VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 563
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 365
Триутробната в промото за тази вечер дуднеше на Деса, че била двулична до вчера коментирала Емануела, каква е, сега се хилят. На Деса и дойде, като удар с мокър парцал. Малка е още , глуповатичка и не е наблюдателна. Не разбра ли, че "най-добрата майка" винаги дебне от засада, чака малко разголване на душата, чака някоя реплика, изречения извадени от контекста и ако не запееш в ирининият хор те мачка. Ама мачка, както само тя си може.

тая е егати отровният човек и скочубра...

# 1 366
Малко по-подробно и конкретно може ли? Sunglasses
Знаеш, че може ... плагиаторче.  Sunglasses

# 1 367
е какво има да те разкостват.
то е видно пазара какво/кого харесва.
Неее, виж ти! Никой не е съгласен, че щом купуваш евтини кренвирши и бира в пластмасови шишета - заслужаваш шеф да ти е Ути. Никой не е съгласен, че деца раждат деца, а който не ражда хейти даскалото, за да не му е водеща Лара. Никой не е съгласен, че няма как да знаем на Торнев работата при положение, че неговият филм в ютюб е с 7 000 гледания, а таралежа на емануела сигурно гони милиона... Не! Не! Не сме такива тук. Ние сме млади, готини кучки като Меги - устати и обиграни и най-обичаме да се сексим пияни в клозетите... Peace Само посмей да кажиш, че сме си баш отражение на целия резил в ББ.. Peace

# 1 368
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз сега като гледам от снощи, направо да ви кажа ме е жал чак за Ицката.
Големи заявки, големи принципи, и накрая балона издиша с замах. Не очаквах Деса да се обърне така против него, все пак като познат извън къщата можеше да го спре по някакъв начин за да не се изложи.
Леле Ирини чак ревна, заради думите на Емануела към Ути.... То мина седмица от тогава, ама тя сега я  напънаха чувствата  Laughing

# 1 369
Ох, Чочко, Чочко... Joy Joy Joy

Ристьо барове в МеХико затварял, а снощи първи си легна, завалията.. hahaha

# 1 370
  • Ню Йорк
Каквото и да си говорим ние и тези в къщата Емануела показа на всички колко е безпринципен "принципния" Христо. Може да е чалгаджийка, може да е елементарна, ама е хитра, а пък "великия холивудски актьор" се оказа тъп и ограничен.

# 1 371
Големи заявки, големи принципи, и накрая балона издиша с замах.
Защо ти е жал, защото повярва в него ли?

# 1 372
Малко по-подробно и конкретно може ли? Sunglasses
Знаеш, че може ... плагиаторче.  Sunglasses
Това е закачка, не плагиатство. Crossing Arms

# 1 373
е какво има да те разкостват.
то е видно пазара какво/кого харесва.
Неее, виж ти! Никой не е съгласен, че щом купуваш евтини кренвирши и бира в пластмасови шишета - заслужаваш шеф да ти е Ути. Никой не е съгласен, че деца раждат деца, а който не ражда хейти даскалото, за да не му е водеща Лара. Никой не е съгласен, че няма как да знаем на Торнев работата при положение, че неговият филм в ютюб е с 7 000 гледания, а таралежа на емануела сигурно гони милиона... Не! Не! Не сме такива тук. Ние сме млади, готини кучки като Меги - устати и обиграни и най-обичаме да се сексим пияни в клозетите... Peace Само посмей да кажиш, че сме си баш отражение на целия резил в ББ.. Peace
айде айде всички знаем тарантино...просто хубавото няма нужа от реклама. то се харесва и оценява без да ти го навират в носа. аз ходих на Найджел Кенеди в софия и беше пълно. хубавото си се харесва и в България.  колко престижни филмови награди има тоя Торнев? или непрестижни?
публиката е виновна, че не й допада тоя, а не тоя, че не му се харесва творчеството. на посредственяците винаги другите са им виновни.

а от теб лъха много мръсна злоба, сигурно си роднина на посредствената, ограничена и зла Ирина.

