VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 573
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 760
Много лошо впечатление ми направи натъртването на Рени, че точно за тези хора щяло да и е мъчно.

# 2 761
Ицето не е ли в Италия? Гаджето му е в Калифорния, а той каза, че живеят на различни континенти.

# 2 762
  • Испания
Много лошо впечатление ми направи натъртването на Рени, че точно за тези хора щяло да и е мъчно.

То една мисловна дейност тече в главата ѝ, ти за една дума се хващаш.  Joy

# 2 763
Рени не знае какво е НПО.Надя не знае какво е мътеница.
Какво е НПО

# 2 764
Ицето не е ли в Италия? Гаджето му е в Калифорния, а той каза, че живеят на различни континенти.

В момента май живее в БГ
Обясняваше на Жана, че е побелял от проблемите тук

# 2 765
  • Испания
Рени не знае какво е НПО.Надя не знае какво е мътеница.
Какво е НПО

Неправителствена организация

# 2 766
  • Тра-ла-ла
Ровнах из профила на Ицо във ВИП Брадъра да видя пише ли къде живее и какво срещам "В Къщата Христо Живков планира да се забавлява и обещава да не откаже нито една мисия на Големия брат." ooooh!

# 2 767
Играта с кутията е безумно тъпа между другото, защото кутията може да ти гръмне преди дори да са ти прочели въпроса, както май стана няколко пъти

# 2 768
Ути ще я покани в предаването, Михов ще я обслужи по друг начин, Ирина може да ѝ откъсне залък от хляба на Ванката... Сега като се замисля, че то и на мен ми стана мъчно, точно за тези хора. Cry Толкова са зле всички.

# 2 769
Ути ще я покани в предаването, Михов ще я обслужи по друг начин, Ирина може да ѝ откъсне залък от хляба на Ванката... Сега като се замисля, че то и на мен ми стана мъчно, точно за тези хора. Cry Толкова са зле всички.

Ирина ще й даде работа като чистачка  Joy Joy Joy Joy

# 2 770
Ох бе, Даре Joy Joy

# 2 771
  • Испания

Ирина ще й даде работа като чистачка  Joy Joy Joy Joy

Кака ви ще ѝ изпълни поне едно от нейните милион и едно желания.  Wink

# 2 772
Ирина няма да й отчупи от коматчето на Ванката, защото и тя като нея има славата на крадла на чужди мъже.

# 2 773
  • София
Ицето не беше ли живял в Италия, а не в Америка newsm78
Може и аз да съм се подвела, но нали Холивуд, а и гадже в Америка...Каквото и да е това "докладване" е много характерно.
А на нас в бг ни е много чуждо!  Joy Тук никой никого не докладва... ама хич!  Joy

# 2 774
  • Испания
Ицето не беше ли живял в Италия, а не в Америка newsm78
Може и аз да съм се подвела, но нали Холивуд, а и гадже в Америка...Каквото и да е това "докладване" е много характерно.
А на нас в бг ни е много чуждо!  Joy Тук никой никого не докладва... ама хич!  Joy

У нас не докладват, у нас "пеят".  Party

Общи условия

Активация на акаунт