Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) По-късметлийска Тема 19

• 42 393
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • От Луната
Люксен, другите неща стоически ги изтърпява, но това ме срина психически. Поревах си, два дни лежах и правих какви ли не илачи и сега съм една идея по-добре. Нощем си налагам листо алое, А през деня мажа с невен, мед ... така не съм закъсвала до сега и наистина се почувствах зле. Сега вече съм по добре, рибко като мърда и някак измести лошото настроение.

# 676
Ох Йоли, дано това да ти е последната неприятност!
Ти си рекордьор по "странични ефекти" от бременността. Напрово не е истина. Дано прекрасният ти живот с рибко да изтрие всички болежки!  Hug

# 677
  • София
Перу   Hug Hug Hug
Люксенче, страхотни моменти! Heart Eyes

Ктрмене и спане...какво беше то?  Laughing Година и пет месеца не съм имала една нощ без будене. Но спим заедно и суче в полусън (неин и мой). И си заслужава толкова много!  Heart Eyes

# 678
  • От Луната
Ооо Поли, далеч съм от мисълта, че съм зле. Има много по-зле от нас... рибко е добре и това ми дава сили. Просто се предадох на безсилието. Вдигнах гребена вече... овладях повечето ситуации и ми олекна доста. Просто много ми дойде всичко в последно време. Ще мине, има и такива мигове.
Макар и да е трудно е хубаво и го желая от сърце на всички.

# 679
  • София
Ех...Йоли. Sad Направо не знам какво да ти кажа. Дано е последното неразположение, което търпиш. Докосни корема от мен.  Hug

Кашмирче  Hug

# 680
  • От Луната
Вече свикнах с проблемите, отдавна не мисля че ще е приятно изживяване, но вярвам че всяко усилие си заслужава и истинската битка тепърва предстои.

# 681
Лив, прилично добре съм. Честно казано щях и да съм добре, ако не ме бяха налегнали жестоки проблеми у дома. Но за 0-та бях готова, за скоковете на хормоните... Не. За още едно инсе... Надали. аз и второ не исках, ама така се стекоха нещата, че с ММ си казахме, хайде.

Люксенче, сменям и още как. Дано док е на моята вълна, че ако не... Гушки на малката шушулка.

Ели, Соренда  Hug

Синеока, вярвам искрено, че когато рибочко се роди ще имате безгрижен сравнително живот и всички такива гадости ще са свършили и останали зад гърба ви!

Да се похваля, поне най-накрая по препоръки на Блинг съм вдигнала вит. Д на 29 Grinning

# 682
Сън Hug Знаеш мнението ми за това как трябва да процедирате от самото начало. Имам и своите предположения за досегашния подход на док. Не бях напълно съгласна с него, но пък даде доста информация, а и самите вие трябваше психически да узреете за по-голямата стъпка. Така че не съжалявай. Сигурна съм, че от тук нататък вече ще говорите на един език.
За хормоните не се шашкай. Те са преходно явление. Влияят се страшно много от лекарства, стрес и въобще помежду си. Моите още са в джаза.
Скрит текст:
Относно изследванията. Винаги има какво още да се изследва макар и дребно. Аз много бих държала на ТВЛ преди опит, но предвид твоята скорошна ЦС не мисля, че е някаква опция за теб. Може би хистеро на някакъв етап, но познавайки док не би пристъпил към тях скоро, ако няма някакъв видим проблем. Предполагам, че следващата логична стъпка при теб ще е ЕЦ, за да проследите как се случват нещата. Имаш хубави хормони и може да си го позволите.
♥Синеока♥, дано си закрепила положението и да няма повече такива периоди Praynig Този проблем ми е един от най-големите ужаси особено в периода по време на Б и невъзможността да се ползват почти никакви лекарства. Един път вече ми се размина на косъм, но нямам големи надежди за бъдещето.

# 683
  • От Луната
Сън и аз мисля, че повече инсета не са ти нужни ... аз направих три, не че съжалявам, но ... е поне за първото от МД съжалявам, защото го направих набързо и беше с шанс 0. Това обаче ме приземи доста, понеже към онзи период, просто мислех че ни трябва качествен материал и ще прихвана от въздуха.
Мисля, че преди ин витро всяка двойка има един такъв период, на шамар от съдбата ...
Дано това е последната спънка  Praynig Praynig Praynig

Блинк, именно липсата на каквито и да е медикаменти, доведе до това влошаване. Като съвет мога да кажа, че Алое вера беше нещото което ме оправи, също и Апимед мас. Това са двете неща от които имаше подобрение.

# 684
Никой не е писал почти 12 часа. Къде се покрихте бре?!

# 685
Никой не е писал почти 12 часа. Къде се покрихте бре?!

Всеки е потънал някъде.  Heart Eyes как е юнакът?

# 686
Досега го храних, значи е добре  Mr. Green

# 687
Леле Кристи щом ти стана по-активна в писането от нас Laughing Ами така е като ме няма да спамя постоянно и да върви темата Rolling Eyes Шегувам се  Mr. Green Дори не може да я изпишем, че да пусна новата. Хайде, че накрая няма да има време за коледна тема с този темп Naughty
Кристи, справи ли се с лилавия период? Надявам се да е инцидентен случай. Мушмул поддържа ли същия темп на растеж като в корема и навън Sunglasses

# 688
Поддържа, поддържа, звяр и половина е  Grinning
И още лилавее на дневни порции, но има промеждутъци с други цветове. 

# 689
  • От Луната
Аз не искам да спамя с моите тоалетни неволи и изобщо с мрънкане. Просто това последното ме срина психически... иначе не мисля че карам, кой знае колко трудна Б, не и сега, първите месеци бяха инфактни, но сега всичко си върви по план, рибко дебелее, ще ми избуши някой орган и така. Мисля, че следващата критична точка, ще е раждането, но до тогава има време.

Много ви стискам палци и се надявам пред празниците или след тях да има нови положителни емоции и тестовеее най-вече! Praynig

КристиJoy червенее, розовее, само да не синее  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт