VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 583
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 880
  • на брега на морето
Борис Пилософ какъв е по националност? Спомням си, че когато Рени заминаваше за Израел някой - май тя - смени вероизповеданието си с юдейско.

# 2 881
Лили кой автор или книга рекламираше, че не чух?  newsm78

Никой.
Четяла американски автори, но кои, не се знае.

Хорхе Букай. Имал 4 книги – поне 10 са преведени.

# 2 882
Олеле Рени... newsm78 newsm78 newsm78

# 2 883
Може всичко да е, но Рени има кариера зад гърба си, а Ирина какво има в професионално отношение?

# 2 884
Лили кой автор или книга рекламираше, че не чух?  newsm78

Никой.
Четяла американски автори, но кои, не се знае.

Хорхе Букай. Имал 4 книги – поне 10 са преведени.

Мерси  Peace

# 2 885
  • София
Борис Пилософ какъв е по националност? Спомням си, че когато Рени заминаваше за Израел някой - май тя - смени вероизповеданието си с юдейско.
Би трябвало да е с еврейски произход предвид баща му и всичко, което е свързано около бившият и свекър. В цялото семейство по-интересни са скандалите около свекъра на Рени, а не самата тя  Wink

# 2 886
Може всичко да е, но Рени има кариера зад гърба си, а Ирина какво има в професионално отношение?

Проекти  Mr. Green

ПС...никой не ми каза какви, аджеба, са тези проекти, за които стрина постоянно говори и пари вади ли от тях Thinking

# 2 887
  • Испания
И какво сега?

Горката Тенчева - с четири деца, независимо от това, че едното не е нейно.
Горкият Ути - килограми трябва да сваля, мрази фолка, но кани де що има фолкаджийки.
Горката ви кака - с болна жлъчка, с кошничка, забравена от целия свят.
Горкият Михов - джентълмен, а не го разбират като вдига блузката на Емануела и го обвиняват неоснователно.
Горката Надя - намира се в особен момент от живота си, не била за този формат.
Горката Деси - изживява по странен начин скръбта си /да ме прощавате  Embarassed/.
Горката Рени - излъгана от мъжа си, основала фолка в България, а това никой не го помни.
Горкият Борислав - и той не знае на кой лагер принадлежи.

А иначе Емануела "се правела на жертва". А Миглена добре, че никой не я възприема като "горката тя", защото няма и за какво.  Crossing Arms

# 2 888
Божеее, Лара продължава да тъпее...Сега каза, че предателите трябва да си ходят. Лара, Деси не е предател на Ирина - Ирина я изгони от "групата на Шаро", казвайки й, че е двулична от самото начало на шоуто и четейки й конско по въпроса за "поведението й" спрямо страстите Христови...Мдам.

# 2 889
  • Испания
Христо и Деси - "каза" Рафаело Енев.

# 2 890
  • на брега на морето
В цялото семейство по-интересни са скандалите около свекъра на Рени, а не самата тя  Wink
Заради друго питах аз - ако Рени е сменила вероизповеданието си халал да й е  всичко, което й се струпа на главата. Peace

# 2 891
Ирина вече не ми е интересна, Рени е новият ми "фаворит". Simple Smile Снощи беше не просто неприятна, а жалка. За съжаление, едва ли ще си тръгне довечера.

# 2 892
Хорааа (по Ирина), аз ли полудявам нещо, че тази история с Деси вече ме изкарва извън нерви! Как тези вещи коментатори разфасоваха всяко едно изречение, а пропуснаха изречението на Деси "сутринта му казах какво мисля". Значи ако някой в къщата реши да си каже или сподели нещо трябва да викне стожера Ирина и подгласничката Рени за свидетели, 'щото те са институция! Ако те не са видели и чули- не се е случило! А натякването на Ирина беше мега грозно "На теб лично поне 5 пъти сме ти пазили гърба". Е точно за тези ситуация Миглена казваше за Ирина, че манипулира хората и ги наказва със собствените им емоции и ги кара да се чувстват виновни! Иначе Ирина е безкористно добра! Представям си, ако е користно! И тука три реда със звездички ще ми трябват!
Или помагаш на някой и не му го натякваш при всеки удобен случай или не помагаш!

# 2 893
Много ме дразни Христо с това негово обръщение "миличка", дори и към Лиляна..."Браво миличка! Само така миличка! Продължавай миличка"  ooooh!

# 2 894
Имаше и "Наведи се ниско...по-ниско се наведи" снощи Joy

Общи условия

Активация на акаунт