Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 47

• 86 403
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Будете се с четмо!
Будете се с писмо!
Езика свой знайте!
Чуждите учете,
но да видите света и този свят да види вас!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БУДИТЕЛИ!
Много силен старт на филма. Историята е интригуваща. До скоро едно момченце ме разплакваше, а сега тази малка вълшебница ме оставя без дъх newsm45 newsm45 newsm45
Големите играят страхотно, но това малко човече просто играе невероятно. Имам чувството, че самата тя е изживяла нещо такова.
 smile3501 smile3501 smile3501
Що се отнася до лудостите в действията на хората  newsm12 все мисля, че няма какво да ме учуди, но... уви! Болният мозък няма спирка  ooooh! Weary

# 16
  • София
            Здравейте, мили дами!
            Хорти, Светле, Гали, Марги, благодаря за милите поздрави за този чисто български празник. Поздрави и от мен с пожелания винаги да имаме велики будители за да сме будни.
            Момичета, разбирам, че сте впечатлени от 1-ва серия на "Мама". Аз също, гледах го онлайн и няколко пъти с руски превод. Чакам с нетърпение 2-ра серия и мисля, че току що започва. Часовото време в Турция не е променена и който иска да го гледа, да ме последва. До скоро.

# 17
добра вечер, Прекрасници Hug
И аз да се се запиша, че по хубаво от родния дом, при "Мама"  и..........бати, няма Wink
Свет  bouquet Heart Eyes за това, че не спираш и продължаваш love001
Ще повторя, какво казаха/писаха Свет, Марго и Нина; страхотен първи епизод, уникална игра на всички, и малки и големи актьори.
Дано, и на комшийската публика да хареса!! Че, заради тяхните капризи, много хубави сериали бяха свалени от екрана!!!

# 18
Диде, едва ли сериала на Султанката ще го свалят, ще е само единадесет серии по деветдесет минути.

# 19
# 20
  • София
           Привет на всички!
           Изгледах втората серия на "МАМА" и потвърждавам, че много съм впечатлена. Прекрасна игра на малкото момиченца - истинска изградена актриса, на Джансу Дере и Вахиде Перчин. Сега разбирам колко големи са били артистите, които са играли в нямото кино. Изразявали са емоциите си с очи, усмивка, мимика, сълзи, без никаква реч, така както аз възприех и тази серия. Много изразителна игра на всички и за първи път в турски сериал не чувствам липса на превод.

# 21
wavey Hug Hug Hug Hug Hug

Не можах да гледам 2 епизод...ще изчакам рускините да го преведат...
Както и писах преди няколко поста за 1 епизод...хареса ми  Peace...даже си и поплаках ...и как няма...да натикат едно дете в найлонов чувал ...и на всичкото отгоре да го завържат и изхвърлят на боклука Shocked...това е просто безумие...гладно ,жадно ,недоспало...и БОСОООО...а пък с палто и плетена шапка....нЕмам думи...и...невероятна игра на малката Берен...
Само едно нещо не можах да разбера Naughty...историята с изрезката от вестник,която стискаше Мелек в ръката си ...и след като и Зейнеп я взе се разплака... newsm78
Чудя се и на тая майка  ,която оставя само някакви дребни на малкото си дете...и повече нищо не я интересува...и...боже  #Shocked...една сутрин Мелек закуси с бучка захар newsm45...само това имаше над мивката...хладилника беше празен...опс...имаше бира...за оня извратеняк ,любимия на майка и...
Отначало Зейнеп малко ме стресира...с държанието си ...гледаше толкова безучастно и безразлично  какво говореше и правеше нейната колежка...но послее...реши да действа и докато разбера ....постановката свърши работа... bowuu
А пък напълно ме разби с признанието си ,че мрази майка си... #Crazy ooooh!...
Сега за Али newsm78...на мен ми хареса Peace Wink...хубаво стоят един до друг...а и той едно хубаво синьо очо извадиии... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy
Интересно ми е да разбера какво се е случило в миналото...

Снежиии Hug...нищо не казваш... Naughty

# 22
Момичета, някой гледай ли е новия сериял на Диема Фемили Моят жимот. Една нетърпелива фенка на турските серияли ме пита. Не можах да гледам Султанката, че гледах футбол но ще го гледам при рускините.

# 23
Аз не съм го гледала,приятелко любима... Naughty bouquet

# 24
  • Разград
Още едно забавно видео на Бразилките
https://www.instagram.com/p/BMSKI-CD41S/?taken-by=sila_brasilfans

# 25
Добро утро! Hug Hug Hug

wavey Hug Hug Hug Hug Hug
Снежиии Hug...нищо не казваш... Naughty

Свет, Hug много съм впечатлена от изгледаното досега - отлична актьорска игра, сценарий, режисура. Peace Но още не съм гледала с превод, макар че на моменти не е нужен наистина - много добри са всички.  Peace И на мен това със захарта ми направи впечатление, а чувала за смет... не мога да повярвам, че някой е способен на подобно нещо. ooooh! Shocked

Хубав ден, момичета! bouquet

# 26
Добро утро девойки, прекрасен ден ви желая bouquet

Слънцееееее  Hug Hug Hug love001 love001

Скрит текст:

# 27
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гюнайдъннн къзлар  Hug Hug Hug

Снощи не съм гледала епизода  Peace, а още 1-еп не съм гледала на руски, затова не мога още да се изкажа  Naughty, но като ви чена просто съм втрещена  Shocked от описването на човешките съдби  Tired. Да си хвърлиш детето в чувал за смет  #Crazy #Crazy даже не мога и да си  го представя  Naughty. Заформя се интереснна сюжетна линия  Crazy и за сега съм намислила при първа възможност да наваксам  Naughty

Хубав ден и от мен  bouquet

# 28
Свет
Бравооо, страхотен рейтинг на "Майка".
TOTAL-9,33%
AB-9,75%
20+ABC1-9,81%
Източник-Ранини.

# 29
Дами и аз гледах първи епизод на МАМА с руските субтитри. Много ми хареса. А Джансу е страхотна - много фино създание, интелигентно излъчване и елегантна игра. И много е израснала в професията, в сравнение със Завръщане, а даже и с Езел. Възхитена съм.

Общи условия

Активация на акаунт