iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 82

• 72 485
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Момичета къде се въвежда кода за отстъпка при първа поръчка ?

# 271
  • София
Момичета къде се въвежда кода за отстъпка при първа поръчка ?
В полето, под кошницата, в ляво

Ако има натрапен код - трябва да го изтриеш:

С кода за първа поръчка може да ползваш и код за 10% намаление: WELCOME10
Въвеждаш първо единия, след това другия  Peace

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 20:14 от denis.

# 272
  • София
Прегледах назад темата по въпроса с митницата...
Скрит текст:
От близо 2 години не ми е спирана на митница пратка - преди малко разбрах каква сума трябва да заплатя и съм направо възмутена  #Cussing out
15.50 - пощенски услуги
15.29 ДДС

Нищо против нямам ДДС-то, но що за такса е това?!? Преди 2 години помня, че имаше такса от 3,50 лв., а сега 4 пъти отгоре...
И системата в Пловдив са я направили меко казано ужасна с митницата и районните пощи  Confused

И аз преди 2-3 седмици бях изненадана неприятно така. От 4 поръчки /за 40+ долара/ 2 отидоха на митниата. При първата, като видях пощенската такса 15.50 попитах за какво е и никой не можа да ми обясни. Втората попитах още в митницата /в кършака/ и от там ми казаха, че това е "митническо представителство", т.е. те отиват в митницата и ми освобождават пратката и от там отива в пощата и си я взимам от там. Можело да отида и сама да си я освобождавам сама в митницата /на кукленско/ но ми прозвуча дълго и широко, а и там също щяло да има някаква си такса, която не се знаело каква щяла да е... и блябля.. Точно в този момент нямах възможност да ходя до митницата и си платих отново 15.50. Другите 2 пратки за щастие пристигнаха в пощата /отново 40+ долара/.

Равносметката за мен... ако разделя пратката на 3х17 бих платила 3х7 долара доставка, т.е. 21 долара. Така за 1 поръчка от 40+$ плащам доставка 3.50 .. т.е. спестявам $17.5, което е равно на 31.50лв - колкото оставих в пощата...

Другият път, като имам така повече поръчки, ще поръчам направо за $100 за да имам само 1 такса от 15.50лв. Ако разбира се теглото го позволява.
Скрит текст:
Ако някой се интересува от скорошен опит с митница София:

- поръчка на стойност 76 лв.
- снощи изпратих мейл с копие от поръчката от сайта (като pdf) и сканираното уведомително писмо; не съм прилагала банково извлечение
- днес ми се обадиха да поискат номера на писмото (бях сканирала само задната страна) и малко по-късно да ми кажат, че пратката е обрботена и мога да си я взема
- уговорихме се да ми я доставят с куриер на адрес днес следобед и преди малко я получих
- платих:

15.20 лв. ДДС
3.50 лв. пощенска такса
7.70 лв. куриер
12 лв. - представителство
Тези 12лв могат ли да се избегнат ако се вземе от митницата?  newsm78

# 273
Благодаря Денис !
Кода за първа поръчка ми е също 10 % а мислих че е 5 долара ?

# 274
  • София
Скрит текст:
От близо 2 години не ми е спирана на митница пратка - преди малко разбрах каква сума трябва да заплатя и съм направо възмутена  #Cussing out
15.50 - пощенски услуги
15.29 ДДС

Нищо против нямам ДДС-то, но що за такса е това?!? Преди 2 години помня, че имаше такса от 3,50 лв., а сега 4 пъти отгоре...
И системата в Пловдив са я направили меко казано ужасна с митницата и районните пощи  Confused

И аз преди 2-3 седмици бях изненадана неприятно така. От 4 поръчки /за 40+ долара/ 2 отидоха на митниата. При първата, като видях пощенската такса 15.50 попитах за какво е и никой не можа да ми обясни. Втората попитах още в митницата /в кършака/ и от там ми казаха, че това е "митническо представителство", т.е. те отиват в митницата и ми освобождават пратката и от там отива в пощата и си я взимам от там. Можело да отида и сама да си я освобождавам сама в митницата /на кукленско/ но ми прозвуча дълго и широко, а и там също щяло да има някаква си такса, която не се знаело каква щяла да е... и блябля.. Точно в този момент нямах възможност да ходя до митницата и си платих отново 15.50. Другите 2 пратки за щастие пристигнаха в пощата /отново 40+ долара/.

Равносметката за мен... ако разделя пратката на 3х17 бих платила 3х7 долара доставка, т.е. 21 долара. Така за 1 поръчка от 40+$ плащам доставка 3.50 .. т.е. спестявам $17.5, което е равно на 31.50лв - колкото оставих в пощата...

