Зима на вратата чука, Августинче в креватче гука

• 33 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Ние чак на 29 ноември ставаме на три месеца Simple Smile Терминът ми беше 21 август.
На нея тръгна да расте нова косичка, другата пада незабележимо. И тя се роди с доста коса  Heart Eyes
Надя, благородно завиждам Simple Smile Аз с моята перушина така и не мога да я пусна дълга и като не съм свикнала голяма мъка и с поддържането. Навремето майка ми ме е подстригвала непрекъснато късо, та се заканих моето бебе да е все с дълга косичка и сега тепърва ще се образовам на тема коса и прически  ooooh!
А тя толкова се радва на косата ми, като беше мъничка си играеше с нея непрекъснато.
От дъжд на вятър и аз давах Био Гая, но все ме е страх да прекалявам.
Бях чела, че при кърмените бебета с развитието на храносмилателната система кърмата се усвоява почти цялата, затова акат по-малко Simple Smile И пак да препоръчам крушите...при нас е сезон и навсякъде предлагат  пресни сокчета с круши (домашни лимонади)...ефектът е гарантиран  Grinning Друга идея - тиквата Simple Smile ММ пък от всички подаръци на света за РД ми подари сокоизтисквачка  Simple Smile та сега като имам желание правя миксове...
Мами, от сега ме тресе страх за ваксината, в сряда наобяд ще ни я бият, дано всичко да е наред  Praynig

# 271
Алистра, ваксините не са толкова страшни  Grinning Само вземи куул пач и за всеки случай панадол.
Аз още като разбрах, че съм бременна исках да е момиче за да й правя прически. Обожавам да правя прически, но въпреки дългата ми коса ми е трудно да си правя на мен. Та вче има на кой  Laughing миналата седмица й вях вързала рогчета с онези силиконовите ластичета.
 Био Гаята й я спрях, когато и смених млякото, понеже новото си има и пробиотик.
Моя термин беше 14ти, но тя реши да излезе чак на 20ти. Иначе си мислех, че като чакам голямо бебе ще се роди по-рамо...

# 272
На нас утре ще ни бият ваксина, като си спомням предния път как плака и не искам да си представям за утре Sad

# 273
Момичета да Ви се оплача,вчера надвечер с ММ излязохме да пийнем по чашка вино,като оставихме бебо на майка ми.Еее,нямаше и един час и тя горката се обади притеснена че много плаче и с нищо не може да го омълчи.Прибрахме се набързо и то като ме видя почна да се смее с глас. Heart EyesСлучвало ли ви се е такова нещо?
Нима вече няма да мога да го оставя дори за малко да го пазят newsm78?

# 274
Аз не оставям беба на никой. Случвало се е само два пъти свекървата да я гледа за по час.
Сутринта се събуди в 6 да яде и изяде 175 мл АМ, после стана чак в 10:30 да яде, пак яде толкова и заспа и се събуди чак сега. За пръв път спи 5  часа без прекъсване през деня. Явно като яде повече и е по-спокойно

# 275
Моята Тоничка днес все още не е акала да видим какво е и да занесем на пед да види.

# 276
Браво, Надя, де да можеше и ние да спим така, днес се е събудил в 6 и до сега не е заспивал.. изведох го навън уж да заспи, но дремна 10 мин и пак се ококори  ooooh!

# 277
Мерси за окуражаването, Надя  Hug Ще има доста да се оплаквам още, че нищо не знам за косички и прически, но няма да се откажа Simple Smile
Виолетка ака за втори път преди малко, рядко и под налягане както винаги, попръцка си  и после така се успокои, че си заспа направо в космонавта преди да я сложа в количката за разходка  Simple Smile И при нас се случва да спинка много, както писах онзи ден почти непрекъснато, но като се замисля и тогава беше хапнала много добре сутринта.
Взех й шарени чорапчета с животни на тях, не спря да ритка и да им говори Simple Smile Вече много се заглежда, гука, това й изразходва енергия доста. И аз не се отделям от нея, вече се приспиваме с гушкане, и нито майка ми, нито дори ММ успяват. Вчера се прибирахме с колата по тъмно и тя се изплаши, че ни няма, та като се прибрахме падна голямо успокояване Simple Smile

# 278
  • София
Ние сега се прибрахме от ваксина (на 3 месеца и 1 седмица е нашата госпожица). Миналия месец плака много, но се успокои бързо, сега изобщо не разбра какво се случва в първите поне 7-8 секунди. Но като ѝ извадиха иглата и рев... не можахме да я успокоим сигурно 10 минути и повече. Сложила съм "Куул пач" и я наблюдавам, приготвила съм и "Панадол". Спи от около час. Нали е нормално така да им влияят ваксините? Знам, че спят повечко, ама да попитам, все пак.

# 279
Днес излезнахме на разходка в 12.00 и спа до 16.00. Прибрахме се гладни и цока от гърдите ми, които бяха като камък. Мами, не ме разбирайте криво. Тук споделяме опит, радости и тревоги. Не съдя никого. Нека да имаме свободата да си отгледаме бебета както сметнем за добре. На 33 г. съм и искам второ бебе до 2 г. Разбира се преди това трябва да се престраша любов да правя ама това е друга тема. Така, че правете каквото сметнете  за добре. Една майка знае какво е най-доброто за нейното дете от всички книги на света. 

# 280
Аз не виждам къде някоя мама е казала как друга да си гледа детето...

# 281
В началото на месеца правихме ваксина и моето дребосъче плачеше толкова многооо и дълго време,че ни идваше и аз да ревна😭Иначе гледам ваксините да му ги слагат сутрин,та ако вдигне Т или изникне проблем да е през деня.И аз слагам лепенки кулпач,взех и панадол/за всеки случай/,но не го ползвахме.Дано и следващите ваксини да минат без Т👍А за спането след ваксина-и моето бебче заспа след големия рев и спа по продължително

# 282
И на нас скоро предстоят първите ваксини, то ще сме на 3 мес вече ама нали ги изтървахме заради болницата.
днес хапваме по-често 2-2,5 ч , на какво ли се дължи това, аз все нали съм в паника, че не й стига кърмата и сега пак щом зачести храненията, но пък както казва Алистра вече взима и енергия да хаби като рита с маха цял ден , ние също не сме спали от сутринта . След банята вече беше супер изморена и пак ве яде достатъчно и заспа кано пънче. Ние се изакахме, без да я усетя и беше потресаващо както и предполагах, понеже от предната вечер не беше акала, нямаше червени нижки Simple Smile  .
Днес купих Лефакс една упаковка за всеки случай да имам , макар , че малко ме е страх да давам, свикнах с Инфакол. То и се пръска, мн странно, пише, че 2 впръсквания, не е ли много и пак преди всяко хранене ли се дава, някой знае ли?

# 283
Гери, според листовката Лефакс се дава 3-5 пъти в денонощие, по 1 или 2 впръсквания. Аз принципно давам 3*1, като в последно време давам само веднъж, вечер, защото тогава има най-много газове. Имаше един период, през който много се мъчи и тогава давах повече. Четох че започва да действа чак след 5 ден на прием, но незнам доколко е вярно. Действа много добре при газове според мен.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 22:25 от amellli

# 284
Един единствен път младежът е заспивал сам, както си лежеше в шезлонга и то беше след ваксината. И аз го водих предиобед да ги бият със същата идея, ама темп. я вдигна вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт