VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 419
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ирина забранява на Христо да чуе идеята на Миглена.

На мен ми се счу точно обратното, нещо иронично, че Христо не чува (не иска) Миглена.

# 211
Значи според Деси, щом не си гей си чист човек. Joy

# 212
Искаше  ми се Миглена да  напомни на Ицето, че щеше да гладува.

# 213
"Той прави едно, а върши друго". Декарт!!!

Ох.. не мога да повярвам, че е толкова харесвана в темата този миндил Емануела.. Crazy
Не бих нарекла нито една жена миндил,въпреки,че ме изкушаваш.Но не,няма да падна толкова ниско Simple Smile

Тази грозна обида говори много повече за използващия обидата  Whistling

# 214
Деси каза, че познава старата любима на Христо т.е. сега е с нова мацка Wink

# 215

Ох.. не мога да повярвам, че е толкова харесвана в темата този миндил Емануела.. Crazy
Не бих нарекла нито една жена миндил,въпреки,че ме изкушаваш.Но не,няма да падна толкова ниско Simple Smile

Хе хе.. мого си я харесваш Емануела, затова така лично я приемаш обидата, та чак ти говори за мен....  Laughing

# 216

На мен ми се счу точно обратното, нещо иронично, че Христо не чува (не иска) Миглена.
Христо не пожела да говори с Миглена и някой му каза, че тя има идея как да оправят нещата и Ирина се изцепи , че би забранила на Христо да чуе идеята на Меги щото била някаква си.

# 217

Не е миндил! Тя е топ 3!!!! Сички я харесват. Бисер с хотела, джино с количките, майк с кутийкята, а Бобиту ревнува и ще я загубиии... Майка й е форума, беща й - фб!!! И ще се ожени!! Ще видити вий!!!  WinkWink

# 218
Ее, голяма работа било да ти кажат, че си харесван "отвън". Ц-ц-ц! Забравяш и за мярка и за всичко.
Мигленините нерви взеха да напират изотвътре. Ама то голямо стискане беше верно. Сигурно наум се моли да устиска до края и да не покаже каква е реално. То никога не е късно да станеш за резил де. Има още време.

# 219
  • София
Не че съм имала някакво мнение за Христо, но вече нямам съвсем никакво. Бозав, скучен.... или казано на негов език един от масовката.

# 220

Христо не пожела да говори с Миглена и някой му каза, че тя има идея как да оправят нещата и Ирина се изцепи , че би забранила на Христо да чуе идеята на Меги щото била някаква си.

едно интересно да стане и тогава да ми звънне телефона, дано утре да го разнищят при Гала, че нищо не разбрах

# 221
Права е Меги, че е най- големия мъж вътре.

# 222

Хе хе.. мого си я харесваш Емануела, затова така лично я приемаш обидата, та чак ти говори за мен....  Laughing

Емануела няма нищо общо. Ако не го разбираш, жалко  Confused

# 223

Точно 'забранявам ти.... ако зависи от мен" каза  Crazy
Предпочитам проста и детинска през злобна компания, затова ще се забавлявам с Емануела и ще негодувам срещу Ирина. А ако има нещо, което изобщо не мога да понасям е мъж да не се държи мъжки, примери този сезон колкото искаш, в това отношение Миглена е много права.

# 224
  • София
Никакво "би", директно каза: "Аз забранявам!!!!!!!".....  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт