VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 131
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 875
Аз останах с впечатлението, че Демирева я знаеше само Ути в другия отбор, останалите и те гледаха тъпичко.

Какво значение има какво помнят или не помнят двете пияндета от тоалетната Laughing
Повече ми е интересно защо в понеделник Христо изглеждаше в прединфарктно състояние, докато в събота мрънкаше и обвиняваше Емануела за всичко, но всъщност си беше съвсем ок.
А защо тича при Ирина за успокоение - ами той така си е свикнал. 40 години все е имал мама и кака до себе си да го направлява в живота и погалва по главицата.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 11:18 от птица

# 1 876
  • София

Колкото за състезанието виждам, че тук коментират хора, които може би никога не са участвали и не знаят, че като си под напрежение може да блокираш и да не намериш най точните думи.

Това бих го приела като обяснение за хора не свикнали с камери, концерти и други публични мероприятия. Като изключим Борислав, всички до един малко или много са на "ти" с подобни прояви. И да имат сценична треска не ми се вярва.  
Бих го приела донякъде, казвам донякъде само и единствено от прекомерно желание да докажеш че си над всички - визирам единствено Ирина, защото тя е с мания за непогрешимост. Останалите нито ги видях да са напрегнати, нито да са чак толкова обсебени от победата на всяка цена.

А иначе зная много добре за какво говориш, случвало ми се е да не мога да се сетя за елементарна дума в не толкова напрегната ситуация. И обратно, да се стягам в нужния момент.

Факт е, "че отбора на интелигенцията" позна М. Демирева, така че явно е въпрос на шанс човек с по-добра обща култура да е в отбора ти.
Дали знаят или прочетоха листа, както и ние е друг въпрос.

Факт е това, че наистина отбор "поп фолк" се оказа по зле и то доста.

Що се отнася до Мирела Демирева, не ми се вярва чак пък толкова да не сте чули за нея. По време на Олимпиадата и по точно след спечелването на медала, нямаше медия от която да не ни заливаше информация за нея. Социалните мрежи също бълваха снимков и видео материал със съответната информация. Това, че за момента не сте се сетили коя точно е тя е друга бира. Хич не ми се правете на толкова боси. Няма да ви повярвам. Поне от кратките ми общувания с вас съм се убедила, че да кажем едно 90 процента от вас са начетени и будни хора. Няма да използвам интелигентни, щото в контекста на темата думата придоби обидно значение.

# 1 877
Христо наистина не помни нищо. Искаше да попита Надя дали е имало секс, но не смееше директно да зададе въпроса, по-отдалече почна, и то тихичко, но ушенце... Надя първо не го разбра какво точно я пита, после май стопли...но не е сигурно де.
Та явно наистина не помни какви ги е вършил. Та и секс да е нямало, не мисля, че приятелката му ще му влезе в положението Mr. Green И направо си молеше ББ да не излъчва кадрите, че щял да загуби приятелката си...Ристе, ристе...алкохола, кака, не прощава никому Joy Не го ли знаеше ти туй, мамин сладък...Чочко

# 1 878

Те защото са ни много медалистите... щом целият именник с чалга певици се знае, защо да не се знаят имената на спечелилите цели 3 медала в Рио /преди 2 месеца беше все пак/.

По втория въпрос- Ружди Ружди- толкова много се изговори за условията, при които тренира момчето пред блока, за цената на медала му /златен!/

Нито едните знам, нито другите. Гледам спорт, много, но олимпиадите никога не са ме вълнували, в частност и плуването, и аз не я знаех тази спортистка.

Убедена съм, че Емануела помни, но иска да продължи интригата, която създаде. Раздвоена съм за това, което направи. Хем се радвам как натри носа на тази "велика холивудска звИзда", беше изключително ефектно, хем не харесвам начина, по който го направи.

