VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 474
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 660
  • София
Правя си Фейсбук само заради това.
Много бих искала да задам няколко въпроса на Ирина, Ути или Рени.
Ами съмнявам се,че ще успееш да се доредиш от разните дечурлига?

# 3 661
  • Испания
Не си причиних гледането на живата връзка с Роро, но гледах малко от тази с Лара. Тя все казваше, че въпросите вървели много бързо. През цялото време зад нея, леко в нейно дясно, се чуваше женски глас, който ѝ задаваше въпросите, на които да отговаря.

# 3 662
  • София
Не си причиних гледането на живата връзка с Роро, но гледах малко от тази с Лара. Тя все казваше, че въпросите вървели много бързо. През цялото време зад нея, леко в нейно дясно, се чуваше женски глас, който ѝ задаваше въпросите, на които да отговаря.
Да, въпросите хвърчат, ако става дума за живо предаване от телефон.Пишеш и вече е изчезнал,защото всичко живо пише.Някой на компютър им чете само подходящите въпроси. На мен ми е достатъчно да гледам реакциите, които вървят през екрана, в тях се вижда какво е отношението на хората.

# 3 663

Аз гледах Роро. Изключително мазен, хлъзгав и фалшив. За него нямах никакво мнение преди шоуто, но сега вече за себе си изградих представа що за човече е/по Ирина/.

# 3 664
Роро отговаряше почти на всичко, естествено подмина някои въпроси, които не му харесаха

Но както казах това в понеделник очаквам да е телефонен разговор или видео чат, миналата година ги даваха в живия канал, тази година ще изрежат по 5-6 минути за всеки вероятно

# 3 665
  • Испания
Предварително ми е ясно, че ще изкарат, че най-голяма подкрепа имат Ути и Тенчева.  Tired Сякаш не се вижда и от ФБ, и от темата кого подкрепя болшинството от зрителите.

# 3 666
Ако спечели някой различен от Миглена или Емануела ще е супер нагласено и много ще се разочаровам. Защото виждам хората кого подкрепят най-много.

# 3 667
Все си мисля, че при тази подкрепа за Миглена няма да посмеят да манипулират вота на финала.... Не помня в друг сезон да е имало толкова харесван участник.

# 3 668
  • Испания
Не е имало участник с по-голяма подкрепа. Не искам да спечели Емануела, разбира се. Ако не е Миглена, все ми е едно кой.

# 3 669
Аз искам да спечели Миглена, но ако не е тя по-добре да е Емануела пред Ути, Ирина или там, който и да е друг.

# 3 670
Аз съм за Миглена. Който и от другите да спечели, няма да е реално. Ако не спечели Миглена, това ще е последният път в който гледам ВБ и ББ. Тотално незачитане на вота на зрителите. В крайна сметка е една игра, няма дори награда за победителя. Освен титлата "любима звезда на България". Rolling Eyes

# 3 671
Емануела е останала без зъб
https://www.vbox7.com/play:ca08b4a051   Joy

# 3 672
Правя си Фейсбук само заради това.
Много бих искала да задам няколко въпроса на Ирина, Ути или Рени.
Ами съмнявам се,че ще успееш да се доредиш от разните дечурлига?
И аз исках да пиша там, но не става , понякога дори не мога да ги изчета.

# 3 673
Има някаква много малка вероятност на финала да пусна един SMS за Миглена. По принцип не гласувам в риалити формати, но тя изнесе целия сезон на гърба си, така че заслужава лев и двайсет от мен. Simple Smile Освен това имам и лична причина да я подкрепя - някъде в средата на сезона се сетих, че преди години Миглена помогна на моя близка приятелка.
Ако не спечели тя, нека е Емануела. Боби също не е крайно лош вариант.

# 3 674
Има някаква много малка вероятност на финала да пусна един SMS за Миглена. По принцип не гласувам в риалити формати, но тя изнесе целия сезон на гърба си, така че заслужава лев и двайсет от мен. Simple Smile Освен това имам и лична причина да я подкрепя - някъде в средата на сезона се сетих, че преди години Миглена помогна на моя близка приятелка.
Ако не спечели тя, нека е Емануела. Боби също не е крайно лош вариант.
Аз също никога не съм участвала с смс , но съм решила да подкрепя Миглена. Някак ще го направя с удоволствие и за свой личен кеф. Първо, защото тя много приятно ме изненада и заслужава личното ми отношение,и  второ-защото не искам разни отрепки за се кичат с титлата. /Не че не е възможно да се получи , де/. Отрепки може да прозвучи грубо , за което се извинявам , но мога да си обоснова етикета при нужда. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт