първия.

Цитат
Тогава Тормунд вдигна бойния рог и изсвири веднъж. Ревът на рога отекна от тавана. Всичко затихна.

# 712
Много се размечтахте Simple Smile,  Рогове в сериала няма да има, в книгата Вик няма смелост да го надуе сам, та ще ползва 3ма клетници ама според мен не става само с рог.  Трябва си тарг ДНК + магия.

Колкото до Кибърн,
Скрит текст:
говореше се, че ще измисли нещо подобно на балиста, но то така или иначе няма да е ефекивно после при битката.

Церсей от както чу за драконите имам чувството, че ги подценява. Надявам се да има шанса да се срещне с Дрогон от близо Simple Smile

# 713
Ако наистина в сериала диваците не са споменавали за въпросния рог на зимата, няма какво да му се надяваме.
Интересно ми е как ще падне пустият Вал тогава.

# 714
 естествено че трябва магия. Рогът с който се призоват дракони трябва да бъде изовюван с кръв.
иначе то магията е в цаката на всичкото -  магия ще трябва и на Другите за да преминат Вала, магия ще трябва и за да го срутят.
Церсей не толкова че подценява драконите, ами надценява себе си.

# 715
  • Варна
естествено че трябва магия. Рогът с който се призоват дракони трябва да бъде изовюван с кръв.
иначе то магията е в цаката на всичкото -  магия ще трябва и на Другите за да преминат Вала, магия ще трябва и за да го срутят.

Обратното е. Трябва да се махне магията. Trollface

А това, че рогът с който се комадват дракони трябва да се извоюва с кръв, си е някаква твоя измислица.

# 716
Извинявам се, че влизам в друга тема, но току що изгледах трейлъра на втори епизод.
Уж всичко изчетох, но не видях да сте го обсъждали?
https://www.youtube.com/watch?v=T2xjYJvcAjQ
Скрит текст:
Елария Пясък е в залата при Денерис. Джон буквално е хванал Кутрето за гушата! Нимерия е там!

# 717
  • Варна
Ами за момента няма какво да се обсъжда. Елария няма друг изход освен да подкрепи Денерис, нали все пак са роднини. Нимерия я видяхме, но дали ще се срещне с Аря не е ясно.
Скрит текст:

# 718
 Хексе, "Ето тук:
Скрит текст:
„Кръв за огън, огън за кръв.“ Не е важно кой ще надуе адския рог. Драконите ще дойдат при господаря на рога. Трябва да спечелите рога. С кръв. " както съм и казал - рогът   с който се призовават драконите, трябва да бъде завоюван с кръв. не знам какво си измислям, имал съм предвид, точно този цитат
иначе, не мога да си представя, че може една магия да се премахне, без да се използва друга магия

как точно ще премахнеш магията на Вала - като го затрупа снега да речем и Другите минат отгоре? ама това означава такъв обилен снеговалеж, че продполага Другите да направят магия за сняг.а ако ще минават отдолу, трябав да му махнат магията. Ето тоав имам предвид. Щом ще минават  Вала, Другите имат някакав контрамагия срещу магията на Вала.

Ей, личи си че не я поддържат вече старата версия, постоянно разни бъгове ми излизат щом опитам да ректирам нещо.

Елария - роднини са ама по сватовска линия. на нейния мъж (любовник), неговата сестра е бил омъжена за брата на Денерис. не е като да имат кръвна връзка. Не е като да са задължени да подкрепят Денерис. Визерис как  никой от Дорн не го подкрепи. подкрепят я защото има дракони, а роднинството е бонус.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 09:39 от Джон Сняг

# 719
  • Варна

Цитира, че има нещо общо между кръвта и рога, но това няма нищо общо с твърдението ти, че:
Рогът с който се призоват дракони трябва да бъде изовюван с кръв..
Правиш ли разлика между печелене и извоюване?

Общи условия

Активация на акаунт