# 1 374
  • У Диспансера ...♥♥♥
Големи заявки, големи принципи, и накрая балона издиша с замах.
Защо ти е жал, защото повярва в него ли?
Чисто човешки, хич не съм повярвала. Жал ми е, че се подхлъзна много лошо  и ще понесе доста негативи, а че си го заслужи е друга тема вече.

# 1 375
  • София

Извинявайте, но не се ли казва "инфантилност"? Или със саркастизъм е употребено тук... newsm78
(пояснявам, че "саркастизъм" беше измислено от Рени, за да не остава неразбрано Peace)

Тц, казва се и по двата начина. Справка - правописният речник.

# 1 376
  • Тра-ла-ла
Що така се плюе по СВ-то на Торнев?! Наистина колко често в България режисьорите стават известни, а не актьорите?! Днес при Гала спомена, че е бил в Рио за заснемането на Олимпиадата. Явно режисира репортажи, документални филми и някое друго шоу по БНТ. За колко имена на режисьори в края на емисиите и предаванията се сещате?! Аз за нито едно. Хората зад кадър обикновено си остават там

# 1 377
Лелее, чак изнасилен Христо  Joy.Аз пък не вярвам да са правили нещо повече от прегръдки, целувки и попипване тук-там.Та той се беше отрезал като кютук.
Ааа, той и без секс тотално се осра.....       Joy
Уж нямало да участва в нищо, ако имАло цАлувки, прегръдки, натискане под чаршафите и т.н., пък накрая кВо?   hahaha

Сериозно:
ако беше Мъж на място, още на втория ден тормоз на съквартирантите, щеше да постъпи достойно:да се извини, да се "предаде" и да участва във фарса, за да спести на 12 човека нещо, за което нямат вина.
ако беше Мъж на място, щеше да стои настрани от Емануела.
ако беше Мъж на място, щеше да я "уважи" с 1-2 питиета и да каже:"Сори, аз по принцип не пия, казахме си наздраве, поздравихме се, достатъчно!".
Когато не желаеш да си в дадена "ситуация", винаги има подходящ начин да откажеш.

Абсолютно съм съгласна. Според мен Христо направо си го търсеше образно казано. Нужно му бе оправдание и го намери в лицето на алкохола. Той започна да си търси дрязги с нея и то на ниво детска градина, където момченцата дърпат плитките на момиченцата, които харесват. Заради роклята й щял да я сбърка с храст, гердана щял да й спре кръвта, била от простолюдието. В Холивуд сигурно така се свалят :р Даже почвам да си мисля, че неговата любима има основания да не му вярва и може това да не е първия подобен случай. Мисля, че и той самия е наясно със слабите си ангели и затова толкова категорично отказа да участва в мисията. Може наистина да се е почувствал привлечен от нея още от самото начало и затова толкова яростно се бранеше и разграничаваше от нея. Обаче силите му издържаха само за толкова. Ако наистина не му беше интересна, нямаше да се включва в игрите й. Но и на него му се играеше и прие предизвикателството с голяма охота. Сега нека реве, но насила никой нищо не го е накарал да направи. Просто е от хората, които имат нужда да се оправдаят и нещо друго или друг да им е виновен. Емануела искаше да изгони каката да не им пречи, но Ицо имаше по- добра идея и се запъти към тоалетната.. А от звуковете идващи от там стана ясно, колко точно му е противна и неприятна...

# 1 378
Това е закачка, не плагиатство. Crossing Arms

Каквото и да си говорим ние и тези в къщата Емануела показа на всички колко е безпринципен "принципния" Христо.
Никога не съм го мислил за принципен, щото реално, какво сме видели от него в подкрепа на това му евентуално качество?

# 1 379
  • Ню Йорк

...Мисля, че и той самия е наясно със слабите си ангели и затова толкова категорично отказа да участва в мисията. Може наистина да се е почувствал привлечен от нея още от самото начало и затова толкова яростно се бранеше и разграничаваше от нея. Обаче силите му издържаха само за толкова. Ако наистина не му беше интересна, нямаше да се включва в игрите й. Но и на него му се играеше и прие предизвикателството с голяма охота...

И аз имам такива подозрения за ситуацията.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 15:59 от Галактическа принцеса

Общи условия

Активация на акаунт