# 1 879
Христо приличаше на пиян ученик още докато седяха на диванчето, много зле беше момчето

# 1 880
Скрит текст:

Колкото за състезанието виждам, че тук коментират хора, които може би никога не са участвали и не знаят, че като си под напрежение може да блокираш и да не намериш най точните думи.

Това бих го приела като обяснение за хора не свикнали с камери, концерти и други публични мероприятия. Като изключим Борислав, всички до един малко или много са на "ти" с подобни прояви. И да имат сценична треска не ми се вярва.  
Бих го приела донякъде, казвам донякъде само и единствено от прекомерно желание да докажеш че си над всички - визирам единствено Ирина, защото тя е с мания за непогрешимост. Останалите нито ги видях да са напрегнати, нито да са чак толкова обсебени от победата на всяка цена.

А иначе зная много добре за какво говориш, случвало ми се е да не мога да се сетя за елементарна дума в не толкова напрегната ситуация. И обратно, да се стягам в нужния момент.

Факт е, "че отбора на интелигенцията" позна М. Демирева, така че явно е въпрос на шанс човек с по-добра обща култура да е в отбора ти.
Дали знаят или прочетоха листа, както и ние е друг въпрос.

Факт е това, че наистина отбор "поп фолк" се оказа по зле и то доста.
Що се отнася до Мирела Демирева, не ми се вярва чак пък толкова да не сте чули за нея. По време на Олимпиадата и по точно след спечелването на медала, нямаше медия от която да не ни заливаше информация за нея. Социалните мрежи също бълваха снимков и видео материал със съответната информация. Това, че за момента не сте се сетили коя точно е тя е друга бира. Хич не ми се правете на толкова боси. Няма да ви повярвам. Поне от кратките ми общувания с вас съм се убедила, че да кажем едно 90 процента от вас са начетени и будни хора. Няма да използвам интелигентни, щото в контекста на темата думата придоби обидно значение.

Ето това мислене е убийствено за България. Спечелването на един медал от Олимпиада, не те прави герой на народа. Спечелването на медал от Олимпиада е престиж за народа, но само толкова. Герой те правят постиженията ти през целия ти живот - конкретно при спортстите, времето, в което са активни. Когато спечелиш медали от 3 Олимпиади, тогава може да се превърнеш в герой, в значимо име за обществото. Защото, съгласи се, спечелването на медал е и до късмет. Но когато печелиш винаги, вече не говорим за късмет, а за талант и труд.

# 1 881
  • София
Няма как да се помнят имената на всички медалисти. Помнят се легендите.
Не всички са Стоичков, Лалова, Костадинова, Нешка Робева....

Скоро даваха по всички телевизии един медалист от параолимпиадата. Момче в количка, медал...
Ами не му помня името на човека, въпреки че е постигнал нещо голямо.

Те защото са ни много медалистите... щом целият именник с чалга певици се знае, защо да не се знаят имената на спечелилите цели 3 медала в Рио /преди 2 месеца беше все пак/.

По втория въпрос- Ружди Ружди- толкова много се изговори за условията, при които тренира момчето пред блока, за цената на медала му /златен!/
Не се интересувам от спорт,но не знам и чалга певиците, не знам и коя е Демирева, но Ружди го запомних много добре.Но ако ми го бяха дали като име на лист, нямаше да се сетя кой е.

# 1 882
  • София
Разбира се, че знам коя е М.Демирева.
Да не знаеш не е толкова страшно. Страшно е да се горедееш с незнанието си.

Браво на вас! Явно сте гледали Олимпиадата в Рио.
Истината обаче е, че са единици тези, които са я чували.
Не видях някой да се "гордее" с незнанието си.

# 1 883
Вижте ся, заливали ни с информация, олимпиада, новини...бла бла.
Като си с малко дете, дето през 5 минути ти вика Мамо, мамо..и те дърпа за ръкава, дали мога да седна и да изслушам като хората на спокойствие и една новина, м? нито мога да си събера акъла качествено, нито нищо ooooh!
Нито обичам олимпиади, нито ги гледам.

