VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 576
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 835
Аман от тази Лара при Гала. Ирина била BFF- best friend forever.

Абе Иванчо да не би цяла телевизия да прави, че  много народ иска да е BFF на Ирина?

# 2 836
Лара била бифифи на Ирина  Laughing Тази не само се прави на инфантилна, тя си е  Whistling

# 2 837
  • Испания
Според Лара: "Емануела прави секс в тоалетната".  #Crazy

# 2 838
Довечера излизат Надя и Деси , така ми се дава.
Надя я показваха малко, но достатъчно за да си проличи змийското и характерче и високото самочуствие. Ирина 2-ри номер, но още не е докопала "продуцент". Щом още е в екипа на И§А , няма голям интерес към артистичните и умения. Просто А издържа бившата, може да си го позволи.
Деси с мишите очички я държат за хонорара. Не отричам, че показа домакински умения без да ги натрапва , но банички въртя, ми посудата, чисти....Деси е дете на баща си, а на него много са му задължените. Години наред държеше фронта и умело манипулираше в полза на задкулисието. Сега трябва да се изплатят на дъщеря му, затова са фондациите, хонорара от ВБ. В живота май е нещо като 'бял боклук", след "изригването" на Тодор Славков и публикуването на снимките и.  И се чудя как човек с такива възможности като ДЦ не направи от детето си приличен човек. Ама то привилегии, привилегии, повечето заради мазнене на властимащите и накрая - Деси !
Рени ще я подържът с надежда, че интелигентните и фенове ще пуснат някой есемес , но Боби може да отхвърчи. Христо е голямо разочарование за тези , които са залагали на "голямата холивудска звезда". Едно голямо, безхарактерно нищо залепило се за силните . И да остане на финал, пръв ще отпадне. Или след хипохондричката  newsm78 Ще видим, ще видим....

# 2 839
Михов и кака Лили - почти дисиденти.  newsm78

И тогава бедни, и сега пак бедни....оххх, мъкааа..... bash

http://nova.bg/vipbrother/videos/view/2016/11/03/3120/политическите-виждания-на-вальо-и-лили/

# 2 840
Аман от тази Лара при Гала. Ирина била BFF- best friend forever.

Абе Иванчо да не би цяла телевизия да прави, че  много народ иска да е BFF на Ирина?

Абсолютно никой няма да намаже от това приятелство с Ирина. Тя няма намерение на никого да помага, според мен. А и да има подобно намерение, ако Иван е истински бизнесмен няма да взима служители на база "Кой най-много се подмазва на жена ми в ББ!". Той ако така си правеше бизнеса, отдавна да е фалирал. Надявам се някой хора, но няма да ги огрее. Това е ясно и на Ирина, но тя се възползва от амбициите и илюзиите на другите.

# 2 841
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами гледа да подпре бест френда си за финал  Laughing

# 2 842
Аз ли не съм гледала правилно, Ристо не си ли наливаше сам в устата? Как Емануела го напила (отново според Лара), че ми писва вече от тия глупости...

# 2 843
  • Испания
Ами гледа да подпре бест френда си за финал  Laughing

Така де, ама да помисли малко и за себе си /ако ми са какво да помисли/.

# 2 844
  • София
Роро няма ли да гостува?  Rolling Eyes

# 2 845
  • Испания
"Целият ти авторитет падна, ама важното е ти да не се чувстваш зле" - това само Тенчева може да го роди.

# 2 846
Гледам в "На кафе" откъси от представянето на Христо. Ирина му каза "На мен ми взеха последните приятели тук..". Елегантно се дистанцира от него, но той е толкова егоцентричен, че въобще не го чу това и не го загря.

# 2 847
  • Испания
Жалка картина е Христо. Виновна е Емануела, виновни са съквартирантите, а той - невинен.

# 2 848
Жалка картина е Христо.

Много жалка, ама наистина
Жената до него да вземе да размисли дали има нужда от това нещо до себе си   ooooh!

# 2 849
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя таман му бях забравила изказванията, и айде пак на ново...
Доверил се, пък това го боляло, онова, пък Емануела била виновна, наливала му пак тя  ooooh!
Ти не можеше да кажеш, ама си я целуна де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт