Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) По-късметлийска Тема 19

• 42 398
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Елинорче, болките може да са от самата интервенция, въпреки, че приличат на цикъл.
На мен след всичко, през което преминах тази година болките ми започват 7-8 дни преди цикъл.

# 706
Поли, съжалявам за това, през което си минала. Изпуснала съм, ти правила ли ди твл?

# 707
Да, правила съм ТВЛ. Доста от момичетата тук сме правили ТВЛ. Според мен ще ти дойде навреме, но ще те помъчи една седмица с болки. Поне при мен така стана.  Wink
Блинг, ще ни зарадваш ли с нова предпразнична темичка след някой друг ден  Heart Eyes

# 708
Да, ама следващата ще е с друга тематика. Надявам се, че няма да продължим с този бавен темп на изписване, за да има има време и за празнична тема. Пък и подобаващо да се впиша в нея, както и Катето Rolling Eyes

# 709
Да, ама следващата ще е с друга тематика. Надявам се, че няма да продължим с този бавен темп на изписване, за да има има време и за празнична тема. Пък и подобаващо да се впиша в нея, както и Катето Rolling Eyes

Ами да пишем, ама то май няма какво. Май няма много процедури...

# 710
  • София
И аз нямам вече търпение за новата тема. Време е да се увеличи списъка от първата страничка!

# 711
По темата... нямам какво да напиша, ама.. Simple Smile За да си получими нова тема...

Аз предполагам, че до Януари и ние сме почивка... от клиниката поне. Сърце не ми дава да спрем опитите, макар душата ми да крещи ПОЧИВКААА!...

Скрит текст:
Чакаме на ММ да излезе контролна МБ, че на последната излязоха някакви абсурди, и то на последната, която правихме в дена на инсето... Поне при мен този път Ц не се забави, като изкл'чим, че тръгна мъчно. Ама пък му се радвам. Нов Ц - нов късмет Grinning

# 712
Ще сменям тематиката май, че ще си останем без празнична тема Rolling Eyes Списъкът ще го увеличаваме обаче на следващата, че сега е още рано. Дано има и нови попълнения до тогава Praynig
Сън, дано е било грешка и да е чиста. Ама може би ще е добре да пуснеш и ти нова за успокоение Rolling Eyes

# 713
Блингче, в петък ще излезе неговата...
Скрит текст:
на моят рожден ден...
И без това Ц ще имам до неделя, нищо не мога да направя. Вторник съм при док и директно ще говорим с него за резултатите и ако трябва ще пуснем нова.

А защо да е рано за темата да има нови попълнения? Не съм съгласна, както с лентичката, така и с темата!  Hug

# 714
Е сериозно ли си вторник на преглед, как си знаех Laughing Познай защо. Изпроси си все пак една МБ, че просто съм сигурна каква ще е реакцията като питаш. Направо отиди малко по-рано и да ти викнат някоя акушерка да ти вземе секрет без много да им се обясняваш.
А не не. Лентичката винаги може да замине безследно. Другото не. Докато не мине първия скрининг си натискам парцалите. Ще чакаме Коледа Tired

# 715
Аз съм първенец вторник, та първо ще е прегледа. Просто ще помоля да няма дезинфектант. Но аз съм сигурна, че пробата на ММ ще излезе чиста. В крайна сметка предишната ми МБ е взимана 2 дни преди неговата... Малко е абсурдно аз да съм чиста, той да не е. През това време и контакти нямаме...

А за вторник, знам какво и ти знаеш какво!

Коледа е хубав период, обожавах го до скоро... Вече не искам да го помирисвам:) Но пък на теб ще ти донесе късмет, сигурна съм:)

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 09:36 от ^SunLight^

# 716
  • София
Блинг, подкрепям те за първата страничка. Когато си готова - тогава ще се запишеш  Simple Smile
Сън, стискам палци за чисти резултати, пък може и ние да се видим, не се знае...  Simple Smile
Аз съм отпуска 4 дни от вторник и мисля да почвам с украсата за Коледа. Малко коледно настроение да си създам, че и без това нещо напоследък ми е все тъжно... Ще помисля и за подаръци даже!  Simple Smile

# 717
Коледа ми е най-любим период от годината и съм луда на тази тема. Обикновено украсявам още от началото на ноември даже. Но тази година нещо нямам грам коледно настроение и изобщо не ми се украсява още. Ще изчакам следващия преглед да отдъхна малко евентуално и тогава може да украся. Което трябва да се случи с помощта с ММ и ще е "весело", ама какво да се прави. Тази година ще минем без меденки, къщички и приготовления, но пък се надявам да получа хубави новини за коледен подарък. Ще се поизпържа до самите празници, но важното е да си заслужава.

# 718
  • София
Здравейте от мен Simple Smile
Елинорче - аз засякох овулация след дрилинга точно 14 дни след него. След още 12 дни ми дойде, така че може и О да е това при теб.

Днес или утре ще ми се пукне фоликула, стискайте ни палци (бих си овитрел днес този път на фоликул 22мм, че предния път според мен на 25мм беше загубена кауза).
Това е последната проследена О при мен за тази година. Ако не стане, др месец ще почивам и ще се отдам на порока (купила съм вече бейлиса, чаши и ще се прави бейлис мока всеки ден в почивната ми седмица между коледа и НГ Simple Smile ), а след НГ за ръчичка с ММ и при Калчев да ме забременява непорочно и това е Simple Smile (само дано и той да го иска де хаха )

И тъй като нямам чак супер сериозна надежда, за разлика от миналия месец, сякаш ми е по-леко сега Simple Smile

Много се радвам на Блинг - браво, държиш фронта, очаквам само хубавини от твоето запетайче в корема Simple Smile ама как без меденки и къщички, ти и седнала може да ги правиш Simple Smile

Сън - надявам се неговия резултат да е бил грешка и да е чист Simple Smile

п.п. Четохте ли за домашния тест за мъжка фертилност Simple Smile Мисля, че е супер идея, освен че струва почти колкото спермограма Simple Smile
Ето и малко инфо по темата: https://spermok.bg/?utm_source=bg-mamma.com&utm_campaign=Spe … _medium=Wallpaper

# 719
И аз да се включа с изписването на темичката. Grinning

На кратко, след пункцията минахме през ада с тая хиперстимулация - вливки, вливки - мислех,че никога няма да започне това подобрение.Осем дена изкарахме в клиниката...после още малко зор в къщи, ама най-посе оправих се.Днеска и лелята дойде и сега и аз съм в очакване на Новата година за трансфер.Отказахме се мм тогава и се радвам,че взехме това решение,защото нямаше да издържа. Док ми се "накара" , че не съм я послушала, но важното е ,че всичко мина...Сега ще съм по-послушна вече. Mr. Green

Сън,  Hug

Стискам палци на всички, много силно! Брайда.... fingerscrossed

И да свършва тая година,че нещо не я хресвам...

Общи условия

Активация на акаунт