VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 530
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 375
Много разочароваща вечер. Кънчев е по-зле и от Зейнеб сутринта. Тенденциозност и грубост. Надя я претупаха по милост, а Боби го разкостиха. Мега нечестно от начало-докрай. Като започнем със спасяването на ицето, който все пак трябва да поработи за хонорар.

# 3 376
Ники Кънчев е време да се пенсионира
Един лайф не може да направи  Rolling Eyes

# 3 377
  • Тра-ла-ла
Кънчев отдавна си продаде душата. От водещ на предване с интересни въпроси се заби в калта на Биг/ВИП Брадър, където говори всякакви простотии за пари.

Бобчо...е, ми, не може 2 приказки да каже, за да се защити. Той за това си е ерген

# 3 378
  • София
Егати простията, егати сценаристите.

Прекалено е явно всичко.Едни ги правят светици, други ги стъпкват.Как ще питат Боби какво прави там, все едно се е промъкнал без да го забележат, а не,че те са го поканили?

# 3 379
Как исках Христо да отговаря на въпроси на съквартирантите, да видим тогава какви щеше да ги плещи или да отказва да отговаря

# 3 380
Отвратително и тенденциозно отношение към Боби. Чак ми стана мъчно. Нарочен е да го изгонят. Пънчев удари дъното Money

# 3 381
  • Испания
Един водещ няма право да се държи така. Тъпанар!

# 3 382
Кънчев да не се бори за титлата "най-обичана звезда", защото май напоследък я раздават на който се изложи най-много!

# 3 383
  • София
Въпросът дали е милионер беше мега-тъп, Боби не трябваше да отговаря.
Ники тая вечер е във вихъра на излагацията. Някой преди старта на шоуто ми обясняваше, че бил страшен интелект, много добър водещ и да не съм го наричала "спряла гъба", ами такъв си е, само глЮпости говори.
Че и сам си ги измисля...  Joy Joy Joy

# 3 384
Срам ме хвана че ги гледам
Срам ме хвана като попита Боби за "милионер".

Боби да излиза и да си гледа живота, другите да останат покрай кралицата-майка и да ѝ ближат ......, въпреки че от Рени надали ще се доредят. tooth

# 3 385
Ееее, Миглена искаше да каже нещо в защита на Боби, но Кънчев не й даде думата. Много тенденциозно попита само Рена и Ути . Sad

# 3 386
  • Варна/Лондон
Все едно Боби да пита Ники как е попаднал там.

# 3 387
Един водещ няма право да се държи така. Тъпанар!
Пълен идиот, време е за пенсия.

# 3 388
Е,защо трябва да каже,че е милионер Боби.Още утре ще е в някой списьк за отвличане.Нетактични.100 пьти го ппитаха.Вярно,че е на показ,нно....има си граници.

# 3 389
Ако изобщо има някога пак ВИП брадър, следващите участници, ще трябва да ги вадят от психиатрията. Не знам кой друг на тоя свят ще се навие да влезе в Кочината! ooooh! ooooh! Водещия е в унисон с концепцията на "шоуто".
Чакам Ласкин да се изкаже цветно за участието на неговата жена в тоя буламач, щото нещо си мълчи...
И не, драги сценаристи, това че ви гледаме и ви обсъждаме, не ви прави шоуто с най-висок рейтинг. Това е пълен цирк! И е еманация на човешкото падение...

Общи условия

Активация на акаунт