iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 82

• 72 405
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Europe
Поръчките ми от понеделник с промо кода FRIENDS10 са изперкани при курс 1.78 лв. за долар, а от преди това си бяха на 1.75, големи шашми правят. Хубавото е поне, че получих известие, че в петък ще са при мен.

Dundy Sladurska стана ми любопитно, какво откриваш като разлика в крила, кое те е впечатлило и си доволна? Може и на лични.

Happy сетих се за това http://www.iherb.com/Life-Extension-Omega-Foundations-Mega-EPA-D … 20-Softgels/68440 вече няколко пъти го взимам. Може за възрастни по 2 таб., а за деца по 1 таб. Но си провери колко са дозите, колко са ти големи децата и т.н. Иначе е много хубав продукт.

DJT139 - код за първа поръчка при пазаруване от Iherb

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 11:42 от aleina

# 91
Dundy Sladurska, извинявай ако си писала, но не съм видяла
Какви точно повече ползи виждаш от маслото от крил? В сравнение с рибеното?

# 92
Dundy Sladurska, извинявай ако си писала, но не съм видяла
Какви точно повече ползи виждаш от маслото от крил? В сравнение с рибеното?

Не се притеснявай, не съм писала по този въпрос. Преди няколко години откриха доста висок холестерол на съпруга ми и искаха да му дават лекарства за намаляването му. Аз бях против и започнах да му давам високи дози на рибено масло. Направихме контрола след 3 месеца и резултата беше абсолютно същия, както на предишното изследване, даже беше се увеличило. След което четох за маслото от крил, че много по-лесно с усвоява от организма и се препоръчва за превенция за сърдечно-съдови заболявания. Започнах да му давам виококачествено масло от крил и след три месеца холестерола и тригицеридите в кръвта бяха намаляли драстично и то само с 1000 мг. на ден. Сега цялото семейство пием само масло от крил.
Майка е с два инфаркта, но не може да приема лекарства за холестерол, поради факта, че обостря други нейни проблеми и тя почна да пие масло от крил и резултатите и при нея на холестерол и триглицериди са налице.

За мен, маслото от крил се усвоява много по-добре от рибеното масло, освен това има високо съдържание на астаксантин, който е един от най-силните натурални, природни антиоксиданти. Това, което обаче е изключително важно според мен за такъв вид продут като крил е че трябва да бъде истински висококачествен продукт и затова не се колебая да дам повече пари за него, защото дори само 500мг имат в пъти повече ползи от 3000 милиграма рибено масло.

Код  при  първа поръчка: DJJ869

# 93
Хм, замисли ме...ще прочета и аз тогава
Понеже в предния пост написах "деца", да кажа  че са на 11 и 15, не са много малки, на голямата даже си й давам масло в доза за възрастни  Mr. Green
Имам сега няколко вида рибено масло у дома, поръчвано от промоции, но то бързо върви, защото го пием всички, и ще поръчвам пак, а има толкова много видове....

# 94
  • София
Привет!

Имам нужда от малко помощ. Трябва ми средство против глисти  (за 7 годишно дете)  Confused .  В няколко аптеки търсих, но ми казаха, че в БГ не се предлага  Shocked . Преди време май в темата беше коментирано, а може и да греша........  Rolling Eyes
Това е продукта, който сме коментирали, но вече не се предлага.
http://www.iherb.com/Renew-Life-ParaGone-for-Kids-2-Part-Interna … nsing-System/9173
Разгледай това:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Fresh-Green-Black-Walnut-Wormwood … 2-fl-oz-60-ml/591

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 95
Привет!

Имам нужда от малко помощ. Трябва ми средство против глисти  (за 7 годишно дете)  Confused .  В няколко аптеки търсих, но ми казаха, че в БГ не се предлага  Shocked . Преди време май в темата беше коментирано, а може и да греша........  Rolling Eyes
Това е продукта, който сме коментирали, но вече не се предлага.
http://www.iherb.com/Renew-Life-ParaGone-for-Kids-2-Part-Interna … nsing-System/9173
Разгледай това:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Fresh-Green-Black-Walnut-Wormwood … 2-fl-oz-60-ml/591

Денис, моля те да ми обясниш как точно инозитола и NAC влияят върху качеството на яйцеклетките? Благодаря ти предварително за отговора.

