VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 053
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 890
Не се казва  една от най-добрите, казва се ТОП    Joy Joy Joy

# 1 891
Значи той си спомня, че й е помахал да я пропъди, но не помни дали е имало целувки или други възползвания? newsm78 Много удобно Христо, много удобно. Надявам се на Емануела поне да й се възстановят белите петна и да си признае при Гала като излезе дали е целувала най-известният български актьор.  Mr. Green

# 1 892
Да, вярно. Топа на топа беше, както я определи "гаджето".

# 1 893
Аз друго чух и видях. Ирина първо каза прословутите популярни думи на Симеон Борисов, за да спечели време и бързо да ги наведе към мисълта за името му, и след това каза "да, но първия!". Признавам, че можеше и по-добра асоциация да направи, нещо за златния век и т.н., но при стресови условия и за скорост на човек му идват в главата не винаги най-логичните неща. А също за Лили - аз не бих искала майка ми на годините на Лили да подскача по хлъзгава настилка. Зимата ревем, че не е почистено от лед и не е насипан пясък, Пирогов е пълен, хората да внимават, ама щом е "омразната" Лили - нека се пребие, беее, да гние, ако може... ooooh! Една счупена кост на близо 60 годишен човек ще зараства 6 месеца. Нито една Емануела и ББ не си струват риска!

# 1 894
 Joy

Приятен ден!
Като се върна от разходка ще имам доста за наваксване.

# 1 895
  • Тра-ла-ла
Е, той нали не помнеше нищо. Даже се чуди дали е "възползван"  Joy
Христо да внимава с кого кърка, че някоя сутрин да не се събуди и да го боли д-то, а не само сърцето  hahaha

# 1 896
Тази година една мисия нямаше като хората  Peace А на малкото такива Михов беше  секундант или жури...предполагам да не си развали прическата или имиджа  Mr. Green

# 1 897
Ето го моментът с лукавия поглед на Емануела когато Христо отива в тоалетната Mr. Green

същтата физиономия имаше и в изповедалнята като го обсъждаше. Голяма маймунка е и има  изразително лице.

# 1 898
  • София
А на мен откровено ми дожаля за Рени.
Толкова е глуповата и ограничена, елементарни неща не знае и не съобразява. Освен това го осъзнава и това я обижда. Мислех, че Емануела е тъпо парче, оказа се, че е доста съобразителна и бърза с главата. Но Рени, Рени е класика в жанра по тъпота и простодушие. Направо е обидно глупава.

# 1 899
Тази година една мисия нямаше като хората  Peace А на малкото такива Михов беше  секундант или жури...предполагам да не си развали прическата или имиджа  Mr. Green

Заради кичето на главата му вероятно...не бива да се мокри, роши, вее от вятъра и т.н Mr. Green

# 1 900
Рени е наистина успяла певица, но явно цял живот си е била простовата и наивна, явно е истина писаното за мъжът й и е останала излъгана и без пари. Жалко. Жал ми е за нея. Иначе не изглежда злобна.

# 1 901
Рени не ме кефи нещо, плете интриги и тя, говори зад гърба на другите. Може би не е лош човек, но си е клюкарка.

А тя защо не вземе пример от Емануела и не покаже на бат Вальо симпатиите си към него? newsm78 newsm78 Mr. Green Защото той според мен си няма и представа.

# 1 902
Христо се числи към лагера на"интелектуалците".Там има повече познати,има повече общи теми за разговор.Сам каза,че Миглена го напряга с присъствието си.Но,е привлечен от Емануела в същото време.Не знам дали заради това я номинира или не.Емануела би трябвало да помни повече неща според мен.Представям си как ще се смеят като се гледат след това отстрани-голямото обстелване Laughing Wink.Навън като нищо може да се изконсумират без да стават двойка или най-вероятно Христо ще се върне в своето си течение и няма да се изкушава.А,Христо влезе по-късно.Със сигурност е имал списъка с участници и е разучил повечето с какво се занимават.Може да е живял в чужбина,но и нашите неща не са му чужди,защото много добре чухме,че е запознат с творчеството на Ъпсурд.

# 1 903
Рени, не очаквах да е чак толкова простовата. Все съм си мислела, че човек колкото и да не учи, някак с годините трупаш някакъв опит, ако ще и от тук, от там чуто. Че тя е на близо 50 години, чак такава неграмотност newsm78

# 1 904
За мен Рени си е направо проста.... не простовата, а прост човек. Съжалявам, че съм така категорична..

Общи условия

Активация на акаунт