Зима на вратата чука, Августинче в креватче гука

• 33 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Illy`P Да, там ни е педиатъра, но и аз там родих също секцио.

Я, да ви питам а Нова година? Как, къде?

# 301
  • София
Нова година като миналата, ама с едно човече повече Simple Smile. Вкъщи, с филми и нещо вкусно домашно приготвено. Поне така се надяваме да бъде Simple Smile

# 302
Eх, кога успяхте да напълните темичката Simple Smile Много полезни обяснения сте написали пак Simple Smile
За ушичките - аз дори и не мисля да ги чистя отвътре...Отвън не ми се получава, стържа само и не мога да почистя нищо. Ще пробвам с малко физиологичен разтвор, мерси за идеята Simple Smile
Туя имам 15 CH, висока е май концентрацията  Confused Днес не й дадох. Де да говорехме с педиатърката един език... ooooh!
С толкова накупени неща трябва да имам още две близначки  Grinning Между впрочем на една позната, която беше пожелала да си има бебе веднага след първото, й се сбъдна желанието в двоен размер, и то без да има близнаци в рода... та на 33  години се оказа с три бебета Simple Smile
При нас проблемът е, че много пътуваме от държава в държава и затова ММ повтаря, че трябва да е само едно, а и бидейки единствен син предпочита същото за дъщеря си. Да, ама аз няма да се откажа, все пак и аз имам право на глас и ще пробвам да му премахна ветото   Simple Smile Все го окуражавам да прекарва много време с бебето и да се успокои, че няма нищо страшно и че не се гледа толкова трудно.
Ние на НГ щяхме да сме си самички вкъщи, но сега с новото семейство с бебе в сградата ще правим парти заедно, т.е. бебетата ще сучат и ще гукат, а ние ще пийваме детско шампанско  (в идеалния вариант, в който не сме се разболели и преуморили от коледното пътуване Simple Smile Поне сме точно на центъра и долу на площада ще има празник, но ще си го гледаме от терасата, че нищо чудно да са към -20 градуса  Simple Smile

# 303
Мили мами, вие имате ли проблем с палец в устата?

# 304
Много е малко бебенцето, за да е проблем. След първата годинка е проблем.
Амели, няма никаква опасност за захапката, така каза братовчедка ми. От днес и моята буквално си суче долната устна Simple Smile

# 305
Днес ни се размина ваксина,поне ни притеглиха,този месец сме +600 гр. И 3см. Д-рката каза,че вървим повече от добре,но свекървата не мисли така,дори напротив Naughty #Cussing out
За Нова година ще сме си вкъщи,Коледа ми притеснява мен,че няма да можем да си останем у дома,а не ми се ходи никъде. Вие какви подаръци мислите за дребосъците,въпреки,че още нищо не разбират милите:)

# 306
Аз искам да й купя активна гимнастика, че я наблюдавам иска да се занимава с нещо, но ще я купя сигурно сега, понеже тогава малко късно ми се струва, а за Коледа и НГ пак нещо такова развлекателно.
Моята беб след два дена с 6 -ци по ядене , днес ново 20 , сутринта в 6 почнахме да ядем, изцедих преди това към 30 гр, наплави няколко глътки и почна да вика и да се извива , да свива крака, пръцна малко, но така и не вожах да я накорам да яде , вс се повтаряше и дърпаше главата, оставих я в кошарата и отидох аз да закуся. Когато се върнах пак я сложих да яде, засука и веднага заспа, и сега спи в леглото  Sad  без да е закусила или някакво минимално количество, а вчера сутринта изяде 150-170 гр

# 307
Гери, първо спокойно Simple Smile  Случва се. Вече осъзнава всичко и трябва да я убедиш да засуче. Да няма колики? Ака ли сутринта? Аз пускам сешоар (има едно приложение за телефон baby sleep), държа я малко на рамо, като се поуспокои й предлагам гърдата пак. И пак да препоръчам легналата поза, защото и силната струя ги дразни също.

# 308
И аз мисля някаква играчка да му подаря, на кучето също, на мъжото дрешка сигурно... И Нова Година вкъщи, то по принцип вкъщи събираме хората, ама тая година нямам нерви за партита, тъ най-много още двама, трима души много близки да дойдат и толкова. За Коледа.... оф, мечтая си за Коледа вкъщи, все се по провинцията, много измъчена история... не обичам.

# 309
  • София
Аз пък изобщо не се бях замисляла за подарък за беба. Обикновено постоянно ѝ купувам разни неща и не се сещам в момента за каква покупка бих изчакала до Коледа. На съпруга игра за PS4 или PS VITA, той си е по гейминга. На нас и на двамата рождените ни дни са около празниците и малко ще обединим подаръците сигурно Simple Smile.

Гери, аз мисля да купя активна гимнастика в петък, "Хиполенд" на този ден пускат 25% намаление на всичко и ще се възползвам за кенгуру/ергономична раница и активна гимнастика. Не е кой знае какво намалението, ама пак е нещо, а и поне важи и за сайта. Дано не им крашне само.

Пропуснах да се похваля от прегледа преди два дни, понеже бях залисана само с ваксината - госпожицата е наддала 800 грама и е пораснала с 2 см. Simple Smile

# 310
Идеални мерки  Mr. Green За активна гимнастика и аз гледам, подариха ми една без играчки, ама много постна ми се вижда като цяло, тъ се чудя дали да не взема някоя друга по-разнообразна. Разбира се те са над 100лв. тези които ми харесват ама ... за детенце. Ние имаме нощна лампа с проектор и пее 3 вида песни, а може и да не е проектор, тогава издава звуци на пожарна, полиция и някакви фермерски песнички пее, има дрънкалки отстрани, детски смях и е под формата на кормило, което трака страшно като го въртиш, обожавам я, приспива се с нея вече 3 месеца. Такива играчки много харесвам, да правят всичко.

# 311
Не знам какво е. На обяд в 12 яде нормално, сега в 15 въобще не засука и само рев и от шише не иска реве , така 40 мин рева и заспа гладна

# 312
Днес не е акала още , ама тя взе да ака по веднъж , вечер

# 313
Illy`P Да, там ни е педиатъра, но и аз там родих също секцио.

Я, да ви питам а Нова година? Как, къде?

На коя дата се роди твоето момче, може да сме били по едно и също време там, мен ме приеха на 11.08 и ни изписаха на 21.08. Първо бях на 5тия етаж, след раждането на 12тия.

За празниците още нищо не знаем със сигурност... На Коледа на обяд сигурно ще сме в родителите на ММ, а за Нова година мислим да се съберем с две приятелски семейства с бебета, но не се знае как ще стане, ще е лудница с три бебета.

За коледен подарък на бебо мислим да вземем шезлонг. Той си има активна гимнастика и много се занимава с нея, така че и на шезлонга ще се радва. Ще има снимки за първата Коледа на детето, та подаръка ще е под елхата с панделка Simple Smile
Препоръчайте магазин с хубави бебешки коледни дрешки.

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 18:17 от Illy`P

# 314
И аз искам коледно костюмче за моят бебок. Гледам в интернет, ама нещо не си харесвам и навсякъде еднакви. Не съм от София, а Плевен и нз дали ще има по магазините. За подарък и аз точно мислех за активна гимнастика или шезлонг. Още си нямам нито едното, защото досега ми се струваше рано. Аз пък много искам коледна фотосесия да си направим или само на него, затова искам хубаво костюмче  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт