iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 82

• 72 374
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за помоща.Пише ,че миналата седмица е пристигнало в България .Сега къде да го търся ?Дала съм адрес ,но до него ли ще го доставят ? 

# 211
  • София
Благодаря за помоща.Пише ,че миналата седмица е пристигнало в България .Сега къде да го търся ?Дала съм адрес ,но до него ли ще го доставят ?  
Потърси я първо в пощата, след това на митница.
Но, първо изчакай да минат поне 7 дни от влизането и в БГ / дотогава, би трябвало, да получиш известие/
ПП. Пратките се получават в пощата или на митница / лично или ако желаеш с куриер/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 212
Ако пия това, http://www.iherb.com/FutureBiotics-VeinFactors-Varicose-Vein-Com … -Veggie-Caps/7293 има л смисъл да включвам и Флебодия?
Мога ли да го съчетая с Кверцетина , мисля че да, аз днес направо си ги пих заедно де
И трето- някой да се е опъпчвал от макси хеър?

# 213
благодаря момичета за помощта , тя на 2ри е дошла в БГ ,значи към 9ти ще  я търся

# 214
  • София
Ако пия това, http://www.iherb.com/FutureBiotics-VeinFactors-Varicose-Vein-Com … -Veggie-Caps/7293 има л смисъл да включвам и Флебодия?
Мога ли да го съчетая с Кверцетина , мисля че да, аз днес направо си ги пих заедно де
И трето- някой да се е опъпчвал от макси хеър?
По-добре не ги приемай заедно или се консултирай с лекар - диосмина ще стане доста, а положителният ефект идва от правилната, оптимална доза / колкото повече, не означава толкова по-добре  Wink/
Може да включиш Кверцетин - различни неща са.

# 215
Благодаря ти, аз това си го имам и взех да го пия, докато купя Флебодията, ще го изпия и тогава. Според мен се припокриват
Кверцетина си го пия по принцип

# 216
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате нещо за алергичен конюнктивит, благодаря предварително.

# 217
  • София
$ 10.84
Twinlab, Glutamine Fuel Powder, Unflavored, 10.6 oz (300 g)
Глутамин
- срок на годност: март 2017

# 218
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате нещо за алергичен конюнктивит, благодаря предварително.

Много добър продукт при алергии  Peace
http://www.iherb.com/Natrol-Quercetin-500-mg-50-Capsules/2248

Код за първа поръчка от iherb.com - SDB331

# 219
  • София
Здравейте,
Консултирай се с офталмолог, това са очи и усложненията може да са опасни  Peace
Напр. причината може да е и патоген.

# 220
Някой питаше защо не се приспадат rewards при поръчка, оказа се, че трябва наново да се  приемат Terms and conditions  Peace

Благодаря много за съвета. Сега се опитах да ги приема отново, но не разбирам къде греша. Отварям ги докато съм в акаунта си, скролвам до долу, но там не се появява бутон Accept. Последното, което виждам в прозореца е 15. Contact us.

Ох и при мен е така. И аз като някаква индианка се опитвам и нищо не става.  Crazy
Моля да обясните къде и какво точно се натиска, препраща ме към една страница и нищо не става.  Rolling Eyes

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка

# 221
6tastliva
най-отдолу трябва да има accept, при мен вече не излиза, защото вече приех условията Peace
https://secure.iherb.com/rewards/termsandconditions

Код за първа поръчка от iherb.com - SDB331

# 222
  • София

Дневна промоция
валидна до  08.11 - 20.00 ч. н. вр.
$1.99   
Органичен чай                          Витамин С
двата продукта за $6.99

# 223
Брадли, благодаря ти. Но пак не ставаше.
Писах на чата им, приложих им скрийншот, защото и те не вярваха, и кой знае за каква аборигенка ме взеха.  Laughing Но се убедиха, че при мен няма такъв бутон и се учудиха. Направиха нещо и ми оправиха проблема.  Peace

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка

# 224
Брадли, благодаря ти. Но пак не ставаше.
Писах на чата им, приложих им скрийншот, защото и те не вярваха, и кой знае за каква аборигенка ме взеха.  Laughing Но се убедиха, че при мен няма такъв бутон и се учудиха. Направиха нещо и ми оправиха проблема.  Peace

И при мене все още го няма този бутон. Мислех си, че ще се оправи, след като си оправят техническия проблем, за който писа denis и си чакам спокойно, но щом казваш, че са се учудили от думите ти, май и аз ще пиша следващите дни. Благодаря, че сподели, 6tastliva!

Общи условия

Активация на акаунт