iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 82

• 72 248
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • София
denis и аз с молба за препоръка Simple Smile Трябват ми подобни на тези ЕМК:
http://www.aquasource.net/DisplayProduct.aspx?cid=6&pid=9
но не знам кое да избера,излизат ми стотици резултати..
Няма аналог на този продукт, който е много хубав  Peace
Дори и да се вземе омега 3-6-9 от други източници, не е същото, защото е важна суровината, от която е добито маслото /респ. ЕМК/- там се съдържат и други ценни елементи.

Вела Hug

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 571
Някой има ли представа защо добавка /конкретно за тази спирулина: http://www.iherb.com/Now-Foods-Certified-Organic-Spirulina-500-m … -500-Tablets/783/, която е закупена от България и тази от сайта се различава. Таблетките са с различна форма и миризмата е по-остра на бг и тези от Ихерб. Свекърва ми веднага се изказа, че тия от сайта били фалшиви  Laughing

# 572
Писах на iherb и потвърдиха, че при пристигане в България, клиентът няма да заплаща допълнителни митнически такси или друг вид такси.
Скрит текст:
Изглежда Speedy са представители на DPD за България. Преди малко получих следния отговор от тях:

Договорът ни с DPD не предлага внос на пратки от държави извън ЕС.
Посочената пратка няма да бъде доставена с нашата куриерска фирма.

Ако някой знае с коя фирма ще се доставят пратките, можем да питаме за потвърждение.

Мисля че ще е спиди.Понеже пратката ще идва от Холандия там се плащат таксите и ддс. Би ли казал точно какво ти писаха от iherb и аз си пиша с тях но увъртат

Thank you for contacting iHerb.

I understand your point of concern. I checked and the DPD-All Inclusive shipping is a new shipping method offered to Bulgaria.

All duties and taxes are prepaid and it also offers full tracking, so you can always and readily update and track it.

Generally, with taxes that are prepaid, it is less scrutinize by customs. You can always get back to us if in case they contact you due to customs issues.

Не мога да ти копирам писанията ми с тях, защото използвах чат формата.

Свързах се с тях, не за да разбера фирмата доставчик на колета, а дали с предплащане на таксите чрез сайта, няма да ми се наложи повторно обмитяване в Б-я. Те потвърдиха!

Както и да е, днес пуснах пратка чрез DPD-All Inclusive и скоро ще разберем.

# 573
  • Бургас/Пз
Денис, можеш ли да ми кажеш какъв е препоръчителния дневен прием на Магнезий. Става въпрос за мъж, 50г., около 80кг, със средна до висока физическа активност.

# 574
  • София
Денис, можеш ли да ми кажеш какъв е препоръчителния дневен прием на Магнезий. Става въпрос за мъж, 50г., около 80кг, със средна до висока физическа активност.
ПДД е от 5 до 10мг/на кг./тт - напр. 500мг/дн. е добра доза

# 575
Благодарности Denis. За всички полезни съвети, които даваш и аз от не малко съм се възползвала.
От ЕпиКор-а съм доволна, 2 пъти ползвах детският за по 6-7 дни за започнали сериозни сополи и веднага пресича процеса. Но като го ползвам след това почивам един месец поне от последното даване, т.е и да става нещо не бих го дала в рамките на месец от последното ползване. Отделно давам и коластрата, и МВ и сироп от черен бъз и разликата е огромна с миналата година.

За новата доставка:
От subtotal да речем 53 щ.д с нормална доставка airmail 3 и нещо щ.долара, като променя доставката на dpd all inclusive , и subtotala ми се намалява с ок. 4 долара с основаноето European discount ( или нещо такова по спомен) , което според мен е може би техният американски  данък продажби ( като ДДС) , който наистина нямат основание да ни начисляват и ни го приспадат от събтототала , и после дава на доставка 2 полета: самата доставка ок. 15 щ.долара и вече други начислените данъци и такси към 3 и нещо щ.долара, които сигурно си отговарят конкретно за нашият регион за ЕС , защото зависи май къде първоначално ще ги внесат.. Питах iherb за това дали с новата доставка ще ми го доставят на адрес  и те казаха да , на адрес с всички платени задължения и възможност за проследяване. И друг път са ми доставяли от дпд чрез Спиди на адрес, от друг продавач. Но забравих да ги питам за европейският дискаунт. Това са си мои разсъждения.

