Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) По-късметлийска Тема 19

• 42 392
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Добро утро, момичета. Влизам да помоля за малко положителна енергия. Днес ме приеха за задържане и нещата не са хич розови. Сутринта прокървих обилно и на прегледа уж се видя сакче, но нещата са много несигурни, а матката е пълна с кръв. Още съм в шок и незнам да се  надявам ли или да го отписвам и този опит  Cry

# 46
Solace Hug Praynig fingerscrossed Всички сме с теб. Шушулката е силна, ще се пребори. Обади се в клиниката задължително, за да съгласуваш назначеното ти лечение.

# 47
  • София
Solace -  теб сме, лежи и опитай да не мислиш най-лошото! Ембриончето е силно, знам за доста подобни случаи с успешен край. Обади се наистина и в клиниката, дано до обяд кървенето да поспре!
Представяй си само хубави неща и запази спокойствие  Praynig

# 48
Добро утро, момичета. Влизам да помоля за малко положителна енергия. Днес ме приеха за задържане и нещата не са хич розови. Сутринта прокървих обилно и на прегледа уж се видя сакче, но нещата са много несигурни, а матката е пълна с кръв. Още съм в шок и незнам да се  надявам ли или да го отписвам и този опит  Cry

Миличка, ако пиеш АП или слагаш фраксипарин/клексан ги спирай веднага!
Стискам ти силно палци!

# 49
Solace с теб сме! Ще се преборите 😘

# 50
Solace, с теб съм. Стискам силно палци. Бебчо ще се пребори, само ти не се отказвай и предавай. Бъди силна, доколкото е възможно в такава ситуация. Нищо не отписвай!  Heart Eyes Praynig  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 10:31 от Boby_pl

# 51
Боби, кога ти е прегледа днес?

# 52
Поли, в 14.30 ч. Вече нямам търпение да разбера какво ще ме прави док. Tired

# 53
  • София
момичета, малко оф топик, ама на някой случвало ли му се е да има почти постоянен коремен дискомфорт - гадене или киселини или и двете от Омега 3?
Разбрах, че Сигридов изписвал на барлийнс и тъкмо беше време да си купувам нова, взех я. Не знам дали е от нея, но каквото и да хапна имам киселини и гадене, снощи не издържах и  Sick

Дали пробиотик ще ми помогне, какъв да взема?

# 54
Боби, ще те забременява. Joy
Брайда, аз до сега съм пила само омега 3 на джеймисън и не съм имала проблем. Като бях малка също ми даваха някакво рибено масло, всетествено не помня марката, но и тогава не съм имала оплаквания.

# 55
  • София
аз до сега пиех на допел херц, макар че знам че не е особено добро като количество на съставките и не зъм имала проблем...
Чудя се какво се случи от миналия четв. че почна така да ми става зле и тази омега ми е единственото различно...
Ще си купя пробиотик, дано ми стане по-добре, защото не се живее с постоянно гадене и/или киселини от всяка хапка и всичко което хапна...

# 56
Brayda, не е задължително да е от омегата проблема. Може да е и от хормоните Wink
Скрит текст:
Пробиотк аз специално пия Пробиен

# 57
Моята Омега 3 е на NOW FOODS. Нямам никакви проблеми. Пия я след хранене. Сега съм поръчала на Madre Labs, защото беше на промоция в iherb. Ще видим дали ще има разлика. Да видим като изстрелям на док всички добавки, които съм си поръчала дали ще ми извие врата. Mr. Green Или по-добре да си трая ... то е ясно, че ще си ги пия на своя глава.

# 58
Боби, трай си Wink Няма нужда да влизате в полемики.

# 59
Солейс, много, ама много много силно ти стискам палци! С никакъв случай не се предавай!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт