Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) По-късметлийска Тема 19

• 42 391
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Добре дошла при нас Стефи, пожелавам ти бърз успех!
ИМСИ се използва точно за подбор на сперматозоиди с добра морфология, както и когато яйцеклетките са малък брой. Не се тревожи  - ще намерите верния път с док.  bouquet
Доста станахме избягалите от Щерев... Би ли споделила при кой лекар беше там?

# 16
Благодаря ви!
Boby_pl - Вече мислено се настройвам за ИМСИ. Надявам се да имаме успех. Мога ли да те попитам кога може да започне процедурата, трябва ли някаква предварителна подготовка като изследвания и чакане за пристъпване към процедурата? Много се извинявам, ако звучат глупаво въпросите ми. Четох доста, но все още е пълна каша в главата ми. От Щерев съм разочарована от липсата на адекватност към проблемите ни, а плащането беше буквално за всичко. Доволна съм много от лапароскопията, която ми правиха и от грижите, които положиха.

Poly84 - Много благодаря! Вярвам, че всички момичета тук ще успеем и ще сбъднем голямата си мечта. В Щерев бях при д-р Манчев.

# 17
Ще се включа и аз в дискусията за Щерев с което се надявам да съм полезна на тези, които някога ще им мине през главата идеята да се възползват от услугите им.
Схемата на действие на моята докторка беше-нямаш овулация,ясно това ти е проблема стимулираме я и готово забременяваш.Два месеца стимулация с клостил овулация има бременност няма.Решението на докторката - сменяваме хапчета, ако пак не стане инжекции.В крайна сметка ако до половин година не стане може и да реши да ми назначи изследване за проходимост на тръбите и спермограма, но тя не счита за нужно това да се прави преди стимулацията. #Crazy
Сестрите и момичетата на рецепцията са любезни, базата е хубава, но от това не се забременява.
Според мен проблемът на докторката беше не, че не знае какво трябва да се прави и как,а просто не и се задълбочава в проблемите на пациентите.Пример-влизам в кабинета,сестрата и е донесла досието ми, а тя дори не си прави труда да прочете какво пише там, а ме пита Ти за какво беше?И аз почвам един преразказ какъв ми е проблема,какво ми е назначила,какво е казала.Реакцията е А така ли съм казала?
Как мога да очаквам някой да ми разреши проблема като тя никога не е отделила 5 минути да седне да ми погледне всички изследвания,да ми чуе всички оплаквания и тогава да реши какво да прави.
За протокола аз бях при доктор Андреева.
Моля ви момичета не се подлъгвайте и вие и не ходете в тази клиника.

# 18
  • София
Записче в по късметлииската тема 19
Блингче отново страхотна тема💜💜💜
Да е много бебеносна за всички.

Добре дошли при нас на новите момичета,скорошен успех.

# 19
Стефи,  има задължителни изследвания преди ин витро. Най-общо това са микробиологии, серологии и хламидия, за теб и партньора. А това кога ще започнете, ще го каже док. Зависи какво е твоето състояние, ще изследвате хормони и така...
Относно Щерев, аз за 10 месеца съм минала през всички почти и не бих се върнала.

# 20
stefani_k, добре дошла Wink Изчакай първо консултацията с док и не се настройвай предварително за каквото и да е. Относно ин витро процедурите може да прочетеш за основните етапи в мрежата. Повечето от клиниките имат описани етапите от процеса на сайтовете си. Задължително трябват някои изследвания преди това. Понякога се налагат и други манипулации. Зависи от конкретния случай. Всичко ще ти бъде обяснено подробно от док и акушерките. Просто ги питай за всичко, което не ти е ясно.
Относно темата за другите клиники. Нека не опорочаваме темата. Все пак е за клиника Малинов. Има други общи теми, където се коментират тези неща, както и такива за отделните клиники. Винаги ще има доволни и недоволни пациенти. Важното е всеки да намери своето място Wink

# 21
Добре дошла Стефани 😃

# 22
  • София
Лелее, много е сладка темичката! Обожавам я! Браво, Блингче!
Много късмет на всички и добре дошли на новите момичета.  Simple Smile

# 23
  • Бургас
Благодарско за темичката, Блингче. Превъзходна е  bouquet
Дано и тази е толкова късметлийска като предходната  Heart Eyes

# 24
Много сте мили, момичета! Толкова би благодаря за топлия прием. Стискам много палци на чакащите и скоро да се похвалят с отлични резултати. Убедена, че всички ще успеем  Heart Eyes

# 25
Здравейте, момичета! Писах преди известно време, че ми предстои първи преглед при д-р Калчев, на който той предложи ММ да пие добавки за подобряване на спермограмата и след това ще начертае план за действие предвид ендометриозата ми. Минаха около 3 месеца и запазих нов час за преглед - оказа се че Ортомола е подействал добре и резултатите от спермограмата са добри... Очаквах да ми предложи ТВЛ за премахване на 3 малки кисти, които не се изчистиха с противозачатъчните, но той не го направи, а вместо това препоръча 2 месеца опити като проследявам О с тестове. Притесненията ми са че кистите може да порастът и да трябва с лапароскопия да се махат, хормоните как ще се урегулират за 2 мес. за да се появи качествена О и съответно Я и още повече как ще се отразят пустите кисти на евентуално имплантиране и бременност? Попитах го за тези неща, но той бързаше за операция и само ми каза да не се тормозя излишно, а да пробваме. Вие какво мислите?
ПП Следя ви от време на време ... На успялите желая по-малко притеснения, а на продължаващите борбата - успех и вяра.

# 26
Desire., послушай го. Ако имаше опасност при бъдеща Б от тях, нямаше да те остави така. Винаги дава шанс до последно на естественото забременяване Wink

# 27
Desire, послушак док. Щом така е преценил, значи няма опасност. Желая ти успех!

# 28
  • София
Ливче  моя ЗЕТ през април също беше на 3 дневни и беше положителен Hug Hug
следя и другата тема и затова си позволявам да ти отговоря тук.Дано успеха ти е при снежинките.

# 29
Креми, на кой ден от МЦ се прави ЗЕТ?

Общи условия

Активация на акаунт