Зима на вратата чука, Августинче в креватче гука

• 33 263
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
http://bebelandia.bg/userfiles/productlargeimages/product_10147.jpg

Води се градинска, но за сега ще я ползваме вътре

# 151
  • София
Ние пък от днес имаме ето такъв шезлонг (или много подобен, ама май е същият): http://www.patilanci.bg/public/upload/product/19603/original/det … friends-88843.jpg

Разбрахме, че бебетата много обичали да стоят в такова нещо, чакам обаче съпругът да се накани да го сглоби, за да разберем в действителност. Grinning

# 152
Малката от сутринта спа 2 часа и оловина в нея, преди малко пак там я приспах. Бонус е, че така заспива по бързо, иначе прекарвахпо час в приспиване.  Twisted Evil

# 153
Illy'P  аз го мазах с Linola fett и подейства,тя и нашата педиатърка каза"мога да му изпиша кортикостероиди,но не е хубаво,пробвайте първо този крем..."-е оказа се че действа при нас😀
Alistra и аз взех такъв шампоан за крусти на А дерма и мога да кажа,че има ефект.Преди това пробвах да ги махам със затоплен зехтин и гребенче,но...трудна работа.
Надя и ние взехме подобна люлка,но друг модел/става и за столче за хранене/ и сега съм я сложила във всекидневната и всеки ден се люлеем на нея.😀Мнооого удобна и бебчо е доволен😘Напролет ще я сваля да го люлея в нея на двора

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 14:05 от veni_4

# 154
Супер е люлката Simple Smile Ние имаме почти идентичен шезлонг, с мелодия и вибрация, много й харесва Simple Smile Батериите държат много.

# 155
Illy'P  аз го мазах с Linola fett и подейства,тя и нашата педиатърка каза"мога да му изпиша кортикостероиди,но не е хубаво,пробвайте първо този крем..."-е оказа се че действа при нас😀
Alistra и аз взех такъв шампоан за крусти на А дерма и мога да кажа,че има ефект.Преди това пробвах да ги махам със затоплен зехтин и гребенче,но...трудна работа.
Надя и ние взехме подобна люлка,но друг модел/става и за столче за хранене/ и сега съм я сложила във всекидневната и всеки ден се люлеем на нея.😀Мнооого удобна и бебчо е доволен😘Напролет ще я сваля да го люлея в нея на двора

Вени, а при вас пъпчиците само по лицето ли бяха. При нас се получават от това , че непрекъснато юмруците са му в устата и всичко е в лиги.

# 156
http://bebelandia.bg/userfiles/productlargeimages/product_10147.jpg

Води се градинска, но за сега ще я ползваме вътре
Имаме подобна люлка подарък. Преди не я харесваше бебка, ще трябва да я пробвам скоро.
Момичета ползвате ли кенгуру? От кога е добре да се слагат бебетата, държи си главата моето. Коликите минаха уж, само lacracare baby слагам до 5 капки на ден,  имат вит. B.

# 157
Някой беше писал, че от хляба се съмнява , че са зелените акита, след моя изяден вчера на беба не й е зелено , тя ака днес веднъж но напълни пак цял памперс и доста воденисто, ама тя все такива воденисти ги акаше и преди да се разболее, но все пак ми е притеснено.

# 158
Забравих да напиша, че утре сме на контролен преглед в болнизата и се чудя дали да ходим, притеснява ме , много болни там  Sad  , хем искам да ни видят, хем като знам кокво е и се отказвам

# 159
Радвам се, и на нас ни минават, но те не бяха и силни Simple Smile Ще пробвам на Mixa крема. Аз се  глася за шампоана Адерма, имаме крусти Sad
Какво представлява бебешката люлка? Simple Smile

При нас крусти има много малко,само отпред над челцето, май няма да го взимам шампоана.
Ние имаме ето това: люлка + шезлонг
http://www.hippoland.net/media/catalog/product/cache/1/image/9df … /5/7/57484_2_.jpg

Хубавото е, че люлката е електрическа и има няколко скорости на люлеене, приспива го за секунди без да ме ангажира:)
Иначе ни подариха и такава тип градинска, която още седи опакована, тъй като в нас е много тясно и само това ми липсваше. Ще чакам и аз лятото да я ползвам на двора на вилата.
И да питам..вашите бебета след баня как са Grinning при нас всичко е ок докато не дойде време за обличане, водим битки..
Гери, по-добре иди да я видят Wink

