Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) По-късметлийска Тема 19

• 42 396
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Ако ще и като дъга да е, пак му се радвам  Simple Smile

А при теб какво е било инфарктното? Какво съм изпуснала  Rolling Eyes

# 691
Дано по-често е топлата гама и най-добре в телесната Sunglasses
Solace, надявам се си добре  Praynig
Креми се поизгуби някъде. А Катето трябва да е на преглед тези дни Rolling Eyes
Някой тайничко да е в процедура и да си трае Sunglasses Много сух период настана....

# 692
  • София
аз съм в домашна процедура, чакам О в петък Wink

# 693
  • От Луната
Брайда, успех този път ... по Коледа може и да става чудеса в нечии домове  Praynig Hug
Кристи, получих някаква алергия от АП или от клексана, може и всичко да е в комбинация със стимулацията ... абе не знам какво точно се случи, но станах цялата синя, имах отоци по краката, в матката. Ходих специално на хематолог в 12та седмица, но да ти кажа, колкото и полезно да ми беше, като консултация, то не се изясни с точност причината.
Сега съм спряла на своя глава клексана, докато не ми минат неволите, но по принцип нямам проблем с инжекциите, когато са през ден. Сега каква точно е ползата не знам, но спазвам каквото ми казват.

# 694
Аз съм в период на изчакване...

# 695
Блингче,на 8.12 съм.Вече съм в болнични и си почивам

# 696
  • София
Чета ви редовно,но няма кво да пиша дадох си почивка до януари,а дай Боже да стане домашно .И тогава ще решавам къде и с какво да продължа...
Блингче Hug Hug Hug Hug
Май всички са в почивка до януари Peace палци за всички.
Кате честито лека и безпроблемна до края Praynig

# 697
И ние сме на домашно този месец, но втория цикъл след неуспешния трансфер много ще се забави явно, днес е 25 ден и още няма следа от ОВУ...  newsm78 което ме навежда на мисълта, че едва ли ще има нещо качествено, но каквото такова.   Rolling Eyes Като цяло надеждата ми, че ще стане естествено е минимална и въпреки всичко сърце не ми дава да изпускаме месец...луда работа! Mr. Green
Палчета за коледни чудеса на пробващите порочно и на бременните малинки също!  Praynig Хайде в следващата тема ви искаме на първа страница, че списъкът съвсем оредя.  Hug

# 698
Ох, Йоли, и ти май като мен - все имаш за какво да се тормозиш по време на бременността.

# 699
  • Бургас
Леле, Йо ... имало е екшън. За мен тия АП и Клексани-млексани повече вредят отколкото помагат. Има месец откак съм спряла АП и все още при всяко бодене кървя като прасе. Да не говорим какви прекрасни синини ми се появяват от всяко убождане/удряне/докосване. На цвят стават като хубаво червено вино ... то не синини, ами моравини е по-правилно да ги наричам.

Скрит текст:
Иска ми се и на мен да си работим домашно, само дето много ме е страх. А ММ от сума време ме обикаля като котарак, а аз като мантра повтарям не особено категоричната забрана от доктора ... неволи неволи ...

# 700
Кате, не трябваше ли да си на втори преглед тази седмица, много късно newsm78
Домашно домашно... редно е да се отчете и порочно някой за цвят Heart Eyes Както ме юркахте и мен преди няколко месеца сега и аз така Mr. Green
Solace, не пречи да пробвате на следващия цикъл, ако имате желание и се чувстваш готова. Просто отиди на преглед да те погледнат все пак и да си спокойна, че всичко е наред.
За разреждащата терапия направо не ми говорете, че още ми е болна тема и следващите няколко седмици ще ми са инфарктни докато се реши този въпрос ooooh!

# 701
Здравейте, мили бъдещи Мами,
Аз всеки ден ви следя, просто по-рядко пиша. Моля да споделите своя опит, преди 10 дни ми правиха твл на 11 ден от цикъла. Аз имам редовен 30 дневен такъв, само че в момента имам болки все едно ще ми идва мц. Днес ми в 21 ден, възможно ли е заради операцията да ми дойде новия мц по-рано?

# 702
Всичко е възможно. Но е малко вероятно. Болките не са равнозначни на идване. Възможно е да получиш няколкодневно зацапване. Проследи ли овулацията? Да не се случва в момента и затова да имаш болки?

# 703
Всичко е възможно. Но е малко вероятно. Болките не са равнозначни на идване. Възможно е да получиш няколкодневно зацапване. Проследи ли овулацията? Да не се случва в момента и затова да имаш болки?

Прекалено късно е за о., а болките са същите като за мц: ниско в коремната област и кръста. Този месец не съм следила о. Защото започваме на чисто от следващия цикъл, иначе имам направен дрилинг на яйчниците и надраскване на лигавицата.

# 704
Не е изключено да е късна О особено, ако яйчниците се събуждат тепърва. Просто си изчакай търпеливо цикъла. Когато дойде тогава. Този месец не е важен. Няма смисъл от гадаене и хвърляне на боб.

Общи условия

Активация на акаунт