VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 345
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 45
Много хора не искам на финал - Рени, Ути, Михов... Whistling

# 46
  • Испания
При Гала - продължение на интервюто с Жана.

След това щели да обсъждат поведението на Христо в къщата.

# 47
  • До морето
Няма  ли край това безсмислено интервю на Жана?

# 48
  • Испания
Сигурно има още лъжи за казване. Досега само повтарят кадри, които вече видяхме в петък.

# 49
Миглена победител!

В никакъв случай на финал Ирина, Ути и Михов. Но са жалост са сигурни финалисти, няма да излязат по-рано.

# 50
Привет!  bouquet
Успешна седмица ви пожелавам и интересни номинации довечера!
За жалост, почти съм сигурна, че черният вот ще е основно за Миглена, а Ирина пак ще е бяла и добра.

# 51
Жана по Нова, да ви кажа, не е трезва явно. (продължение от миналата седмица)

# 52
Гласувам за Лили, измъчи се тая жена, пожелавам й да стане любимата звезда на територията, на целия фарс ще бъде чудесен венец.

Joy Joy Joy

# 53
  • Испания
Пак искат да помагат на Тенчева с тези номинации.

В гласуване "С кого искаш да отидеш на финала?": Миглена ще каже Емануела, Емануела - Миглена, Борислав - Емануела" и тримата няма откъде да получат повече гласове.

# 54
Жана по Нова, да ви кажа, не е трезва явно. (продължение от миналата седмица)

Гледам я и аз. Ужасна е.

# 55
За "Любима звезда" подкрепих Миглена, мисля, че и Борислав заслужава да е на финал. В отрицателния вот гласувах за Ути и Деси. Не отметнах Ирина, само защото ще ми е изключително приятно да я видя първа напуснала на финала - достатъчно близо до титлата, потриваща доволно ръце, сигурна в победата си и оставаща с пръст в уста накрая. (И аз съм гаден лъв и трябва да се изкефя максимално все пак Twisted Evil)

За темата -  bouquet

# 56
  • София
Жана съвсем изтрещя.  Crazy

# 57
  • На морето!
Пак искат да помагат на Тенчева с тези номинации.

В гласуване "С кого искаш да отидеш на финала?": Миглена ще каже Емануела, Емануела - Миглена, Борислав - Емануела" и тримата няма откъде да получат повече гласове.

Е, как, според публиката те са толкова приятни и готини хора, странно е защо само живеещите с тях не го разбират.  Mr. Green

# 58
Не отметнах Ирина, само защото ще ми е изключително приятно да я видя първа напуснала на финала - достатъчно близо до титлата, потриваща доволно ръце, сигурна в победата си и оставаща с пръст в уста накрая.
На мен ми се иска галеницата Лили да напусне първа къщата. След нея - всички останали начело с Ирина. Миглена - последна. Simple Smile

# 59
Не отметнах Ирина, само защото ще ми е изключително приятно да я видя първа напуснала на финала - достатъчно близо до титлата, потриваща доволно ръце, сигурна в победата си и оставаща с пръст в уста накрая.
На мен ми се иска галеницата Лили да напусне първа къщата. След нея - всички останали начело с Ирина. Миглена - последна. Simple Smile

Пракаката я забравих, че е там. Харесва ми и този сценарий.  Wink bouquet

Общи условия

Активация на акаунт