Помня едно момиче, което спечели медал на борба обаче, гледах я и в предаването на Радост Драганова, но името й не помня. Ще я разпозная , ако я видя, но името не съм си поставяла за цел да помня. Имам по-важни неща да помня, не ща да си затлачвам паметта Crossing Arms

# 1 884
Христо по принцип ми е със странно поведение, дори и без да е пил.
Но съм съгласна с Жени Калканджиева: искали са да направят нещо и двамата, направили са го. Алкохолът тук е само катализатор, не и първопричина.
Христо, обаче, сам се увъртя допълнително на другия ден. Направил си го, направил си го, точка. Не се оправдавай и не хвърляй вина по другия. Егати мъжът! Типично поведение и за Ирина е това. Добре го каза Миглена. Ирина, а и Христо не могат да допуснат, че те самите биха могли да имат някаква вина за каквото и да е, случило им се.

# 1 885
  • Тра-ла-ла
Секс не е имало, но според мен целувки и опипване е имало. Чуваше се мляскане, така че Христо да не ми разправя само как й махал с ръка да се махне.  Joy Joy Joy Joy
Христо с тази мека и пияна ръка не е ясно как я е завъртял и как е изглеждало помахването- като "къш, ма чумо" или като "ела, пиленце, при батко" Laughing

Във вчерашното предаване някой се изказа, че Емануела е симулирала пъшкането и мляскането. Т.е. на всички им е станало ясно, че не е имало нищо. Но за интригата се правят, че е страшна драма. Отделно Христо си призна как тя е стояла на 2 крака победоносно и се е хилила Mr. Green

# 1 886
Секс не е имало, но според мен целувки и опипване е имало. Чуваше се мляскане, така че Христо да не ми разправя само как й махал с ръка да се махне.  Joy Joy Joy Joy
Христо с тази мека и пияна ръка не е ясно как я е завъртял и как е изглеждало помахването- като "къш, ма чумо" или като "ела, пиленце, при батко" Laughing

Във вчерашното предаване някой се изказа, че Емануела е симулирала пъшкането и мляскането. Т.е. на всички им е станало ясно, че не е имало нищо. Но за интригата се правят, че е страшна драма. Отделно Христо си призна как тя е стояла на 2 крака победоносно и се е хилила Mr. Green

Е, той нали не помнеше нищо. Даже се чуди дали е "възползван"  Joy

# 1 887

rotfImbo  елате, пиленца, при баткооооо...ха ха...
Аз се чудя има ли място в тоалетната човек да се просне на пода....широка ще дойде тая тоалетна, випаджийска Laughing

# 1 888
Двойните стандарти вече станаха твърде фрапиращи.
Първо Ирина сгреши тотално за Цар Симеон. Обяснението й беше за Симеон Сакскобурготски, не за цар Симеон, но Биг Брадър го призна, разбира се. Второ, въпросите на т.нар. отбор интелектуалци бяха елементарни. Докато, коя е Мирела Демирева, за бога?! Това не е въпрос от обща култура, това е тясно специализиран въпрос. Вече окончателно разбрах обаче, че Рени е твърде ограничена, елементарна и глупава. Тя няма знания дори на ниво 5-ти клас.

А кой определя кога да тръгнат да скачат, като този отговор определено беше грешен...ама на кой му пука все пак не всички са нобелови лауреати като Михов  Mr. Green ooooh!

# 1 889
Някои мнения ме изумяват. Не гледам спорт, нито новини- пълни са с гадости и трагедии. Не се гордея ако не знам нещо, но няма и да си посипя главата с пепел. Чалга не понясам. Не знам кои са актуалните имена в момента. Знам, че Преслава е една от най-добрите и то защото в миналия сезон не спряха да го повтарят.

Общи условия

Активация на акаунт