# 160
Ние докато се къпем е ок , но сложа ли я в повивалника върху хавлията и надава рев, пея й любимите песнички докато се чистим, мажем, обличаме и така е по спокойно положението, или й говоря нещо , така не плаче , пак някой път нищо не помага. Ние днес пак пропуснахме къпането, беба заспа, тя мн рано май взе да ляга за през нощта 7:30 , трябва в по ранен час дасе къпе, тя си кара по старото време

# 161
Аз продължавам да давам Лефакс. Няколко дни го бях спряла и се измъчи от газове милото. Спрях обаче Биогая сега и се чудя дали заради нея не са били толкова много газовете.
Вече и аз си ям всичко-сурови и печени ядки, кисело мляко, сирене и др. Не ям само фъстъци и не пия кисело мляко и кафе. Най-сетне си намерих Инка и съм много доволна.
Днес след банята даже усмивки ми раздаваше. Започнахме да го къпем по-рано и вече няма драма на повивалника, освен ако не реши че точно сега, веднага е гладен. В тази връзка да ви питам може ли да го мажа с кокосово масло. До сега ползвах зехтин, но ММ мрънка че не му миришело добре.
Магнолка-кенгуру не е препоръчително да се ползва,още повече за толкова малко бебе. Препоръчват слинг или ергономична раница. Има цяла тема за носенето в раздел Бебета.

# 162
Нашата девойка я къпем всяка вечер в 19:30. Стои в коритото около 15 мин. След това не плаче като я обличам. Имам чувството, че си е свикнала с режима. За 24 часа има 5 хранения по 120 мл, като последното хранене е с 150 мл. Една от мамите преди време беше писала, че последното хранене трябва да е повече и така детето спи повече. От един месец прилагам този метод и резултатът е 10-12 часа нощен съм. Много рядко се буди вечер, ако се случи давам 30 мл млечице и пак заспива. Спи само в кошарата, но за да я науча беше 4-5 дни по 15 Мин рев. След това до ден днешен заспива сама докато я сложа. Чета написаното от вас по повод коликите. От началото и до днес давам лефакс, не усетихме много колики. Май и аз ще взема да го спра. По повод цикъла - на мен в неделя ми дойде за втори път - тече и спира, едно такова никакво течение. Аз пък се притеснявам, че нямам обилен цикъл, а до преди да забременея бях със седем дневен брутален цикъл. Sad вече не знам какво да очаквам. В четвъртък сме за първи път на ваксина, защото до този момент все имаше сополки и ми е притеснено. Днес бях записала час за ортопед, но уви.... докторът имал спешна операция. Мамите от Варна, при кого ходихте?

# 163
Monika и моето момченце е същото,след баня не иска да го обличам.Докато го подсушавам,масажирам и т н всички процедури всичко е наред -даже се усмихва и ми гука,но дойде ли време за обличане....лелеее плаче и не дава.Много обича да е съблечен,аз на всяка смяна на памперса го оставям по няколко минути да ритка/по голо дупе/😀
Магнолка,когато бебчо беше на един месец ползвах слинг,но вече не ми е удобен.Много е свит в него,може би като може да си седи на дупето пак ще го ползяам в другата му позиция.Сега ползвам кенгуру/ергораница/което е подсилено отзад за главичката  и е за деца от 0+Така,че според мен можеш да ползваш само ,че трябва да избереш според възрастта на детето😀

# 164
А колко време може да седи бебето в шезлонга? Питам, защото когато го копувахме и продавачката ми обясняваше как трябяло до 2 часа на ден, че било вредно за гръбчето....Има ли нещо вярно?
Иначе аз я къпя всяка вечер, много обича водата (то май всички бебета я обичат де Simple Smile ) а и вече стана навик и не мисля за сега да го прекъсвам. После обличатето повечето пъти е цяло приключение Simple Smile, но пък такава бързина съм развила, че напрано съм учудена от себе си  Laughing
Колики не е имала, но сега с тези венци и това смучане на ръчички е много изнервена Sad. Утре ще ходя за кремче.
Този weekend направихме първа репетиция за коледните празници, т.е. ходихме на гости при майка ми. И...още 3ма човека на главата й и стана лудница  (просто е свикнала само с мен и баща си)...Ще правим още "репетиции" май....

Общи условия

Активация на акаунт