Код  при  първа поръчка: DJJ869

# 96
  • Berlin
Получих една големичка поръчка - 2 чая на Йоги с лавандула, за успокоение Simple Smile, за 2ри път поръчах пастата с канела и детската с ягода на NOW, много ми харесват.
Вит. Д, К2 и Ц, кверцетин, МВИ, една паста с мед от манука, която съм си записала оттук bouquet, за мен и мъжа ми тези 2 aftershave
http://www.iherb.com/Shea-Moisture-Shave-for-Women-After-Shave-S … l-oz-118-ml/56630
http://www.iherb.com/Shea-Moisture-After-Shave-Bump-Preventer-Te … l-oz-118-ml/56621
А и този сапун, че беше много намален - http://www.iherb.com/Madre-Labs-Exfoliating-Soap-Bar-with-Shea-B … -5-oz-141-g/68389 Grinning

Някой скоро гледал ли е за промени в схемата за отстъпки? Имах някакъв мейл, в който пишеше, че кодът дава -10% отстъпка за първа поръчка. Ще трябва да го потърся, скоро беше.

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 97
  • София
Денис, моля те да ми обясниш как точно инозитола и NAC влияят върху качеството на яйцеклетките? Благодаря ти предварително за отговора.
Най-общо, подпомага развитието на фоликулите с хубави, годни за оплождане яйцеклетки и повишава шанса за О. на тези фоликули.
и още...
Скрит текст:
- увеличава шансовете за забременяване при нормална бременност
- увеличава шансовете за забременяване с 40% и понижава спонтанните аборти с 60% при жени със СПКЯ
- стимулира овулацията, синтеза на прогестерон и дебелината на ендометриума 
- повишава скоростта на овулацията  до 49 % при жени със СПКЯ 
- предпазва бременността от възпаления /от майката към плода/
- прекурсор на глутатион пероксидазата - глутатиона е по-нисък при жени, преживели спонтанни аборт
- намалява нивата на живак в майката и плода / той е детоксикант/
- предотвратява ССЗ в потомството
- помага за предотвратяване на диабет, вродени дефекти и спонтанен аборт
- предпазва плода от инфекция
- помага за защита на плацентата от високите нива на хомоцистеина / причина за тромбозите/
- намалява честотата на вродени дефекти, причинени от употребата на алкохол от  майката
- подобрява ИР и понижава тестостерона при СПКЯ

# 98
Поръчките ми от понеделник с промо кода FRIENDS10 са изперкани при курс 1.78 лв. за долар, а от преди това си бяха на 1.75, големи шашми правят. Хубавото е поне, че получих известие, че в петък ще са при мен.

Точно гледах и аз курса на долара в момента.
По БНБ  1,78...лв
И като сметнах цените в лева в сайта как са спрямо курса, еми ОК са. Може преди няколко дни курса на долара да е бил малко по-нисък.

Замислям се за маслото от крил на Healthy Origins, със сигурност щях да поръчам сега, но вече поръчах омега 3,6,9. Следващия път. Хареса ми и шампоана за заздравяване на косата - добро количество на добра цена с много добри отзиви. Благодаря за инфото!  Hug

Код  за отстъпка при  Първа поръчка:     CVW224

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 16:35 от Пит

# 99

Някой скоро гледал ли е за промени в схемата за отстъпки? Имах някакъв мейл, в който пишеше, че кодът дава -10% отстъпка за първа поръчка. Ще трябва да го потърся, скоро беше.

Промяната е от вчера явно
10% от всички продукти
20% за продуктите от марките на Iherb

# 100
Момичета, някой знае ли дали има някакъв код за отстъпка за Ноември? Къде мога да следя за тези промо-кодове?

# 101
  • Berlin
На сайта на iHerb, на заглавната страница винаги  се въртят банери с актуални оферти и също така в Specials/Daily deal (ако не бъркам). Персоналните кодове, които пускаме тук, са валидни само при първа поръчка на нов акаунт.

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 102
  • София
Момичета, някой знае ли дали има някакъв код за отстъпка за Ноември? Къде мога да следя за тези промо-кодове?
В момента няма код.

Имам една поръчка от October 29, 2016, която още не е шипната - вече 5-ти ден. Не че се оплаквам, само отбелязвам, защото за мен това е рекорд / последният е 3 дни/ Wink

# 103
Благодаря за отговорите! Искам да пусна поръчка, но превишавам леко лимита и се надявах на някоя отстъпка.

# 104
  • София
Благодаря за отговорите! Искам да пусна поръчка, но превишавам леко лимита и се надявах на някоя отстъпка.
Ако продуктите, които си избрала, не са от седмичните промоции, изчакай поне да се сменят - днес, след 20.00ч. Peace Може да имаш късмет.

Общи условия

Активация на акаунт