Другият път, като имам така повече поръчки, ще поръчам направо за $100 за да имам само 1 такса от 15.50лв. Ако разбира се теглото го позволява.
Скрит текст:

- снощи изпратих мейл с копие от поръчката от сайта (като pdf) и сканираното уведомително писмо; не съм прилагала банково извлечение
- днес ми се обадиха да поискат номера на писмото (бях сканирала само задната страна) и малко по-късно да ми кажат, че пратката е обрботена и мога да си я взема
- уговорихме се да ми я доставят с куриер на адрес днес следобед и преди малко я получих
- платих:

15.20 лв. ДДС
3.50 лв. пощенска такса
7.70 лв. куриер
Не.
Ако си вземеш пратката лично от митницата, ще избегнеш само куриерската такса /5-7лв/ - при доставка на адрес.

Благодаря Денис !
Кода за първа поръчка ми е също 10 % а мислих че е 5 долара ?
Да, така е, кода вече дава само 10% - трябва да редактирам снимката  Wink 
ПП. Редактирах  Peace

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 20:15 от denis.

# 275
Скрит текст:
От близо 2 години не ми е спирана на митница пратка - преди малко разбрах каква сума трябва да заплатя и съм направо възмутена  #Cussing out
15.50 - пощенски услуги
15.29 ДДС

И системата в Пловдив са я направили меко казано ужасна с митницата и районните пощи  Confused

Скрит текст:

- платих:

15.20 лв. ДДС
3.50 лв. пощенска такса
7.70 лв. куриер

Може, ако успееш да си попълниш и подадеш митническата декларация, доколкото знам трябва електронен подпис

Код за 10 % отстъпка при първа поръчка на iherb.com - SDB331

# 276
  • София
Значи, ще се пробвам да ги разделям на по 30-35лв, но някои продукти са по-скъпи.

Трябва да се приема 1 час преди или 2 часа след хранене. Ако се смеси с храна, става храносмилателен ензим, т.е. вече има друг вид действие.
Добре е да ползваш целият пакет Протеолитични ензими /ПЕ/:
Натокиназа 
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-2-000-FU-90-Veggie-Caps/33   3х1 капс.
Серапептаза
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapeptas … Veggie-Caps/23747    3х1 капс.
Бромелин   
http://www.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-500-mg-120-Veggie-Caps/16546   3х2 капс.

Имам само Бромелин  и го пия по 1 на ден #Crazy , търся противовъзпалителен ефект, но са останали към 20-25 капсули...що съм си мислил, че се пие по 1-2 на ден?

# 277
  • София
Значи, ще се пробвам да ги разделям на по 30-35лв, но някои продукти са по-скъпи.
Може да пуснеш 2-3-4 поръчки една след друга, за да може да се натрупа Loyalty Credit / аз така събирам по 6-7$/ - който да намали по-скъп продукт.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 278
  • В две мънички очи...
denis. и аз това си мислех днес че е вариант да си поръчвам по-скъпите продукти.
Кредита от няколко поръчки да се използва за една.

# 279
  • София
Не се ли автоматично използва в следващата?

# 280
  • Berlin
Не точно, начислява ти се, след като шипнат поръчката, което не става веднага. Така можеш да пуснеш няколко поръчки една след друга и се натрупва loyalty credit.

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 281
Извинявам се, че се повтарям ама да си побутна питането от по рано към denis. ..  Embarassed Hug
Здравейте!  Hug
Това: http://www.iherb.com/Now-Foods-Vitamin-D-3-K-2-1-000-IU-45-mcg-1 … Veggie-Caps/10056 хубав продукт ли е? Пия в момента вит. Д3 пак на НАУ 1000IU, на привършване е и се чудя дали да не заместя с това?
 И още нещо да питам, тази ХК : http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Hydraplenish-Hyaluronic-Acid-P … MSM-60-Vcaps/3316 колко време да я пия и  трябва ли да се прави почивка ? Заради МСМ се чудя иначе знам, че ХК може да се пие без прекъсване.
 bouquet

# 282
Отговорила ти е в пост 258

# 283
и така момичета ,при мен проблема се появи с първата поръчка .На 27 .10 направихме с приятелката ми поръчка от нейно име с нейната карта .На 2ри ноември пратката е била в България. От там никаква следа. Нито в пощата ,нито в митницата, пратката просто я няма  Grinning направи си и аз регистрация и съм на две дали да си пусна поръчката отново. Какъв карък съм   ooooh!

# 284
И моя поръчка, пристигнала в България в началото на октомври, все още я няма.

Общи условия

Активация на акаунт