Препоръчайте моля добър синбиотик за мен и дете на 4 години, заедно или поотделно.

# 576
  • София
Cezariana
Синбиотик:
за възрастни
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Ultimate-Probiotic-12-12-Fo … Veggie-Caps/14727
http://www.iherb.com/FoodScience-Mega-Probiotic-ND-120-Capsules/16643
http://www.iherb.com/Sedona-Labs-iFlora-Multi-Probiotic-60-Veggie-Caps/7406
http://www.iherb.com/Now-Foods-Probiotic-10-25-Billion-100-Veggie-Caps/64505
за деца
http://www.iherb.com/Sunbiotics-Just-4-Kids-Potent-Probiotics-wi … y-2-oz-57-g/65192
http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Kids-Primal-Defense-Probioti … -7-oz-76-8-g/6409

---------------------------------
Не забравяйте за кода  GREENFRIDAY за поръчки над 40$  дава -10% намаление
валиден до утре 20.00часа

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 17:07 от denis.

# 577
Denis. Благодаря.

За доставката: предположението ми , че като се зададе опцията на доставка с дпд, с включени мита и задължения , и европейската отстъпка, която се появява би следвало да е приспаднат от цената американският им данък продажби за вътрешния пазар за краен потребител - не е вярно. Защото би следвало да е процент от сумата, а тя ( европейската отстъпка)е фиксирана 4.64 щ. Долара. Аз така го мислих - в единият случай айхърб продават с крайна цена с начислен данък било за вътрешният пазар, било за който иска да си го внася индивидуално , в другият- осъществяват износ за ЕС и крайната цена не би трябвало да е същата.

# 578
  • Асеновград
Здравейте, имам направена първа поръчка на 17.11.2016 и искам да попитам как мога да проверя дали е  влязла в България . Мога ли да видя някъде състоянието й? Когато натиснах върху номера ми изписва : "departed from transit facility" , какво означава това?

# 579
Според мен тракингът не работи, последните ми 2 поръчки също стоят на DEPARTED FROM TRANSIT FACILITY, а едната вече  я получих.
Само на една ми показа, кога е пристигнала в БГ.

Код при първа поръчка от iherb.com - SDB331

# 580
  • София
Благодарности Denis. За всички полезни съвети, които даваш и аз от не малко съм се възползвала.
От ЕпиКор-а съм доволна, 2 пъти ползвах детският за по 6-7 дни за започнали сериозни сополи и веднага пресича процеса. Но като го ползвам след това почивам един месец поне от последното даване, т.е и да става нещо не бих го дала в рамките на месец от последното ползване. Отделно давам и коластрата, и МВ и сироп от черен бъз и разликата е огромна с миналата година.
+1 и от мен.
 bouquet за Денис.
Моето дете е на 6 годинки и от толкова отдавна не е боледувал. Видимо порастна. Вече сякаш не е толкова злояд и с апетита нещата са почти задоволителни. Детския епикор си е направо вълшебен. При първи симптоми върши чудесна работа. А един редовен прием на витамин Ц, рибено масло и пробиотик са си достатъчни за детето ми да е в добро здраве.
И въпрос : Кое първо се пиеше - колагена или  хиалуроновата киселина? Все не го запомням-сега съм готова да си го запиша  Embarassed 
И за приема на МВИ не съм наясно - от края на МЦ до началото на новия ли се приема?

# 581
  • София
.........
И въпрос : Кое първо се пиеше - колагена или  хиалуроновата киселина? Все не го запомням-сега съм готова да си го запиша  Embarassed 
И за приема на МВИ не съм наясно - от края на МЦ до началото на новия ли се приема?
Hug
Колагенът е храна / протеин/ и затова ХК се приема първо / на гладно / и след 40 мин. може да приемаш колаген, който също се приема на гладно.
или, на гладно с вода:  ХК - 40 мин - Колаген
През деня приемай повече вода.
МВИ - приема се постоянно / от М до М/, след хранене. На 2-3 месеца прием, 1 месец почивка.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 582
  • София
Денис Hug
Благодаря ти  bouquet за пожеланията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега ще ги поръчам тези неща. От МВ ще поръбам първо едните, а като ги изпия другите, не, че мога да определя кои са по-добри.
Докато дойдат на Carlson Labs DHA, по колко от тези, които имам мога да пия. По време на бременността пиех по 2-3 на ден, така ли да продължавам?

