VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 579
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 630
  • somewhere near the sea
Коментар от Фб:
Цитат
Рени се изложи страшно много. От ясно по-ясно е, че тези хора не я понасят и навън не биха пили и едно случайно кафе с нея. Но тя, горката, се комплексира на тема акъл и от известно време насам е готова и на глава да застане, само и само да не излезе простакесата на Къщата. След резила с Нобеловата награда, саркасцизма, Кольо Фичето, траките и още ред други обаче, и до Айнщайн да беше седнала, все тая. По-умна няма да стане

# 3 631
Все повече си мисля, че оставиха дразнители от типа на Рени и Ицето, за да не остане най-добрата майка на последно място. Така Рени може да продължи да ръси простотии и дори Ути на нейния фон и разточителна излагация изглежда интелигентен. Чиста мимикрия за "лидерите" на продуцентите. Можем да си направим анкета кой ще изхвърчи в понеделник.

# 3 632
Аз имам чувството , че навън , излагацията ще е още по-очеизвадна.  Пробутаха ни псевдоВИПове, изгавриха се с тях, в момента изгонените показват нови нива на дъно . Пошла и нагласена работа. Кой може да гласува за посредствената Рени и гипса Ицо ?! Бг народ вече е много чувствителен на тема манипулации и няма да прости гаврата , която някои хора си позволиха с него. И това не само във Вбрадър.

# 3 633
Мисля си, че Рени и Боби ще си тръгнат в понеделник. Няма да ги оставят за истинския финал.

# 3 634

Аз пък се чудя за Ирина, как може трети клас дете да бъде изоставащо в училище? newsm78 Че то дори на фолкпевицата Мария дъщерята била пълна отличничка. Ирина каквато е взискателна как е могла да допусне детето й да не си учи уроците и да изостане? newsm78 Ето  това не мога да го проумея.
Тя е взискателна на думи, но действията й са сведени до нула. Освен това, пий по цял ден вино и после помагай на дете. Как ще стане?

# 3 635
Как е на Рени истинското име? Освен Гинест и Нобел Wink

Снощи, когато Ирина направи сърце за децата си и Рени го повтори, "приятелката на всички народи" Ирина, направи уникална физиономия.
Спомням си в началото, Рени се възмути, че пяла на парти на Ирина, пък тя така сега се държала...
Е, тогава Ренито защо не й стана приятелка?  Лара все още не беше окупирала леглото на Ирина.
Най-потърпевш от този сезон на ББ, е гаджето на Ирина-Иван.
Изкараха го по-тъп, отколкото е в действителност и силно зависим от кака си Ирина.
С тези назначавания на всичките подмазвачи...
Ами той изобщо може ли да управлява фирмата си или Ирина и там управлява между две питиета?
Това е малко несериозно като предположение, щото все пак бизнесът на Иван е преди Ирина и аз поне не познавам успял бизнесмен, който да приема съвети от жена си, която не участва в управлението на фирмата.
Но както казва преекспонирания и леко започнал да втръсва Рачков: не е сигурно...

# 3 636
  • Испания
Той, май, беше ударил и една боя.  Sick
Торнев ли? Не го загледах.
Но определено изглеждаше някак смирен. И да го играе - получава му се.

Не, не. Роро.

А на Торнев доста "са му увехнали китките".

Надя ще бъде в "Събуди се".

# 3 637

Аз пък се чудя за Ирина, как може трети клас дете да бъде изоставащо в училище? newsm78 Че то дори на фолкпевицата Мария дъщерята била пълна отличничка. Ирина каквато е взискателна как е могла да допусне детето й да не си учи уроците и да изостане? newsm78 Ето  това не мога да го проумея.
Тя е взискателна на думи, но действията й са сведени до нула. Освен това, пий по цял ден вино и после помагай на дете. Как ще стане?

При положение, че не работи може да намери време да помага на детето си с уроците. Има родители, които работят и като се приберат вечер вкъщи сядат да пишат домашни с децата си и да ги препитват. Едно малко дете има нужда от помощ. Та затова и твърдението, че е най-добрата майка е просто смехотворно.  Mr. Green

# 3 638
Добро утро, дами..
Струва ми се, че Боби копира поведението и държанието на Джино Thinking Еднакви профили имат - богати, бизнесмени, милионери. Гледа да лавира между двата лагера, не заема страна категорично....уж да е справедлив, дали не е умишлено това, с цел да спечели формата, се питам?

Ирина вече наистина я мразя. Като свърши формата, ще я забравя. Когато я засека по ТВ или списание, по мен ще преминава тръпка от погнуса, брррр, от която ще гледам бързо да се отърсвам и да я забравя.

Чела съм, че хора с беден речник ръкомахат, когато говорят. На тая ако й вържат ръцете, две думи няма да може да каже. Все присвила пръстенца, мята кунчици, прикляка, гъзи се...беден речник!!

Много се смях с вашите коментари - за тиквите на Рена, за препаската от езици, висяща на кръста на Ирина, и с много други определения Peace

# 3 639
  • Испания
Big Brother Bulgaria
ВНИМАНИЕ!
Big Brother Bulgaria ще ти даде възможност за разговор на живо със Съквартирантите в Къщата!
Този понеделник - 7 ноември, не изпускай шанса си за видео чат или телефонен разговор със звездите. Всеки фен ще може да се срещне очи в очи със своите любимци от VIP Brother 2016!
Искаш още подробности?
Бъди нащрек и следи страницата внимателно!

# 3 640
Правя си Фейсбук само заради това.
Много бих искала да задам няколко въпроса на Ирина, Ути или Рени.

# 3 641
  • Испания
Правя си Фейсбук само заради това.
Много бих искала да задам няколко въпроса на Ирина, Ути или Рени.

Ако мислиш, че ще отговарят на неудобни за тях въпроси...

# 3 642
Доколкото разбирам въпросите ще се задават по скайп или по телефон

# 3 643
  • Испания
Започва интервюто с Надя.

# 3 644
По Нова ли?

Доколкото разбирам въпросите ще се задават по скайп или по телефон
Мисля си, че може би ще искат да знаят предварително какви въпроси и към кого ще бъдат зададени, да отсеят неудобните.

Общи условия

Активация на акаунт