Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) По-късметлийска Тема 19

• 42 390
  • 722
  •   1
Отговори
# 720
Brayda, не става със седене за съжаление. Изисква си часове в право положение. Нямам наложени забрани, но силно се ограничавам откъм всякакви дейности, защото вече нямам нерви за повече неприятни случки при цялото лежане, което съм си наложила сама. Ще преживеят една година без глезотии. Без това последните години посвещавам дни наред на тези занимания и накрая нищо и не вкусвам. Тази година е мой ред да ме глезят. Ще лежа и ще се угоявам Laughing

# 721
  • В градината...
Месец преди да родя правих козунаци. Че съм здрава, да, ама месенето беше голямо предизвикателство в това положение.
Блингче, меденките няма да направиш, но ти пожелавам козунаци да месиш с корема  Heart Eyes

Аз от една седмица правя коледни картички по цял ден и съм много щастлива с това си творчество.

# 722
Перу, съмнява ме Laughing От години имам мерак да се пробвам, но все не се навивам и силно ме съмнява точно другия Великден да стане Sunglasses Ама знае ли човек как ще изтрещя до тогава. Иначе имам идея да си направя една доза меденки по някое време, но само за лична употреба. С никой няма да ги споделям Mr. Green
Заповядайте в Новата тема  Close-mas:

Общи условия

Активация на акаунт