Във връзка с протеина, който ми препоръча през бременността, и който си посочила и тук искам да кажа, че съм изключително доволна.  Heart Eyes Много, много добър продукт. Започнах да го пия някъде юли месец (4 месеца преди раждането) като до тогава имах много силен косопад, непривичен уж за бременни жени, на които хорманите уж ни правят хубави косите. След около 20 дни косопада изведнъж спря и го отдавам на протеина. Да не говорим колко добре се отарази на бебето, според Сигридов. Въпреки, че пишеше 2 дози сутрин и 2 дози след тренировка, аз съм пила 1 или 2 дози на ден (набавях си протеин и от храни) разтворени в прясно мляко - обикновено козе. Сега ще го пия пак така с козе мляко, че ми казаха да не пия краве мляко, защото кърмя, и беше свързано нещо с голяма и неусвояема молекула на кравето прясно мляко.

# 583
   Взех Animal Flex за ММ, обаче той довършва друг вид комбинация и всъщност започнах да го пия аз. Най- сетне случих на хондропротектор, дето да не ми разбие корема.
   Сега, като е с отстъпка, се изкуших отново да го поръчам, но се чудя при следващата опаковка дали да не измахам вит Е, предполагам, че е голямата кафява гел-капсула. Четох за страничните ефекти от вит Е, че увеличават кръвотечението и като че ли по-лесно ми се разкървавяват венците. И че неутрализирал действието на вит.К, който също спрях, заради Анимала.
Какво попитах всъщност?! newsm78
Ами да, какво да правя, да гълтам ли втора опаковка или не?

# 584
  • София
Денис Hug
Скрит текст:
Благодаря ти  bouquet за пожеланията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега ще ги поръчам тези неща. От МВ ще поръбам първо едните, а като ги изпия другите, не, че мога да определя кои са по-добри.
Докато дойдат на Carlson Labs DHA, по колко от тези, които имам мога да пия. По време на бременността пиех по 2-3 на ден, така ли да продължавам?

Във връзка с протеина, който ми препоръча през бременността, и който си посочила и тук искам да кажа, че съм изключително доволна.  Heart Eyes Много, много добър продукт. Започнах да го пия някъде юли месец (4 месеца преди раждането) като до тогава имах много силен косопад, непривичен уж за бременни жени, на които хорманите уж ни правят хубави косите. След около 20 дни косопада изведнъж спря и го отдавам на протеина. Да не говорим колко добре се отарази на бебето, според Сигридов. Въпреки, че пишеше 2 дози сутрин и 2 дози след тренировка, аз съм пила 1 или 2 дози на ден (набавях си протеин и от храни) разтворени в прясно мляко - обикновено козе. Сега ще го пия пак така с козе мляко, че ми казаха да не пия краве мляко, защото кърмя, и беше свързано нещо с голяма и неусвояема молекула на кравето прясно мляко.
За МВ - и двата вида са хубави, органични - които си избереш.
За Омега 3 - продължаваш със същата доза.
За Протеина - наистина е хубав и много чист, радвам се, че е имало и такива хубави резултати при бебчо и теб  Wink

milanda
За Animal Flex - дозата на вит. Е е много ниска, детска, едва ли той е причината за проблема.
Може да е някакво съвпадение.
Разгледай това:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Flexmax-Glucosamine-Sulfate-160-Tablets/1986
FlexMax - технология, използваща растителни влакна, за образуване на защитен гел около таблетката, при влизането и в храносмилателния тракт. Този естествен гел, осигурява омекотяване на ефекта и регулира отделянето на глюкозамин, като по този начин предпазва от възможно дразнене на стомаха.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 21:17 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт